Labas, vairuotojai,
papasakosiu, kas šiandien mane sunervino. 3 km kelio atkarpa ir kiekvienam kilometrui - po "erelį" ar žioplį.
Veiksmas Kaune, laikas -apie 8 val. ryto.
1 km - atvažiuoju Panemunės tiltu nuo Juozapavičiaus pr. Ten tokia šiek tiek sunkoka( kai kuriems vairuotojams) sankryža, nes pagrindinis kelias suka į kairę, o iš dešinės atvažiuojantys yra šalutiniame kelyje ir turi praleisti. Atvažiuoju sau ramiai, greitis 40 km, ir matau, kad bando man lysti. Suprantama
- mano mašiniukas coltas, o ten VW Bora. Nepraleidau. Kadangi mašinų daug, manęs aplenkti nepavyksta. Dar prie Mato vidurinės, kaip visada, tuo metu kamštis - mokiniai eina per perėją. Riedu pirma pavara, bet pastoviai, nes niekur nenuskubėsi. Borai neišlaikė nervai -atsirado truputį didesnis tarpelis ir "dėjo man per šoną". Nuskubėjo tik kokius 300 m, nes suko į Onkologinį. Žiauroka, nes vairavo moteris, o gale sėdėjo neprisegtas 4 m vaikas - jis buvo įsitaisęs tarpe tarp priekinių sėdynių.
2 km - atvažiuoju prie sankryžos HES'as - Vaišvydava. Sankryža - T formos. Stovi golfas, įsijungęs kairį posūkį ir ...nesuka... nors jo pagrindinis kelias. Suprantu tuos, kurie atvažinėjo nuo HES'o, suko į kairę, užlindinėdami golfui. Teko papypint porą kartų, kad golfo vairuotojas susiprotėtų. *****, jei nežinai, ar gali sukti , tai bent apsidairyk aplinkui
- kad pamatytum kelio ženklus.
(vėl vairavo moteriškė)3 km - užkylu į kalną, paskui golfą, vėl sankryža, man reikia sukti į kairę. laimei, šį kartą golfo vairuotoja susigaudo, ir ištaikius momentą , pasuka. Mašinų daug, visi važiuoja 60 km/h, todėl gaudau momentą, kad galėčiau įsukti. Už manęs stovi Mersas. Laukė laukė... neišlaikė nervai... suko kartu su manim, išlysdamas į prišpriešinio eismo juostą, spaudė gazą iki dugno... paliko mano mašiniuką toli.... ir nuskubėjo ... TIK iki Lukoilo degalinės....