Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(InesaP @ 2009 08 01, 21:30)
schmoll.gif  jis stabdo kai tu ne lenkimo padety esi, o kai privaziuoji prie galo ir lauki kada is priekio masina pravaziuos, o tada galesi lenkti.Ir tas paskui kury vaziuoji sumasto stabdyti,va.
as supratau kokia jus situacija cia apibudinot, bet cia ne ta smile.gif

Aa,dabar aiskiau,nes tam poste labai neaiskiai situacija nupasakota buvo.Tada tai taip,ne kas,man dar neteko su tokiais susidurt ax.gif
Atsakyti
o mane nervuoja pestieji prie pereju,kur stovi ,bet neina ir net nesiruosia eit blush2.gif
vat ir nesuprantu jis eis per gatve ar kasko laukia salia stovedamas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 03, 10:47)
o mane nervuoja pestieji prie pereju,kur stovi ,bet neina ir net nesiruosia eit blush2.gif
vat ir nesuprantu jis eis per gatve ar kasko laukia salia stovedamas cool.gif

drinks_cheers.gif jau ne vieną kartą sustodavau praleist, o jis/ji/jie neina, nors stovi prie pat. tai jei nesiruošia eit, tai bent atsitrauktų nors toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 08 03, 12:13)
drinks_cheers.gif jau ne vieną kartą sustodavau praleist, o jis/ji/jie neina, nors stovi prie pat. tai jei nesiruošia eit, tai bent atsitrauktų nors toliau  g.gif

va butent tokie nervina biggrin.gif
Atsakyti
Nervina ,kai užkišinėt bando,pėstieji,dviratininkai,kurie nesisaugo ir važiuoja bet kaip,manydami ,kad jų gyvybė,tai vairuotojų atsakomybės reikalas doh.gif .
Atsakyti
arba stovi keli pestieji, sustoji praleist, praeina vieni o kokia bobulyte neina, dvejoja ir jau nori judeti, ji lyg bando eiti, stabdai, ji atsoka doh.gif nu bet cia retai buna, bet buna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktėja @ 2009 08 03, 15:19)
Nervina ,kai užkišinėt bando,pėstieji,dviratininkai,kurie nesisaugo ir važiuoja bet kaip,manydami ,kad jų gyvybė,tai vairuotojų atsakomybės reikalas  doh.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau, (tikriausiai daugeliui tap) mane nervina vyrų požiūris į vairuojančias moteris biggrin.gif Kažkada važiavau TA ir reikėjo iš to garažo atbuliniu išvažiuoti, tai darbuotojas sako, ar mokėsit ?... blink.gif nu tokį tai galėčiau bash.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2009 08 06, 13:30)
Dar prisiminiau, (tikriausiai daugeliui tap) mane nervina vyrų požiūris į vairuojančias moteris  biggrin.gif Kažkada važiavau TA ir reikėjo iš to garažo atbuliniu išvažiuoti, tai darbuotojas sako, ar mokėsit ?...  blink.gif nu tokį tai galėčiau bash.gif

o jus nepagalvojot, kad gal jis iš patirties sprendžia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 08 01, 21:30)
ir turbut cia negalima pasisakyti, nes cia pasisako tik ramus zmones, kurie pavyzdingai ir pagal taisykles vazineja... o ne as siaubas baubas unsure.gif

Pasisakyt galima, bet kelyje sėdint už vairo geriau nesinervuoti, o į viską žiūrėt atlaidžiau ir su šypsena. Patikėkit, dėl to sau tikrai nepakenksit, o nervuodamasi dėl kas antro vairuotojo veiksmų, galit padaryt kokį liapsusą ir paskui teks gailėtis.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 06, 13:33)
o jus nepagalvojot, kad gal jis iš patirties sprendžia ax.gif

Sutinku, kad gali būti ir taip, bet visų vertinti vienodai irgi nederėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2009 08 06, 16:54)
Sutinku, kad gali būti ir taip, bet visų vertinti vienodai irgi nederėtų  mirksiukas.gif

jis gal ne jus vertino, o jaudinosi dėl savo garažo (ar kas ten) sienų / vartų, kad neužkliūdytumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2009 08 06, 13:30)
Dar prisiminiau, (tikriausiai daugeliui tap) mane nervina vyrų požiūris į vairuojančias moteris  biggrin.gif Kažkada važiavau TA ir reikėjo iš to garažo atbuliniu išvažiuoti, tai darbuotojas sako, ar mokėsit ?...  blink.gif nu tokį tai galėčiau bash.gif

bigsmile.gif nu kokie saunuoliai vyrai... man tai patiktu, kad pasiulytu lotuliukas.gif tik niekad nesiulo
Atsakyti