QUOTE(nylla11 @ 2010 04 11, 13:25)
siek tiek leciau pajudu is vietos uzsidegus zaliai, nelb gerai, bet netiek esu leta...
matot, man čia draugas pasakojo neseniai, kad rodė per TV interviu su italu berods, kuris ilgą laiką teises turi, važinėjo savo šaly ir klausė, kas jį nervina Lietuvoj keliuose. tai pasakė, kad nervina tas dalykas: užsidega raudona -> geltona, būk malonus - pasiruošk savo pavarą ir žaliai užsidegus jau važiuok, o ne tik tada, nosį išsikrapštęs, pasiruošk ir vienas pats pravažiuok, kai jau galėtų pravažiuot bent penki.
būtent tai ir erzina... Jums gal atrodo šiek tiek lėčiau, o kažin kaip atrodo tiems, kas stovi už Jūsų? va yra mano miestuky tokia sankryža, kur jeigu naudosiu "Truputį lėčiau pajudu", tai į kairę per papildomos sekcijos žalią šviesą išvažiuosiu viena pati (ir tai galas mašinos liks sankryžoj
), o jeigu normaliai išvažiuoji, vos tik užsidega, tai trys mašinos drąsiai pravažiuoja. todėl nesistebėkit, kad pypina
ir dar. atsimenu kažkada sakiau, kad ten visko labai daug mane nervuoja kely. iš tiesų dabar pasižiūrėjau, kai vairuoju, tai turbūt neliko tiek visko, kas nervintų... vat nervina tokia nuomonė "Aš geriau lėčiau pravažiuosiu", kuri dažniausiai pereina "Ai, nei aš, nei Tu tada"
ir dar truputį nervina senukai su žiguliais, kurie vadovaujasi neaišku kokiom taisyklėm (kaip per Reidą sakė, jūrinėm) ir baisu mašiną savo sumaitot, nes nuo jų žigulių tik rūdys pabirės ir toliau sau pūškuos