Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

man atrodo, kad Vokietijos autobane yra ar tai taisyklės tokios, ar tiesiog bendras susitarimas, kad kiekviena kairesne juosta reikia važiuoti greičiau... bet čia tiksliai nežinau to dalyko, gal vėlgi susiję su lenkimu ir pan.

bet visgi, grįžtant prie temos, nervina lėtai važiuojantys be priežasties (pateisinti gali TIK avarinis ženklas, o ne šiaip plėvesavimas svetimam mieste) ir "truputį lėčiau" pajudantys prie žalio šviesoforo signalo. nežinai, esi svetimam mieste ar pan., tai būk malonus - po 6 ar tai 10sec įsijunk pirmą pavarą ir užsidegus geltonam būk pasiruošęs judėt...
Atsakyti
man "patinka", kai mieste važiuoja lėtai dairydamiesi skylės mašiną įkišti (kaip paskui supranti), nu parodyk tu posūkį į dešinę ir visi supras, dėl ko toks lėtumas, ir apvažiuos, bet neee... ką aš žinau, gal jis pamatys, kad jį apvažinėju ir gazą paspaus blink.gif nu juk būna tokių..
ir dar nusprendžiau gąsdint dviratininkus - pas mus saulėtekyje ant šaligatvio nupieštas dviračių takas, o anie keliu važiuoja, tai pypsinsiu... bet kai taip pagalvojau, tai ir neužtaikau dabar hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 13, 15:14)
man "patinka", kai mieste važiuoja lėtai dairydamiesi skylės mašiną įkišti (kaip paskui supranti), nu parodyk tu posūkį į dešinę ir visi supras, dėl ko toks lėtumas, ir apvažiuos, bet neee... ką aš žinau, gal jis pamatys, kad jį apvažinėju ir gazą paspaus blink.gif nu juk būna tokių..
ir dar nusprendžiau gąsdint dviratininkus - pas mus saulėtekyje ant šaligatvio nupieštas dviračių takas, o anie keliu važiuoja, tai pypsinsiu... bet kai taip pagalvojau, tai ir neužtaikau dabar hihihi.gif

Auklėjat? lotuliukas.gif
Aš ir paauklėju visokius dviratininkus, braidančius ir plaukiojančius alkoholikus, ir visokias bobulytes lotuliukas.gif Eina susikūprinusios ir poteriaudamos per kelio vidury, aš tik gazą(ant laisvo) paspaudžiu, mašina sukriokia ir jokios bobulytės ant kelio nebūta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 13, 15:40)
Auklėjat? lotuliukas.gif

Aš ir paauklėju visokius dviratininkus, braidančius ir plaukiojančius alkoholikus, ir visokias bobulytes lotuliukas.gif 

tai kad dar nepradėjau doh.gif sakau, kaip pagalvojau, tai ir nepasitaiko biggrin.gif

vakar prie akropolio per perėją eina "gražuolės"... pamatė, kad praleidžiu, nes jau buvo užminusios perėją, tai ir plaukia kaip gulbės lyg pasivaikščiot būtų išėjusios doh.gif vos susilaikiau schmoll.gif ir tik todėl, kad tokios dar iš principo sustotų ir stovėtų perėjoj...
Atsakyti
O gal man kas atsakys (nu nujaučiu, bet tingiu ieškot KET lotuliukas.gif ), mašinų aikštelės (na, pvz., tos didžiulės, prie PC) skirtos pėstiesiems visomis kryptimis šliaužioti? Ne, ne tiems, vairuotojams, kurie nuo mašinos iki PC nueit nori, šitie kažkaip keblumų nesudaro. Tiesiog pėstiesems. Juk yra ten specialių šaligatvų, perėjų ir pnš., bet ne, šliaužia kokia bobulytė (nu dar ne tiek pikta, gal ji nesupranta) ar pacaniuks su ausinukais įstrižai kilometrnės aikštės ir nė nesidairo, maždaug, privalai palaukt, kol jis nueis new_russian.gif doh.gif aš suprantu, kad aikštelėje greitis tik 20, bet norėtųsi tokiu ir važiuot, o ne praleidinėt kas keli metrai paradus išėjusių pasivaikščioti PC link unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 14 balandžio 2010 - 17:15
Jei su vežimėlių rieda, tai nori nenori teks praleisti, o ne kuris kurį taranuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 13, 15:45)
tai kad dar nepradėjau doh.gif sakau, kaip pagalvojau, tai ir nepasitaiko biggrin.gif

vakar prie akropolio per perėją eina "gražuolės"... pamatė, kad praleidžiu, nes jau buvo užminusios perėją, tai ir plaukia kaip gulbės lyg pasivaikščiot būtų išėjusios doh.gif vos susilaikiau schmoll.gif ir tik todėl, kad tokios dar iš principo sustotų ir stovėtų perėjoj...

