Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 15, 10:34)
Santykinai moteriškės epitetų prisirenka vienodai, kaip ir vyriškiai  tongue.gif

drinks_cheers.gif tik moterims dažniausiai naudojamas vienas žodis, o vyrams - visa įvairovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 04 14, 21:59)
Kelis kartus ant "truliku" buvau taip uzsisokus - sliauzia 20-30, na suprantu, kad "sleikas" saugo kur laidu sujungimai - rodai posuki, bandai lenkt, tai tada jau truliko gazas dugnas  doh.gif

Mane"trūlikas" buvo nevaikiškai taranavęs.. Net nepastebėjo, nepajautė. O aš žiūriu, kad jis prilipęs per visą mano mašinos ilgį.. Tai kaip šokau iš mašinos, kaip pradėjau rėkt.. Nepastebėjo matai gun_bandana.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2010 04 14, 23:59)
Nu šiandien ir aš neapsikentus vienam pasivaikščioti išėjusiam jaunikaičiui važiuodama iš paskos (jo greičiu, žinoma, nes apvažiuot nebuvo kur) kaip pyptelėjau, kai koks pusmetris bebuvo likęs  biggrin.gif  Tas kaip stryktelėjo iš netikėtumo, maniau ant kapoto nusileis  blush2.gif  biggrin.gif bet nusileido ten, pro kur  jau puikiai tilpau pravažiuoti biggrin.gif

Ai, ne, apie vežimus vežančius nė nekalbėjau, nebėgs gi žmogus su vežimu. O ir juos vežantys paprastai pasitraukia kiek į šoną, kad pravažiuot vietos liktų, nes patys vairuoja, supranta...

lotuliukas.gif Vaikas vos infarkto negavo biggrin.gif

QUOTE(Inculto @ 2010 04 15, 09:33)
Nervina nerodantys posukio, ypac kai manevruoja. Arba ijungia jau pasuke.  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 15, 10:34)
pas mus būna tokios frazės "nebūtų blondė", "nebūtų senas krienas", "nebūtų furščikas", "nebūtų ariogala", "nebūtų budulis" ir t.t.

Santykinai moteriškės epitetų prisirenka vienodai, kaip ir vyriškiai  tongue.gif

Pas mus ir, tik be blondines rečiau kažkaip pastebim, nes pati šviesiaplaukė esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 15, 10:01)
draugas kai susinervino, sako nu nebūtų boba jau tikrai, tris kartus galėjau pravažiuot, jei posūkį normaliai įjungus būtų  biggrin.gif  biggrin.gif

Tokiu vairuotoju daug,gal tik pora is desimties sukdami is anksto posuki parodo,kasdiene situacija kai lauki sukti i kaire,praleidi atvaziuojanti,o jis sast i desine,o paskui vel lauki,nes jau nebera tarpelio gatveje del atlekianciu is desines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 13, 15:14)
man "patinka", kai mieste važiuoja lėtai dairydamiesi skylės mašiną įkišti (kaip paskui supranti), nu parodyk tu posūkį į dešinę ir visi supras, dėl ko toks lėtumas, ir apvažiuos, bet neee... ką aš žinau, gal jis pamatys, kad jį apvažinėju ir gazą paspaus blink.gif nu juk būna tokių..
ir dar nusprendžiau gąsdint dviratininkus - pas mus saulėtekyje ant šaligatvio nupieštas dviračių takas, o anie keliu važiuoja, tai pypsinsiu... bet kai taip pagalvojau, tai ir neužtaikau dabar hihihi.gif

