Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(syri @ 2009 10 01, 23:38)
Nors kai tenka eiti per gatvę, tai stengiuosi sulaukti tokio tarpo, kad dėl manęs nereiktų sustoti nei vienai auto (ar man kas pasikeis, jei minutelę išlauksiu momento  mirksiukas.gif ).  O jei jau matau, kasd ketina praleisti ( o aš tik viena pėsčioji ir ta auto vienintelė), tai iškart duodu ženklą su ranka, kad važiuotų ir nestovinėtų ir nesitrukdytų - man tai pavarų perjunginėti gi nereikia, palauksiu smile.gif.

aš ir taip pat darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mane tai nervuoja, kaip islenda is salutinio kelio pries nosi, o as parlekiu ant 60myliu/h, tada as stabdau zinoma, o tas grazuolis/grazuole pavaziaves 200m posuki rodo g.gif , matai jam i degaline prireike.tai ir vel stabdau..hmm ar nebutu tada geriau palaukti ir mane praleisti? ir pastoviai taip doh.gif
Atsakyti
Mane labiausiai nervuoja tokie ereliai kaip isvaziuoja i antra juosta ir velkasi nesugeba masinos pralenkti ir dar su telefonu kalba doh.gif.Nezinau ar juos taip mokina ar ne bet pirma juosta laisva o isvaziaves i antra juosta ir velkasi nu nesuprantu tokiu vairuotoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida - Siaures Airija @ 2009 10 02, 14:23)
Mane tai nervuoja, kaip islenda is salutinio kelio pries nosi, o as parlekiu ant 60myliu/h, tada as stabdau zinoma, o tas grazuolis/grazuole pavaziaves 200m posuki rodo g.gif , matai jam i degaline prireike.tai ir vel stabdau..hmm ar nebutu tada geriau palaukti ir mane praleisti? ir pastoviai taip  doh.gif

Tai cia dar nieko,paprastai islenda ir jau uz keliu metru stabdo,arba aplenkia ir pries pat nosi deda per stabdzius ir suka i desine doh.gif
Atsakyti
Nežinau ar nervuoja žmonės, bijantys sankryžose pasukti į kairę ir vis delsiantys, nemokantys apskaičiuoti distancijos, tokiu būdu per leistiną žalią ar dar mirksinčią dėl bailių pasuka tik dvi mašinos. Bet tikrai nervuoja, kai reikia laukti kokius keturis - penkis intervalus, kol priartėja mano eilė. O automobilių tikrai nedaug. Čia ne ta dažna situacija, kai per pagrindinę eina kiaurai ir nesustodami dar ir per raudoną, tai šansų pasukti beveik nulis.
Atsakyti
mane nervuoja toki kurie vaziuoja mieste ant 40, per viduri kelio doh.gif
Atsakyti
keliu aukštyn 4u.gif
paskutiniu metu nervina neįsipaišantys į vieną juostą, kai suka į kairę arba į dešinę ir nervina tokie, kurie, važiuodami žiedu, žino, kad suks į dešinę vat pvz. antrame išvažiavime, bet posūkį parodo jau pasukę ir sukelia avarinę situaciją, nes kas nors būna išvažiavęs pirma juosta, o tas sukantysis pasuka tiesiai jam į šikną... doh.gif
Atsakyti
mane žiede truputį kitaip nervina - kaip tik rodantys posūkį, kad išvažinės iš žiedo, ir važiuoja taip per visą žiedą doh.gif aš stoviu ir galvoju, kad jis suks į prieš mane esantį išvažiavimą ir noriu važiuot, o jis, žiūriu, sukt net nesiruošia ir važiuoja žiedu sau toliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 12, 11:07)
mane žiede truputį kitaip nervina - kaip tik rodantys posūkį, kad išvažinės iš žiedo, ir važiuoja taip per visą žiedą doh.gif aš stoviu ir galvoju, kad jis suks į prieš mane esantį išvažiavimą ir noriu važiuot, o jis, žiūriu, sukt net nesiruošia ir važiuoja žiedu sau toliau blink.gif

joo, šitas variantas irgi geresnis biggrin.gif tiesa, pirmą kartą gyvenime prieš kelias dienas mačiau tokį variantą - vyrukas važiavo su nauju mersu ir žiede važiuodamas rodė posūkį ne į dešinę, bet į kairę - suprask, kad šiame posūkyje nesuksiu, važiuosiu iki tolesnio, todėl gali važiuoti jei nori. tai su draugu nusprendėm, kad jei visi taip darytų, tai žieduose avarijų tikrai sumažėtų ax.gif
Atsakyti
cia turbut jau visoms ikyreje, ir simta kartu apkalbeta, kad zmones paprasciausio posukio negali parodyt, buna sitaciju tai nervina juodai. pavyzdziui nori issukt is kur nors, lauki kol pravaziuos o jis nerodes posukio nusuka, nu virsune doh.gif , tai kam as ten be reikalo stovejau gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 10 12, 10:11)
joo, šitas variantas irgi geresnis  biggrin.gif  tiesa, pirmą kartą gyvenime prieš kelias dienas mačiau tokį variantą - vyrukas važiavo su nauju mersu ir žiede važiuodamas rodė posūkį ne į dešinę, bet į kairę - suprask, kad šiame posūkyje nesuksiu, važiuosiu iki tolesnio, todėl gali važiuoti jei nori. tai su draugu nusprendėm, kad jei visi taip darytų, tai žieduose avarijų tikrai sumažėtų  ax.gif

As kiek atsimenu, tai pagal taisykles taip ir reikia g.gif Bent jau mane instruktore taip moke, tai as taip ir darau g.gif Teises turiu jau daugiau kaip pries 10 metu
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2009 10 12, 16:58)
As kiek atsimenu, tai pagal taisykles taip ir reikia g.gif  Bent jau mane instruktore taip moke, tai as taip ir darau g.gif  Teises turiu jau daugiau kaip pries 10 metu

na tikrai ne visus taip mokė ir man tai pvz tikrai niekad nėra taip sakę, kad šitaip daryt. todėl ir nustebom kartu su draugu (draugas vairuoja apie tris metus berods, nežinau tiksliai biggrin.gif ) ax.gif
Atsakyti