Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(Atogrąža @ 2010 04 15, 22:47)

užvakar prie Senukų ant kampo kur Liepų gatvės gale yra tie bankrutuojantys aikštelėj draugas išvažinėja žodžiu ir iš galo dviratininkas varo. ir ne tai, kad apvažiuot, bet piktybiškai iš galo, paskui privažiavo iš šono ir burba kažką į mūsų pusę tipo nevažiuoji čia, trukdai biggrin.gif draugas kai susinervino, kai spaudė ant gazo su sankaba, pagąsdint norėjo jau važiuodamas iš paskos, bet nuraminau... ale asilai vis tiek kai kurie "dviratininkai"...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 15, 23:26)
... ale asilai vis tiek kai kurie "dviratininkai"...

Aš kartais tiesiog kraupstu, stebėdama, kaip kai kurie dviratininkai ramiai žiūri į visai realią paskutinės savo kelionės dviračiu galimybę unsure.gif Ir mąstai, žmogus - ar jie tiesiog tiek filosofai dzenbudistai, ar visiški proto invalidai kai kurie g.gif
Atsakyti
Aš tik įtariu, kad dažnai dviratininkai nežino paprasčiausių KET, todėl plavinėja kelyje. Jiems atrodo, kad žinoti KET nebūtina, pakanka sėsti ir važiuoti. Todėl tiek problemų ir nesąmonių.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 04 16, 00:07)

jau aiškinomės berods kažkada kažkurioj temoj apie tuos dviratininkus... esmė ta, kad yra dvi rūšys tų ant dviračių: dviratininkai ir "dviratininkai" biggrin.gif biggrin.gif

Subjektyvi, todėl aš DIEVINU reidus jiems irnesakyk.gif ir liemenių neturi, ir turi juk turėt ten kažkokį pažymėjimą ar velniai žino ką... kaip gerai, kad mano dviratizmas (beveik kaip idiotizmas) apsiriboja nuoma Palangoj ir pasivažinėjimu valanda ar dviem biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 15, 16:26)
per radiją girdėjau pranešimą, kad šią savaitę reidas visokiem motociklistams, dviratininkams and so on... nežinau, ar tik Klaipėdoj, ar visoj Lietuvoj... gal pagaliau ir tokius pabauduos  doh.gif

Motociklininkus ir taip stabdo be priežasties, kad tik sustabdyt.. Mes su MB turim moto, nelakstom , bet nei karto nestabdė, gal dėl to, kad su mergina ax.gif

QUOTE(Matomas @ 2010 04 15, 16:52)
Labiausiai nervina antraeilinykai(es), treciaeilinykai(es), posukio signalo nerodymas  bei kalbantys telefonu prie ausies ir nieko aplink nematantys.
Labiausiai zavi gerai vairuojancios mamytes 4u.gif

drinks_cheers.gif Vakar kažkaip pastebėjau, kad kas 2vairuotojas kalba telefonu blink.gif
Atsakyti
Siendien du idiotai vyrai doh.gif ozei,ir ... pikta juodai. Uzkiso man masina,ir nei preki ne atgal. Stove du idiotai,o tu sukinekis kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 11:02)
Siendien du idiotai vyrai  doh.gif ozei,ir ... pikta juodai. Uzkiso man masina,ir nei preki ne atgal. Stove du idiotai,o tu sukinekis kaip nori.

blink.gif Kažin, kodėl neko nesupratau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 11:02)
Siendien du idiotai vyrai  doh.gif ozei,ir ... pikta juodai. Uzkiso man masina,ir nei preki ne atgal. Stove du idiotai,o tu sukinekis kaip nori.

na ir aš nelabai supratau, bet kam tie nervai. Arba apvažiuoji ir rūpiniesi savo reikalais, o jei užstatė, mandagiai paprašai pasitraukti. Dar būtų gerai ir blondiškumą įjungti, neva, ups, jaunuoliai ( nesvarbu tas diedų amžius), neseniai vyras mašiną nupirko, tai nepripratau dar prie gabaritų biggrin.gif

Kažkada labai labai skubėjau, o dziedo mašinoj kuro bakelio atsukti niekaip nesugebėjau, tai prašiau šalia buvusių dziedų lotuliukas.gif Tie klausia, kas ir kaip, kur vyras, gal girtas. O aš jiems - taip taip, guli bjaurybė paslikas, o man važiuoti reikia. Niekam ten neįdomi teisybė, svarbu bakelį atsuko ( sesė mašinoj iš juoko vos nežliumbė) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 16, 14:53)
... Tie klausia, kas ir kaip, kur vyras, gal girtas. O aš jiems - taip taip, guli bjaurybė paslikas, o man važiuoti reikia. Niekam ten neįdomi teisybė, svarbu bakelį atsuko ( sesė mašinoj iš juoko vos nežliumbė)  lotuliukas.gif

Patinka man toks požiūris thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip[ paskutiniu metu tai nieks nenervuoja kelyje,tik duobes blink.gif ,ypač Kaune Juozapavičiaus prospekte,ir plius dar vakar bomžas vyduriu prospekto sau eina ir rodo ženklus visiems ,kad tipo viskas ok angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 16, 08:40)
Aš tik įtariu, kad dažnai dviratininkai nežino paprasčiausių KET, todėl plavinėja kelyje. Jiems atrodo, kad žinoti KET nebūtina, pakanka sėsti ir važiuoti. Todėl tiek problemų ir nesąmonių.

Jie,sakyciau,piktybiskai nenori ju zinoti.Kasdien po kelis kartus matomas vaizdelis: vaziuoja dviratininkas keliu,kartu su masinomis,prieky nemaza sankryza,raudona sviesa,visi sustoja,o dviratininkas mina toliau,ir pofig jam,kad kita kryptim masinos vaziuoja,i signalus demesio nekreipia...Ju net orinis (furinis) signalas nuo kelio nenupucia... doh.gif
Atsakyti
Labiausiai tai kauno keliai ir musu jaunuoliu nepagarba kitiems vairuotojams ir aplamai nezinojimas kaip vairuot gun_rifle.gif
Atsakyti