Aha, prie akropolio šimtai "gražuolių" plaukioja ir aš praplaukiu nuo mašinos iki cento lotuliukas.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2010 04 14, 18:14)
O gal man kas atsakys (nu nujaučiu, bet tingiu ieškot KET  lotuliukas.gif ), mašinų aikštelės (na, pvz., tos didžiulės, prie PC) skirtos pėstiesiems visomis kryptimis šliaužioti? Ne, ne tiems, vairuotojams, kurie nuo mašinos iki PC nueit nori, šitie kažkaip keblumų nesudaro. Tiesiog pėstiesems. Juk yra ten specialių šaligatvų, perėjų ir pnš., bet ne, šliaužia kokia bobulytė (nu dar  ne tiek pikta, gal ji nesupranta) ar pacaniuks su ausinukais įstrižai  kilometrnės aikštės ir nė nesidairo, maždaug, privalai palaukt, kol jis nueis new_russian.gif  doh.gif  aš suprantu, kad aikštelėje greitis tik 20, bet norėtųsi tokiu ir važiuot, o ne praleidinėt kas keli metrai paradus išėjusių pasivaikščioti PC  link  unsure.gif

Juk yra specialūs šaligatviai nutiesti, tai jokių pasivaikščiojimų ratais kvadratais lotuliukas.gif Kartais būnu nekantri, tai iš kart pasignalizuoju ax.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 14, 18:57)
Jei su vežimėlių rieda, tai nori nenori teks praleisti, o ne kuris kurį taranuos biggrin.gif

Tai jau tikra teisybė, niekas nenori turėt reikalų su ponu vežimėliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 13, 15:14)
gal jis pamatys, kad jį apvažinėju ir gazą paspaus blink.gif nu juk būna tokių..

Kelis kartus ant "truliku" buvau taip uzsisokus - sliauzia 20-30, na suprantu, kad "sleikas" saugo kur laidu sujungimai - rodai posuki, bandai lenkt, tai tada jau truliko gazas dugnas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 14, 19:07)
Juk yra specialūs šaligatviai nutiesti, tai jokių pasivaikščiojimų ratais kvadratais lotuliukas.gif  Kartais būnu nekantri, tai iš kart pasignalizuoju ax.gif

Tai jau tikra teisybė, niekas nenori turėt reikalų su ponu vežimėliu biggrin.gif

Nu šiandien ir aš neapsikentus vienam pasivaikščioti išėjusiam jaunikaičiui važiuodama iš paskos (jo greičiu, žinoma, nes apvažiuot nebuvo kur) kaip pyptelėjau, kai koks pusmetris bebuvo likęs biggrin.gif Tas kaip stryktelėjo iš netikėtumo, maniau ant kapoto nusileis blush2.gif biggrin.gif bet nusileido ten, pro kur jau puikiai tilpau pravažiuoti biggrin.gif

Ai, ne, apie vežimus vežančius nė nekalbėjau, nebėgs gi žmogus su vežimu. O ir juos vežantys paprastai pasitraukia kiek į šoną, kad pravažiuot vietos liktų, nes patys vairuoja, supranta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 14 balandžio 2010 - 23:01
Nervina nerodantys posukio, ypac kai manevruoja. Arba ijungia jau pasuke. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2010 04 15, 09:33)
Nervina nerodantys posukio, ypac kai manevruoja. Arba ijungia jau pasuke.  doh.gif

toks durnajuokis suėmė net... biggrin.gif vakar su draugu važiavom nelabai žinomoj vietoj nu ir draugas stovi sankryžoj, laukia jau kad galėtų važiuot tiesiai, o iš kairės pagrindiniu boba atvaro. nei stabdo, nieko, nu galvojam tikrai tiesiai važiuos, tai jau privažiavo ir jau sukasi į dešinę (ten, kur stovim, o ne tiesiai važiuoja) ir tada posūkį įsijungė. draugas kai susinervino, sako nu nebūtų boba jau tikrai, tris kartus galėjau pravažiuot, jei posūkį normaliai įjungus būtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 15, 10:01)
draugas kai susinervino, sako nu nebūtų boba jau tikrai, tris kartus galėjau pravažiuot, jei posūkį normaliai įjungus būtų  biggrin.gif  biggrin.gif

pas mus būna tokios frazės "nebūtų blondė", "nebūtų senas krienas", "nebūtų furščikas", "nebūtų ariogala", "nebūtų budulis" ir t.t.

Santykinai moteriškės epitetų prisirenka vienodai, kaip ir vyriškiai tongue.gif
Atsakyti