Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(zuzla @ 2011 05 19, 14:34)
aaa.. na jei nesudaro jums avarinės situacijos, tai nematau reikalo taip jau piktintis ir beprotiškai erzintis smile.gif

Nesierzinu taip, aš ramus ir tolerantiškas žmogus, gal tiesiog per stiprius žodžius panaudojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2010 04 28, 17:25)
Buvo tokia kuriozinė situacija:
Važiuoju mieste judria gatve, greitis leistinas 80km/h, pirma juosta lekia fura, aš antroje - pagrindiniu keliu, iš šalutinio kelio man tiesiai prieš nosį išsuka dama, kuri pro furą manęs nematė. Aš į ją, nes stabdyti jau nebuvo kur, nuo smūgio mane nutrenkė į priešpriešinį eismą, ten kita a/m į mane, aš ant borto, į medžius, pagaliau sustojau, išlipu, žiū - mašina vien metalo krūva ir puoliau žiūrėti ar aš dar ne metalo krūva  lotuliukas.gif , staiga prie manęs pripuola ta dama ir klykdama isteriškai ..."kur tu k... važiuoji, ar negalėjai manęs praleisti..."
Va tokių vairuotojų gun_bandana.gif -nepakenčiu

Tevukui analogiska situacija buvo, tik greitis 50km/h buvo. Kaip tik naujesnia masina nusipirko ir vaziavo technikine varyti, tad jei butu ikale tai tikriausiai jis ir butu likes kaltas, nors vaziavo pagr. keliu g.gif
Atsakyti
jei asmeniskai, tai labiausiai erzina naujos masinos. kaip taisykle, ju komplektacijoj nera veikianciu posukiu signalu. arba, kaip tevukas sako, labiausiai erzina tos tarpines, kurios buna tarp vairo ir sedyniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(christyn @ 2011 05 20, 06:04)
jei asmeniskai, tai labiausiai erzina naujos masinos. kaip taisykle, ju komplektacijoj nera veikianciu posukiu signalu.

drinks_cheers.gif aš irgi tai pastebėjau, į naujų mašinų komplektaciją neįeina posūkių svirtelė schmoll.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(christyn @ 2011 05 20, 06:04)
jei asmeniskai, tai labiausiai erzina naujos masinos. kaip taisykle, ju komplektacijoj nera veikianciu posukiu signalu. arba, kaip tevukas sako, labiausiai erzina tos tarpines, kurios buna tarp vairo ir sedyniu  lotuliukas.gif

Dažnai tenka pamatyt, bet kažkaip neerzina, toki greit važiuoja.
Atsakyti
Posukiu nerodymas ir staigus manevrai.Ir kai vaziuojant pagrindiniu tau staigiai sugalvoja is salutinio koks beprotis issokti doh.gif Vakar vos neipuoliau i toki....Ne kas kai vaziuoji su mazu vaiku ir pati nestuke.gif ,tokie beprociai saugumo nesuteikia...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 05 19, 12:34)
aaa.. na jei nesudaro jums avarinės situacijos, tai nematau reikalo taip jau piktintis ir beprotiškai erzintis smile.gif jei liestų asmeniškai, kitas reikalas

Kai sudaroma avarinė situacija ir įvyksta avarija, erzintis būna per vėlu...
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 23, 23:26)
Kai sudaroma avarinė situacija ir įvyksta avarija, erzintis būna per vėlu...

o erzinimasis kažką keičia? gal, jei asmeniškai netrukdo, ką aš ir turėjau omeny, geriau išlikti kelyje ramiam, kas tikrai padidina važiavimo saugumą? o jei trukdo asmeniškai, užsirašyti numerį ir kreiptis į policiją.. jei visi nesierzintų, o imtųsi veiksmų, tai gal tas ir pakeistų situaciją keliuose..
Atsakyti
Nervina "lapai" ir kiti nesusiprantantys, kad reikia praleist skubančius biggrin.gif Pats tai praleidžiu..
Atsakyti
labiausiai erzina posūkių nerodantys ir skraiduoliai. bet pirmieji labiau.

------------------------------------------
SPALVO bet kokių foto su vaikais fotokonkursas
Atsakyti
QUOTE(Patikimas @ 2011 05 24, 15:30)
Nervina "lapai" ir kiti nesusiprantantys, kad reikia praleist skubančius biggrin.gif Pats tai praleidžiu..

Jei sąžiningai, tai dėjau aš ant visų tų "skubančių". Dar ir specialiai tokius spirgančius skubėtojus užlaikau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 05 24, 07:19)
o erzinimasis kažką keičia? gal, jei asmeniškai netrukdo, ką aš ir turėjau omeny, geriau išlikti kelyje ramiam, kas tikrai padidina važiavimo saugumą? o jei trukdo asmeniškai, užsirašyti numerį ir kreiptis į policiją.. jei visi nesierzintų, o imtųsi veiksmų, tai gal tas ir pakeistų situaciją keliuose..

Ir kas bus iš to kreipimosi į policiją? Policininkas už KET pažeidimą baudžia tik tada, kai pats tą pažeidimą mato. O dėl tokio skambučio, tai geriausiu atveju mandagiai pakalbės ir padėkos.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 27, 00:29)
Dar ir specialiai tokius spirgančius skubėtojus užlaikau tongue.gif

Ir kas bus iš to kreipimosi į policiją?

taip ir sudaroma avarinė sitaucija..

klausimu į klausimą.. neatsakėt, ką keičia erzinimasis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 gegužės 2011 - 06:49