Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(aisvyde @ 2009 10 29, 22:27)
Kai perpildytam daugiabučio kieme pastatai mašiną prie kitos taip, kad net turi pilvą įtraukti, kad išliptum, vien tam, kad šalia tavęs tilptų dar dvi mašinos, o tada atvažiuoja koks nors karalaitis su savo karieta ir pastato per tas dvi vietas, nors žino, kad kiemas visuomet perpildytas doh.gif

Va čia tai tikrai pritariu drinks_cheers.gif Kitkas manęs praktiškai ir nenervina, bet šitai tesiog užmuša ir turiu prisipažint, kelia agresiją tokių debilų (atsiprašau) atžvilgiu doh.gif
Atsakyti
na as tai super duper sviezia vairuotoja, bet jau spejo mane supykdyt tautieciu nepakantumas mokinukams ir net bandymas subalamutint vargsiukus eisme... juk nei vienas mokedami negimem, visi manau esam vienokiu ar kitokiu klaidu esam pridare ir to streso uz vairo pacioj pradzioj gi sociai ir taip, o cia dar girdi karts nuo karto pypsikus is sonu, nors avarines situacijos ir nesudarai.. fui... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylla11: 10 balandžio 2010 - 21:16
Paprastai jei nesudarai avarines situacijos tai niekas ir nepypina,o jei pypina...daryk isvadas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 04 10, 22:15)
Paprastai jei nesudarai avarines situacijos tai niekas ir nepypina,o jei pypina...daryk isvadas mirksiukas.gif

siek tiek leciau pajudu is vietos uzsidegus zaliai, nelb gerai, bet netiek esu leta, kad uzkimsciau eisma. INSTRUKTORIUI liepus per zalia neivaziuoju i sankryza, nes priekis uzkistas ir i prieki nejuda, bet gi ne, ir cia baisus griekas. kai kurie lenkt, nors patys velkasi prieky specialiai zymiai mazesniu greiciu nei leistinas, piktybiskai neleidzia. ir tokiu pavyzdziu n yra. tai ar tikrai cia MAN daryt isvadas reiketu?... g.gif jei tau taip nera buve- dziaugiuosi, o man taip- ne karta. nesakau, kad tobulai vazineju, bet pakantumo kai kuriem tautieciam ryskiai truksta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylla11: 11 balandžio 2010 - 12:33
QUOTE(nylla11 @ 2010 04 11, 13:25)
siek tiek leciau pajudu is vietos uzsidegus zaliai, nelb gerai, bet netiek esu leta...

matot, man čia draugas pasakojo neseniai, kad rodė per TV interviu su italu berods, kuris ilgą laiką teises turi, važinėjo savo šaly ir klausė, kas jį nervina Lietuvoj keliuose. tai pasakė, kad nervina tas dalykas: užsidega raudona -> geltona, būk malonus - pasiruošk savo pavarą ir žaliai užsidegus jau važiuok, o ne tik tada, nosį išsikrapštęs, pasiruošk ir vienas pats pravažiuok, kai jau galėtų pravažiuot bent penki.
būtent tai ir erzina... Jums gal atrodo šiek tiek lėčiau, o kažin kaip atrodo tiems, kas stovi už Jūsų? va yra mano miestuky tokia sankryža, kur jeigu naudosiu "Truputį lėčiau pajudu", tai į kairę per papildomos sekcijos žalią šviesą išvažiuosiu viena pati (ir tai galas mašinos liks sankryžoj biggrin.gif ), o jeigu normaliai išvažiuoji, vos tik užsidega, tai trys mašinos drąsiai pravažiuoja. todėl nesistebėkit, kad pypina mirksiukas.gif

ir dar. atsimenu kažkada sakiau, kad ten visko labai daug mane nervuoja kely. iš tiesų dabar pasižiūrėjau, kai vairuoju, tai turbūt neliko tiek visko, kas nervintų... vat nervina tokia nuomonė "Aš geriau lėčiau pravažiuosiu", kuri dažniausiai pereina "Ai, nei aš, nei Tu tada" biggrin.gif ir dar truputį nervina senukai su žiguliais, kurie vadovaujasi neaišku kokiom taisyklėm (kaip per Reidą sakė, jūrinėm) ir baisu mašiną savo sumaitot, nes nuo jų žigulių tik rūdys pabirės ir toliau sau pūškuos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 11 balandžio 2010 - 12:39
QUOTE(Almost @ 2010 04 11, 13:38)
yra mano miestuky tokia sankryža, kur jeigu naudosiu "Truputį lėčiau pajudu", tai į kairę per papildomos sekcijos žalią šviesą išvažiuosiu viena pati

dar truputį nervina senukai su žiguliais

va va, ir prie mano darbo tokia pati sankryža... kaip tik penktadienį pasitaikė toks "užmigęs", tai jį greitai prižadino smile.gif ir ne vienas signalas hihihi.gif

joo, mačiau jau išlindo su savo maskvyčiais, į sodus pradėjo važiuot..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 11, 13:51)
va va, ir prie mano darbo tokia pati sankryža... kaip tik penktadienį pasitaikė toks "užmigęs", tai jį greitai prižadino smile.gif ir ne vienas signalas hihihi.gif

joo, mačiau jau išlindo su savo maskvyčiais, į sodus pradėjo važiuot..

