Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(svajone74 @ 2010 04 28, 16:25)
Buvo tokia kuriozinė situacija:
Važiuoju mieste judria gatve, greitis leistinas 80km/h, pirma juosta lekia fura, aš antroje - pagrindiniu keliu, iš šalutinio kelio man tiesiai prieš nosį išsuka dama, kuri pro furą manęs nematė. Aš į ją, nes stabdyti jau nebuvo kur, nuo smūgio mane nutrenkė į priešpriešinį eismą, ten kita a/m į mane, aš ant borto, į medžius, pagaliau sustojau, išlipu, žiū - mašina vien metalo krūva ir puoliau žiūrėti ar aš dar ne metalo krūva  lotuliukas.gif , staiga prie manęs pripuola ta dama ir klykdama isteriškai ..."kur tu k... važiuoji, ar negalėjai manęs praleisti..."
Va tokių vairuotojų gun_bandana.gif -nepakenčiu

swoon.gif dievaž, pritrūkau žodžių ohmy.gif
O su manim tai nutinka itin retai.
Atsakyti
kelyje visokių situacijų nutinka, smulkmenos manęs nenervina, bet tokie šposai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dafne* @ 2010 04 28, 12:27)
O Jūs tikriausiai iš tų sponsoriųbigsmile.gif

g.gif ?
Atsakyti
Keliu temą į viršų. 4u.gif
Mane paskutiniu metu Kaune nervina masiškas posūkių nerodymas. Persirikiuojant, sukant į kairę, išvažiuojant iš šalutinio kelio ar pradedant važiuoti bash.gif
Aš ramus žmogus, bet paskutiniu metu tai norisi keiktis. Dar kai nerodo posųkio sukdami į dešinę, atleistina, bet kai į kairę .... gun_bandana.gif blink.gif Aš ekstraseansė ar burtininkė, kad turiu nuspėti ką prieš mane važiuojantis vairuotojas ruošiasi daryti - stabdo prieš kliūtį ar dėl to, kad į kairę suka doh.gif
Pradedu norėti, kad policija paskelbtų akciją "Posūkių rodymas" ar kažkas panašaus ir stabdytų visus, nerodančius posūkių. Ir dar - tegul visas surinktas baudas pasiimtų patys policininkai, kad būtų ūpas dirbti. Ir taip kokį mėnesį ar du - gal tada vėl pradėtų vairuotojai, atlikdami manevrą, rodyti posūkius.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 05 16, 12:50)
Keliu temą į viršų.  4u.gif
Mane paskutiniu metu Kaune nervina masiškas posūkių nerodymas. Persirikiuojant, sukant į kairę, išvažiuojant iš šalutinio kelio ar pradedant važiuoti  bash.gif
Aš ramus žmogus, bet paskutiniu metu tai norisi keiktis. Dar kai nerodo posųkio sukdami į dešinę, atleistina, bet kai į kairę .... gun_bandana.gif  blink.gif Aš ekstraseansė ar burtininkė, kad turiu nuspėti ką prieš mane važiuojantis vairuotojas ruošiasi daryti - stabdo prieš kliūtį ar dėl to, kad į kairę suka  doh.gif
Pradedu norėti, kad policija paskelbtų akciją "Posūkių rodymas" ar kažkas panašaus ir stabdytų visus, nerodančius posūkių. Ir dar -  tegul visas surinktas baudas pasiimtų patys policininkai, kad būtų ūpas dirbti. Ir taip kokį mėnesį ar du - gal tada vėl pradėtų  vairuotojai, atlikdami manevrą, rodyti posūkius.

pritariu,ir del paskutinio punkto irgi drinks_cheers.gif Vilniuje tas pats... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 05 16, 13:50)
Keliu temą į viršų.  4u.gif
Mane paskutiniu metu Kaune nervina masiškas posūkių nerodymas. (...)

Teisybė, visiška teisybė. Posūkių nerodymo tendencija plinta masiškai tarytum koks virusas.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 05 16, 16:58)
Teisybė, visiška teisybė. Posūkių nerodymo tendencija plinta masiškai tarytum koks virusas.

ir kaip nekeista butent tada, kai uz si nusizengima buvo padidintos baudos
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 05 17, 08:52)
ir kaip nekeista butent tada, kai uz si nusizengima buvo padidintos baudos

Įdomu, kiek vairuotojų buvo nubausta, dėl posūkių nerodymo g.gif Ko gero koks 0,1% nuo viso pažeidėjų skaičiaus. Ir tie patys, tik dėl "posūkio" smile.gif

apie vairavimą dar: man juoką sukelia, kai vairuotojas, pamatęs policiniką, pravažiuoja mažesniu nei leistina greičiu, nors prieš tai lėkė viršydamas greitį. Arba važiuoja be šviesų ir posūkių, bet prieš policininkus įijungia šviesas, o posūkius rodo kur reikia ir nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 04 26, 17:19)
Nervina, kai kelyje, kur leidžiamas 50 km/val. greitis, tu leki ant 60, bet vistiek tave visi lenkia. Dėl to greičiau nevažiuoju, bet vistiek nesuvokiu, kodėl tie ženklai galioja tik man  doh.gif

Mane irgi tai beprotiškai erzina. Bet čia panašiai kaip tam posaky: "...nes tik Lietuvoje važiuodamas maksimaliu leistinu greičiu stabdai eismą"
Atsakyti
tai kad patys policininkai nerodo tų posūkių mastau.gif į kairę tai dar dar, bet rikiuojantis, sukant į dešinę, tai įprastas vaizdelis irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2011 05 18, 15:26)
Mane irgi tai beprotiškai erzina

o tai jums kas nors pypina, tolimom akina, kad pasitrauktumėt, ar kaip kitaip trukdo važiuoti, kad erzina važiuojantys greičiau?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 05 18, 16:41)
o tai jums kas nors pypina, tolimom akina, kad pasitrauktumėt, ar kaip kitaip trukdo važiuoti, kad erzina važiuojantys greičiau?

Ne, tiesiog piktina taisyklių ignoravimas.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 05 19, 12:56)
Ne, tiesiog piktina taisyklių ignoravimas.

aaa.. na jei nesudaro jums avarinės situacijos, tai nematau reikalo taip jau piktintis ir beprotiškai erzintis smile.gif jei liestų asmeniškai, kitas reikalas

o mane erzina sezoniniai vairuotojai ax.gif jau šnekėta, bet kadangi sezonas prasidėjo, galima ir vėl išsilieti lotuliukas.gif dedukai išsitraukia iš garažų savo trantus ir važinėja į sodus, toliau savo nosies nemato, į veidrodėlius rikiuojantis nežiūri ir nežinia ko galima iš jų tikėtis kelyje..
pačiai teko važiuot su tokiu vairuotoju, tai po kelių minučių užmerkiau akis, taip ramiau laugh.gif
Atsakyti