As vat vis pamastau,kas blogiau-plikledis ar dviratininkai.Ir vienas,ir kitas sukelia mazdaug panasu adrenalino kieki doh.gif Vakar vos vieno nepritryniau ant Zalio tilto-isvaziuoju is stoteles,minu per tilta,o ten jo pradzioj toks nelygumas yra kuri reikia tarp ratu paimti,tai imu prie pat saligatvio,jau pravaziavus ziuriu-dviratininkas prisispaudes,jau nuo dviracio pusiau nulipes tarp priekabos ir saligatvio doh.gif Isnere i sankryza per raudona ir i desine tiesiai man po priekaba doh.gif Issidirbineja gatvese kaip tik ismano,parazitai,o smegenu tai nei per nago juodyma neturi ,ir niekas ju nebaudzia schmoll.gif
As tai juos kai aplenkiu (o kartais tenka paskui toki vilktis,nes vaziuoja viduriu gatves ir net negalvoja pasitraukti,o jei papypini-fakais aprodo blink.gif )-prisispaudziu prie pat saligatvio kad po sonu negaletu palisti,o tai neduok Dieve pritrinsi toki tai paskui po teismus uztampys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 04 15, 14:03)
neduok Dieve pritrinsi toki tai paskui po teismus uztampys doh.gif

drinks_cheers.gif
vat ir aš pagalvojau, jei, kaip rašiau, esant dviračių takui, netyčia pritrenksiu dviratininką keliu važiuojantį, kas bus kaltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 15, 14:20)
drinks_cheers.gif
vat ir aš pagalvojau, jei, kaip rašiau, esant dviračių takui, netyčia pritrenksiu dviratininką keliu važiuojantį, kas bus kaltas? g.gif

Dviratininkas,kaip ir mano atveju butu kaltas dviratininkas,bet sveikatos daug prarastum kol ta irodytum,pas mus istatymai tokie kad gali juos is kurios nori puses ir visom imanomom kryptim vartalioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 04 15, 14:26)
Dviratininkas,kaip ir mano atveju butu kaltas dviratininkas,bet sveikatos daug prarastum kol ta irodytum,pas mus istatymai tokie kad gali juos is kurios nori puses ir visom imanomom kryptim vartalioti doh.gif

kieno geresnis advokatas, tas ir laimės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2010 04 15, 09:33)
Nervina nerodantys posukio, ypac kai manevruoja. Arba ijungia jau pasuke.  doh.gif

Sutinku.
O dar vaikai einanti i mokykla doh.gif viskas gerai per piesciuju,no sleuze ir dar po viena. 7-45 8-05 eile masinu 2 km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cudo: 15 balandžio 2010 - 13:36
Dviratininkai nenervuoja, tik kad dažnai pamiršta tamsiu paros metu atšvaitus užsidėti, vat tada tai būna doh.gif Pėstieji irgi nenervuoja, pati labai ilgai buvau vien pėsčioji. Šiaip jau galiu pasakyti, kad dažnas persėdęs į vairuotojo vietą labai greit užmiršta, kad ir jis buvo pėstysis.
Gal ne tiek nervuoja, kiek glumina tie plavinėjantys po PC aikšteles. Ypač kai reik atbuliniu išvažiuoti ar įvažiuoti. Juk pėsčiajam yra daug lengviau laviruoti aikštelėje nei automobiliui. Na bet netgi kai kurie išlipę iš savo auto būtinai praeis tau pro galą (ypač jei stataisi galu), labai dažnai net nepakeldami galvos ir neapsidairydami.
Atsakyti
per radiją girdėjau pranešimą, kad šią savaitę reidas visokiem motociklistams, dviratininkams and so on... nežinau, ar tik Klaipėdoj, ar visoj Lietuvoj... gal pagaliau ir tokius pabauduos doh.gif
Atsakyti
Labiausiai nervina antraeilinykai(es), treciaeilinykai(es), posukio signalo nerodymas bei kalbantys telefonu prie ausies ir nieko aplink nematantys.
Labiausiai zavi gerai vairuojancios mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 15, 16:26)
per radiją girdėjau pranešimą, kad šią savaitę reidas visokiem motociklistams, dviratininkams and so on... nežinau, ar tik Klaipėdoj, ar visoj Lietuvoj... gal pagaliau ir tokius pabauduos  doh.gif

Taip. Buvo vakar. Stabdė visus per perėją prie Akropolio važiuojančius (o ne vežančius dviračius šalia) dviratinkus. Ir vartė ten tuos dviračius aukštyn kojom, numerių ieškodami, kad dokumentus užpildyt smile.gif
Atsakyti