tai va būtent, kad tokius truputį lėtesnius greit prižadina... apskritai kažkaip mano požiūris gal ir labai baisus ir neteisingas kai kurių atžvilgiu, bet jeigu nemoki užtikrintai važiuot ir netrukdant eismui (kiek ten, berods 15km ar 20km/h mažesnis greitis, nei leistinas, yra draudžiama), tai nėr ko lįst į gatves piko metu ar bent jau į tas pagrindines gatves...
visi buvom mokinukais, visi pasisėmėm patirties ar patarimų ir kuo toliau, tuo jų daugiau... todėl reikėtų suprast ne tik mokinukus, bet ir tuos, kurie stovi gatvėse už mūsų/Jūsų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Miegojimas sankryzose-lietuvaiciu liga.Uzsidegus zaliai visi dar stovi,ir labai apmaudu kai del tokiu mieganciu nespeji pravaziuoti ir paskui del to veluoji pagal grafika.Jei matau kad miega-jungiu savo galinga signala,nesvarbu,kad stoviu ne antra,o kazkelinta prie sankryzos-atsibunda visi tada lotuliukas.gif Taip,siuo atveju esu nepakanti,nes toks miegojimas didina kamscius ir labai trukdo pravaziuoti kitiems.Man matyt pasiseke su instruktoriais,visi moke netrukdyti kitiems gatveje,ir miegoti sankryzose tikrai nei vienas nemoke ax.gif Pajudeti reiketu visiems kartu,o ne taip kad pirma vienas,paskui kitas...O tai dabar is pradziu miega,o paskui jau per raudona vaziuoja blink.gif doh.gif Vietoj 10 masinu pravaziuoja trys.O paskui stebimes is kur tokie kamsciai doh.gif kai mokiausi D kat.,mums ir kursuose labai pabreze sita dalyka,ir per praktinius pravaziavimus moke ir taupiai vaziuoti,ir sankryzose nemiegoti,ir kitiems netrukdyti...
ir isvis...beveik visada,buna,pravaziuoju sankryza uzsidegus zaliai (ypac i kaire),pas mane jau ketvirtas begis ijungtas,ir pro veidrodi matau kaip stoveje uz manes dar tik is vietos isjuda issimiegoje doh.gif Per ta laika velniai zino kiek masinu jau butu speje pravaziuoti...
Atsakyti
Jums gal atrodo šiek tiek lėčiau, o kažin kaip atrodo tiems, kas stovi už Jūsų? ...

pilnai sutinku, bet as nekalbu apie jau nors kiek daugiau patirties turincius vairuotojus , o butent apie mokinukus.. neteisinu tokiu "mieganciu", bet kazin ar dar tik besimokantiem vairuot daznai jau is pat pradziu viska staigiai padaryt pavyksta .. rolleyes.gif nu zdz, kazin ar verta per daug diskutuot, vienam vieni, kitam kiti, o man butent tokie dalykai kely nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nylla11 @ 2010 04 11, 14:14)
Jums gal atrodo šiek tiek lėčiau, o kažin kaip atrodo tiems, kas stovi už Jūsų? ...

pilnai sutinku, bet as nekalbu apie jau nors kiek daugiau patirties turincius vairuotojus , o butent apie mokinukus.. neteisinu tokiu "mieganciu", bet kazin ar dar tik besimokantiem vairuot daznai jau is pat pradziu viska staigiai padaryt pavyksta ..  rolleyes.gif  nu zdz, kazin ar verta per daug diskutuot,  vienam vieni, kitam kiti, o man butent tokie dalykai kely nepatinka  smile.gif

Cia ne problema jei ne viskas sekasi ,tiesiog matai kas nelabai einasi,vaziuoji i aikstele ir mokaisi,mokaisi,mokaisi...iki devinto prakaito...kad ir is vietos greiciau pajudeti.As taip dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
o mane nervina ereliai už vairo bash.gif , jie nesugeba parodyt posūkio prieš rikiuodamiesi, nežiūri, ar eilė laisva - lenda ir viskas..praėjusią savaitę taip išgąsdino vienas toks, kad nuvažiavus į universitetą rankos drebėjo. Važiavau antra juosta, kai tas su bmw ( Jūs jau man atleiskit,bet mano pastebėjimai, jei aršiai vairuoja, tai būtinai su senesnės laidos bmw) iš pirmos staigiai sugalvojo lyst į trečią juostą ir pasukt, pusė mašinų turėjo staigiai stabdyt, kad tam ponui neįvažiuot šonan doh.gif
tai va, knisa (atsiprašant) tokie, kuriems visada pagrindinis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 11, 13:38)
matot, man čia draugas pasakojo neseniai, kad rodė per TV interviu su italu berods, kuris ilgą laiką teises turi, važinėjo savo šaly ir klausė, kas jį nervina

Tik jau ne italo klausyti apie vairavimą kelyje. Ar kada buvote Italijoje? Ten dar nespėjus užsidegti žaliai visi jau pypina, kad važiuotum. Košmaras kažkoks, o ne vairavimas.

QUOTE(Almost @ 2010 04 11, 14:05)
kiek ten, berods 15km ar 20km/h mažesnis greitis, nei leistinas, yra draudžiama

Na nėra draudžiamo greičio (jau kažką susapnavote). Yra draudžiama automagistralėje važiuoti lėčiau nei 40 km/h greičiu, bet mieste nėra tokių draudimų. Gali, kad ir 20 km/h greičiu važiuoti. Tik važiuojančius 20 km/h greičiu leidžiama lenkti net ir tose vietose, kur draudžiamas lenkimas. Kažkam reiktų kelių eismo taisykles dažniau pavartyti.

QUOTE(denaxa @ 2010 04 11, 14:14)
Miegojimas sankryzose-lietuvaiciu liga.

Na tikrai ne visada tai vyksta piktybiškai. Kartais nesimato šviesoforo dėl saulės, kai kada netinkamai sustoji ir nebesimato šviesoforo. O jei dažnai nevažinėji per tą sankryžą, tai nežinai sistemos, kam užsidegs žalias. O ir nevisose sankryžose užsidega geltonas, kartais iškart žalias, netgi būna, kad nemirksi nei raudonas, nei žalias.
Atsakyti