Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(denaxa @ 2009 09 10, 17:08)
Mano pirmas kartas baisokas biski buvo.Skridau per Valkininku miesteli nakti gal ant

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 10, 15:39)

ir tai net bijau, kad galeciau nepamatyt, kai stabdys blush2.gif bet cia tikriausiai nesamones rolleyes.gif

Net greitkely sugebejau nepamatyti, kad mane stabdo. Gerai, kad vyras nemiegojo, tai uzreke, kad cia mane stabdo. Buvau jau pralekus kokius 300 m. Pabandziau kelkrasciu vaziuoti atgal doh.gif , kad policininkui nereiketu taip toli eiti. Po to jis moti pradejo, kad nevaziuociau. Taip ne trumpai viens pas kita ejom.
Kita karta vaziavau namo keliu, kuriuo baisiai retai vazineju. Velu, lyja, matomumas prastas, o dar bijau, kad kokia stirna neissoktu i kelia. Tik kelio stulpeliu atsvaitai sviecia ir staiga toje vietoje, kur reikia sukti i zvyrkeli atsvaitai pradeda judeti. Nesupratau kas darosi kol neijunge svytureliu. Taip netiketa buvo, kad tokioj gludumoj gali policija stoveti.
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 10, 15:21)
kokie kai kurie iš jūsų vis tiek yra tiesiog apgailėtini... ačiū, man nereikia NEMOKAMOS psichologinės pagalbos iš tų, kuriems patiems galbūt jos reikėtų  4u.gif

kaip gerai,kad atsiranda tokiu,kurie yra tiesiog ne apgailetini...doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2009 09 10, 15:17)
arba turi toki blonknoteli kuriame uzfiksuoti daug maz visi stambesni pazedejai... teko pamatyti toki blonknota su numeriu pazistamo tai kai uzklausiau sako jo buvo ten toks atvejis ir nustebo kad juoduose sarasuose atsidures... o maniski kai sustabde tai ir ilgai ten savo uzrasuose knisosi nes pavarde deje bet girdeta buvo...

Kaune praejusia savaite reidas buvo su Aru,tai dar ir tie masina apziuret spejo doh.gif
nu cia idomus variantas,dar niekada nemaciau,kad jie kazkokius uzrasus turi...bet jauciu,kad gali taip buti,nes mane su atidarytais langais vasara pasigavo ir liepe pakelti langa,nes matuot jau buvo pasiruose,tai matyt pagal numerius zino unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~nematoma~: 10 rugsėjo 2009 - 22:46
QUOTE(*Evut @ 2009 09 10, 15:32)
jei vairuoti nesugebėčiau, tai vargu bau ar turėčiau teises. Matyt sugebu, nes teisių nepirkau,

pilna kelyje tokiu, kurie nesugeba vairuoti ( t.y. vaziuoti nuo tasko a i taska b nekeldami avariniu situaciju ir netrukdydami savo veiksmais aplinkiniams), bet teises turi ir skaito, kad gerai vairuoja

Mane kelyje nervina kelininkai, o ypac kai per juos susidaro kamsciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 11 rugsėjo 2009 - 08:37
bekase- ir mane nervina -ypac kaip maciau situacija 16.40 o jie sugalvojo rugsejo 1 diena paishyti zenklus tuos geltonus priesh perejas doh.gif susistate raudonus tuos bokshtelius gatvej ir palike judrioj gatvej maza tarpa pravaziuoti mellow.gif

mane nervina kaip policija mato ir nestabdo ne per perejima einancius zmones ir tuos kurie su dviraciu vaziuoja gatve be liemenes spec. devil.gif

o del bajeriu tai ir mano mb kaip sustabde automatishkai nusieme dirza saugos. po to aishku teko irodyneti, kad tikrai buvo prisiseges doh.gif biggrin.gif

o kitas bajeris tai kaip vaziavom pro kaimeli kazkoki stovejo policininkas (shaude su porininku) ir rode man mosikuodamas kazka. tai mb po to paaishkino kad musu apsaugos dangtis apacioj apsilapojas doh.gif
mirk ish juoko policininkas mosikuoja kazka, o ash jeigu buciau drasesne galejau pamojuoti policininkui nors. nes nieko nesupratau ka jis ten rode lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 11 rugsėjo 2009 - 12:26
Mane vienakart policija su autobusu vaziuojant stabde,as kaip tik tada antra juosta sutinau,gale variklio dangtis buvo atsidares(o as tik tik buvau ta pastebejus),galvojau iki stoteles istraukti kaip nors,bet jau kadangi sustabde,tai islipau uzsidaryti,aisku nepamirsau padekoti zaliesiems (jie net is savo masiniuko nelipo) ax.gif
Atsakyti
Teko kartą matyti, kaip krovininio busiko galinės durys atsidarė. Važiuojant. Vaizdelis vertas kadro. Kitą kartą važiuojant autostrada nuo Klaipėdos link Kauno, atsisuko furai galinis ratas ir nuskrido į laukus, tiesiog pasisekė "nesusitikti" su juo doh.gif Žinau atvejį, kaip toks atskridęs ratas užmušė žmogų, nes įskrido tiesiai į automobilio stiklą, vėl gi autostradoje.
Atsakyti
Su ratais tai menkas juokas, toks ratukas arti 100-o kg berods sveria doh.gif Tikrinu juos savo darbineje kiekviena ryta,ir dar po pietu pertraukos atejus patikrinu,labai bijau tokiu "nuotykiu' doh.gif
Atsakyti
Mane tai nervina, kai ivaziuojant i zieda tu ramiai stovi kamstyje (jei buna), kad teisingai ivziuot is savo juostos (kaire juosta). nes suksi ne i pirma posuki ziede, o visokie ... (nesikeiksiu) is desines juostos, i kuria ivaziuojant priklauso sukt i pirma posuki lenda naglai i tava juosta, sukelia avarine situacija kuo ramiausiai. Kita karta tegul ivaziuoja i mano auto, nestabdysiu ir neleisiu- ne as kalta busiu.
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2009 09 14, 15:42)
o visokie ... (nesikeiksiu) is desines juostos, i kuria ivaziuojant priklauso sukt i pirma posuki

Ne visada iš pirmos juostos priklauso išvažiuoti pirmame posūkyje.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 14, 17:30)
Ne visada iš pirmos juostos priklauso išvažiuoti pirmame posūkyje.

Bet visada prie visų žiedų pilna naglų gudručių arba nemokšų, kurie iš dešinės juostos lenda į žiedą bash.gif Kai labai naglai lenda, negailestingai " užpypinu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2009 09 14, 15:42)
Mane tai nervina, kai ivaziuojant i zieda tu ramiai stovi kamstyje (jei buna), kad teisingai ivziuot is savo juostos (kaire juosta). nes suksi ne i pirma posuki ziede, o visokie ... (nesikeiksiu) is desines juostos, i kuria ivaziuojant priklauso sukt i pirma posuki lenda naglai i tava juosta, sukelia avarine situacija kuo ramiausiai. Kita karta tegul ivaziuoja i mano auto, nestabdysiu ir neleisiu- ne as kalta busiu.

QUOTE(viena @ 2009 09 14, 20:00)
Bet visada prie visų žiedų pilna naglų gudručių arba nemokšų, kurie iš dešinės juostos lenda į žiedą    bash.gif  Kai labai naglai lenda, negailestingai " užpypinu"  biggrin.gif

Kada pasikeitė eismo taisyklės g.gif
Atsakyti