Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(syri @ 2009 09 14, 22:37)
Kada pasikeitė eismo taisyklės  g.gif

kaip suprasti - kada pasikeite?
Vilniuje beveik visi ziedai yra, kad pirma yra skirta vaziuoti iki artimiausio isvaziavimo, o antra vaziuoji kaip nori - ar iki artimiausiau, ar iki kito.
Ir taip jau n metu yra.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 09 15, 08:52)
Vilniuje beveik visi ziedai yra, kad pirma yra skirta vaziuoti iki artimiausio isvaziavimo, o antra vaziuoji kaip nori - ar iki artimiausiau, ar iki kito.
Ir taip jau n metu yra.

Lietuva tai ne vien Vilnius.
Atsakyti
gera tema apie ziedus

http://www.supermama...howtopic=162735
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 15, 11:11)

Šiaip visoj Lietuvoj galioja tos pačios KET, ir reikia vadovautis kelio ženklais, nurodančiais eismo kryptį juostomis. O labai dažnai atsirada tokių, kurie tų ženklų nepaiso, arba tiesiog jų nemato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viena: 15 rugsėjo 2009 - 09:50
QUOTE(Bekasė @ 2009 09 15, 07:52)
Ir taip jau n metu yra.

Ta ir turejau omenyje. drinks_cheers.gif O yra tokiu, kurie is pirmos lenda i tavo antra juosta ziede ir vaziuoja kur nori
Papildyta:
QUOTE(viena @ 2009 09 14, 19:00)
Bet visada prie visų žiedų pilna naglų gudručių arba nemokšų, kurie iš dešinės juostos lenda į žiedą    bash.gif  Kai labai naglai lenda, negailestingai " užpypinu"  biggrin.gif

va tas ir nervina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 15, 10:11)

Būtent thumbup.gif . Jei aš nepažeidžiu eismo taisyklių, tai nors dešimt ratų galiu važiuoti žiedu iš pirmos eilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 09 15, 10:26)
Šiaip visoj Lietuvoj galioja tos pačios KET, ir reikia vadovautis kelio ženklais, nurodančiais eismo kryptį juostomis. O labai dažnai atsirada tokių, kurie tų ženklų nepaiso, arba tiesiog jų nemato

O jei nėra ženklų? Didžiausią klaidą daro instruktoriai, kurie išmoko važiuoti konkrečiais žiedais, bet ne vadovautis KET. Ir šis atvejis dažniausias yra Vilniuje, nes čia nėra nesuženklintų žiedų, užtat atvykę į kitus miestus vilniečiai nebemoka važiuoti žiedu, kuriame nėra nurodytos kryptys.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 15, 12:26)
O jei nėra ženklų? Didžiausią klaidą daro instruktoriai, kurie išmoko važiuoti konkrečiais žiedais, bet ne vadovautis KET. Ir šis atvejis dažniausias yra Vilniuje, nes čia nėra nesuženklintų žiedų, užtat atvykę į kitus miestus vilniečiai nebemoka važiuoti žiedu, kuriame nėra nurodytos kryptys.

Tema apie tai, kas nervina kelyje smile.gif Mane nervina nemokantys važiuoti žiedu (ir ženklintu, ir neženklintu), nežinantys KET, nepaisantys (labiausiai šie) arba nematantys kelio ženklų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viena: 15 rugsėjo 2009 - 10:39
na o mane nervyja bobos auksiniais dantimis. nes vaziuoja atbulom ir i veidrodzius neziuri (vakar vos vaiko nenukale sitaip.... blede dar sypsosi visa burna auksiniu dantu du kosmarai vienu metu).... ir diedukai kuriems zenklu kaita nieko nesako juk jei buvo vienos krypties gatve tai nesvarbu kad "plytos" neber ji vistiek vienos krypties doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif censored2.gif
Atsakyti
Kokios cia diskusijos apie ziedus, net atskira tema yra. Matyt kadangi ten ne viskas taip paprasta ir atsiranda nervuojanciu biggrin.gif jeigu dar labiau sukonkretinti, tai mane nervuoja tie, kurie ivaziuoja is pirmos juostos ir is karto rikiuojasi i antra juosta, nors turetu praleisti mane ivaziavusia ir vaziuojancia antra juosta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2009 09 15, 16:51)
Kokios cia diskusijos apie ziedus, net atskira tema yra. Matyt kadangi ten ne viskas taip paprasta ir atsiranda nervuojanciu biggrin.gif  jeigu dar labiau sukonkretinti, tai mane nervuoja tie, kurie ivaziuoja is pirmos juostos ir is karto rikiuojasi i antra juosta, nors turetu praleisti mane ivaziavusia ir vaziuojancia antra juosta mirksiukas.gif

tai mink ant geležėlės biggrin.gif , daugiau nesirikiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 15, 10:11)

nei vienam daugiau mieste nera tiek ziedu
o ir Klaipedos zieduose - tuose prie ivaziavimo nuo magistrales irgi ta pati tvarka galioja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 16 rugsėjo 2009 - 08:12