Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(syri @ 2009 09 28, 09:25)
nesate matę kasdieninių laidų, apie eismo problemas, kaip ten net "greitoji" nepravažiuoja, nes dauguma visateisių važiuoja net prieš eismą  g.gif (ne aš sugalvojau - taip konstatuojama dokumentinėse laidose) ir neduoda kelio? Gal ir gerai, kad negirdėjote, nematėte  irnesakyk.gif

Nepagalvojate, kad gal aš Maskvą mačiau gyvai?

Jei pažiūrėtumėt riktinius reportažus iš Lietuvos kelių apie, pvz., gaisrininkų traukiamus lavonus, irgi patikėtumėt, kad už lango - tai - pilka kasdienybė? lotuliukas.gif
Atsakyti
mane labai erzina vairuotoju izulumas ir neatsakingumas. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mane labiausiai erzina vairuotojai asai , ir nerodantys posūkio signalų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 09 28, 22:20)
Mane labiausiai erzina vairuotojai asai , ir nerodantys posūkio signalų lotuliukas.gif
Sutinku, kartais tokiems norisi iseiti ir paaiskinti kam posukio signalas reikalingas doh.gif
Atsakyti
Labiausiai erzina posūkio signalo nerodantys vairuotojai.. lauki vieno,padaro kitą blink.gif
Atsakyti
dviratininkai, kai pamatau tai kuo didesniu spinduliu stengiuosi apvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2009 09 29, 00:04)
dviratininkai, kai pamatau tai kuo didesniu spinduliu stengiuosi apvaziuoti smile.gif

O bigsmile.gif , priminei, kai sėdžiu ant dviračio - aš jau vairuotoja, ne be pėsčioji, tai tada nervina netolerantiški vairuotojai automobiliuose. Šiaip, kai vairuoju auto, stengiuosi dviratininkus "nedusinti", esu prieš juos palankiai nusiteikusi (jei važiuoja pagal taisykles - savo, dviratininko, vietoje).
Atsakyti
Labas, vairuotojai,
papasakosiu, kas šiandien mane sunervino. 3 km kelio atkarpa ir kiekvienam kilometrui - po "erelį" ar žioplį. bash.gif
Veiksmas Kaune, laikas -apie 8 val. ryto.
1 km - atvažiuoju Panemunės tiltu nuo Juozapavičiaus pr. Ten tokia šiek tiek sunkoka( kai kuriems vairuotojams) sankryža, nes pagrindinis kelias suka į kairę, o iš dešinės atvažiuojantys yra šalutiniame kelyje ir turi praleisti. Atvažiuoju sau ramiai, greitis 40 km, ir matau, kad bando man lysti. Suprantama yess.gif - mano mašiniukas coltas, o ten VW Bora. Nepraleidau. Kadangi mašinų daug, manęs aplenkti nepavyksta. Dar prie Mato vidurinės, kaip visada, tuo metu kamštis - mokiniai eina per perėją. Riedu pirma pavara, bet pastoviai, nes niekur nenuskubėsi. Borai neišlaikė nervai -atsirado truputį didesnis tarpelis ir "dėjo man per šoną". Nuskubėjo tik kokius 300 m, nes suko į Onkologinį. Žiauroka, nes vairavo moteris, o gale sėdėjo neprisegtas 4 m vaikas - jis buvo įsitaisęs tarpe tarp priekinių sėdynių.
2 km - atvažiuoju prie sankryžos HES'as - Vaišvydava. Sankryža - T formos. Stovi golfas, įsijungęs kairį posūkį ir ...nesuka... nors jo pagrindinis kelias. Suprantu tuos, kurie atvažinėjo nuo HES'o, suko į kairę, užlindinėdami golfui. Teko papypint porą kartų, kad golfo vairuotojas susiprotėtų. *****, jei nežinai, ar gali sukti , tai bent apsidairyk aplinkui doh.gif - kad pamatytum kelio ženklus. doh.gif (vėl vairavo moteriškė)
3 km - užkylu į kalną, paskui golfą, vėl sankryža, man reikia sukti į kairę. laimei, šį kartą golfo vairuotoja susigaudo, ir ištaikius momentą , pasuka. Mašinų daug, visi važiuoja 60 km/h, todėl gaudau momentą, kad galėčiau įsukti. Už manęs stovi Mersas. Laukė laukė... neišlaikė nervai... suko kartu su manim, išlysdamas į prišpriešinio eismo juostą, spaudė gazą iki dugno... paliko mano mašiniuką toli.... ir nuskubėjo ... TIK iki Lukoilo degalinės.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mane labiausiai erzinai krepetos pensininkai ir issiziojusios blondines su prabangiais automobiliais antroje juostoje blink.gif
Atsakyti
mane erzina stipriai viršijantys greitį ereliai, nematantys kelio ženklų, nerodantys posūkių, užlindinėtojai bei žiede iš pirmos juostos bandantys lįsti į antrą prieš sukančius iš antros. o ypač - autobusai / troleibusai, nesivarginantys rodyti posūkių išvažiuodami iš stotelės ir ypač - užlendantys staigiai, nes mano jog jų pirmenybė ne tik išvažiuojant iš stotelės bet ir šiaip
Atsakyti
mane labai erzina tai vyrai kurie pamate kad už vairo moteris bando bet kaip aplenkt ir poto velkasi priekyje wub.gif wub.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
erzina ar ne - labai priklauso nuo tuometinio nusiteikimo.

Jei nuotaika gera, ir durneliams be posūkių atleidžiu, o jei ne - tai bet kuriam pažeidėjui gali atsirūgti. fotografuojantis telefonas visada po ranka smile.gif

Atsakyti