Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

labiausiai erzina kai sustoji praleisti pėsčiųjų, o jie velkasi koja už kojos dar pasižvalgydami kaip į parką pasivaikščioti išėjędoh.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2009 09 28, 23:23)
Labiausiai erzina posūkio signalo nerodantys vairuotojai.. lauki vieno,padaro kitą  blink.gif

Paskutiniu metu mane jie irgi labiausiai erzina, prie pesciuju - "podiumu" vaiksciojanciu jau pripratau ax.gif
Atsakyti
aš nerodau posūkių pomidorai2.gif kartais smile.gif nerodau rikiuojantis, kai nėra mašinų arba jos toli ir niekaip nesutrukdysiu jų važiavimo, nes juk posūkį reikia rodyt ne sau, o kitiems - mokė mane taip... kartais nerodau ir laukiant pasukti juostoj, kurios kryptis yra tik sukimas, nes iš jos daugiau niekur ir nenuvažiuosi smile.gif bet jei juosta ir tiesiai ir sukti - rodau visada

bet kaip man patiko pėsčiųjų ir vairuotojų santykiai portugalijoj wub.gif ten niekas nešoka į perėją, prieina prie, stovi, privažiuoja mašina, sustoja ir praleidžia, nereikia atsistot ant perėjos, kaip pas mus, kad tave teiktųsi praleisti ax.gif jei tokie lietuviai, kaip mes, nepraleidžia, laukia, kol pravažiuosim (kartais net antra juosta) ir tik tada žengia į perėją bigsmile.gif

bet... dar ten būdama tik spėjau pasidžiaugti portugališku eismu, kaip parkinge įvažiavo ir sulaužė groteles ir dalį bamperio mūsų nuomotai mašinai ir, aišku, pabėgo verysad.gif jau tada keikėmės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 rugsėjo 2009 - 07:10
QUOTE(zuzla @ 2009 09 30, 08:09)

posūkių rodymą 'niekam' mano tėtis prilygino pirštų kombinacijų demonstravimui atvirai, nors aplink nieko nėra... jei kas pamatytų, tai pagalvotų, kad durnas biggrin.gif bet aš tai visada rodau posūkius - įpratimas...
o Prancūzijoj, kai buvom sustoję kažkokiam kitam miestely, tikrai ne Paryžiuje, tai irgi jei daugiau, nei du žmonės sustoja prie perėjos, tai net degant raudonam, mašinos sustoja ir praleidžia... tik kad užsieny pėstieji sugeba padėkot, o Lietuvoj tai net neatsisuka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 09 29, 17:11)
pažeidėjui gali atsirūgti. fotografuojantis telefonas visada po ranka smile.gif

aš jį naudoju 'invalidams' fiksuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 09 30, 11:34)
aš jį naudoju 'invalidams' fiksuoti biggrin.gif

jei žmogus pasistato mašiną per dvi invalidų vietas (o tokių dažnai matau biggrin.gif ) tai žmogus tikrai protiškai neįgalus ir bausti jo gal jau nereiktų irnesakyk.gif durnas gi niekada nesupras, kad jis durnas, dėl to jis ir yra durnas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 30, 08:09)
aš nerodau posūkių pomidorai2.gif kartais smile.gif nerodau rikiuojantis, kai nėra mašinų arba jos toli ir niekaip nesutrukdysiu jų važiavimo, nes juk posūkį reikia rodyt ne sau, o kitiems - mokė mane taip... kartais nerodau ir laukiant pasukti juostoj, kurios kryptis yra tik sukimas, nes iš jos daugiau niekur ir nenuvažiuosi smile.gif bet jei juosta ir tiesiai ir sukti - rodau visada

bet kaip man patiko pėsčiųjų ir vairuotojų santykiai portugalijoj wub.gif ten niekas nešoka į perėją, prieina prie, stovi, privažiuoja mašina, sustoja ir praleidžia, nereikia atsistot ant perėjos, kaip pas mus, kad tave teiktųsi praleisti ax.gif jei tokie lietuviai, kaip mes, nepraleidžia, laukia, kol pravažiuosim (kartais net antra juosta) ir tik tada žengia į perėją bigsmile.gif

bet... dar ten būdama tik spėjau pasidžiaugti portugališku eismu, kaip parkinge įvažiavo ir sulaužė groteles ir dalį bamperio mūsų nuomotai mašinai ir, aišku, pabėgo verysad.gif jau tada keikėmės cool.gif

ten matyt buvo lietuviai užtai ir pabego unsure.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
A ko Jūs nervinatės kelyje? rolleyes.gif Argi verta dėl kitų klaidų, žioplumo, neapdairumo, neišmanymo gadinti sau nervus? Pfffff. rolleyes.gif
Atsakyti
Na mane tai nervina,kai važiuoji normaliu greičiu,o prieky mašina vos pasivelka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 30, 08:48)
tik kad užsieny pėstieji sugeba padėkot, o Lietuvoj tai net neatsisuka  biggrin.gif  biggrin.gif

Na,man tai labai daznai padekoja kai praleidziu,bet praleidziu ne tam,kad padekotu,o todel,kad taisykles tokios ir pesciuju perejoje privalu juos praleisti.Jei eina ne per pereja-nepraleidziu. Siandien perejoje merginos vos nenuskyniau,taip staigiai isejo i gatve visiskai neziuredama,ar kas atvaziuoja,is uz stovincios masinos,o as ziuriu kad jau galiu nebespet sustabdyt,masina sunki,stabdymo kelias ilgas,tai pyptelejau kad nors akis pakeltu i gatve,na,pakele ir sustojo,bet ir as spejau per kazkoki stebukla sustoti,tik strioko apturejau doh.gif Paskui ji rodo man vaziuok,o as rodau nee,tu eik doh.gif

O posukius rodau visada,net miske,iprotis toks cool.gif Ranka pati juos jungineja,man net galvot apie tai nereikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 30, 08:48)
... tik kad užsieny pėstieji sugeba padėkot, o Lietuvoj tai net neatsisuka  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš visada padėkoju pioneer.gif , ir pastebėjau, kad kai vairuoji ir ką praleidi (pėstyjį) ir jis padėkoja, tai mintyse pasakau (arba sėdintys auto tai pasako vos nesutartinai) - matosi - vairuotojas supranta kitą vairuotoją, tada ir aš linkteliu jam galvą, žiū ir šypsenomis apsikeičiama.
Nors kai tenka eiti per gatvę, tai stengiuosi sulaukti tokio tarpo, kad dėl manęs nereiktų sustoti nei vienai auto (ar man kas pasikeis, jei minutelę išlauksiu momento mirksiukas.gif ). O jei jau matau, kasd ketina praleisti ( o aš tik viena pėsčioji ir ta auto vienintelė), tai iškart duodu ženklą su ranka, kad važiuotų ir nestovinėtų ir nesitrukdytų - man tai pavarų perjunginėti gi nereikia, palauksiu smile.gif . Ir dar patebėjimas - kol buvau pacankė ir nevairavau, kaip pėsčioji elgdavausi kaip paskutinė durnė, nebuvo jokio supratimo apie eismą blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 10 01, 23:38)
Ir dar patebėjimas - kol buvau pacankė ir nevairavau, kaip pėsčioji elgdavausi kaip paskutinė durnė, nebuvo jokio supratimo apie eismą  blush2.gif ...

atsimenu per kursus dėstytojas yra pasakęs "Kai išmoksim būt pėstieji, tai išmoksim ir vairuot normaliai" 4u.gif ax.gif
Atsakyti