Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

karoče, *Evut, vistiek tu kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~nematoma~ @ 2009 09 10, 13:20)
Nepykit,bet mano nuomone cia visiska nesamone.

Negi tikrai nieks nesuprato, kad sakydama ,,pavargau nuo dėmesio" žinutėje, kurią cituojat, Evut turėjo omeny dėmesi čia, šioje temoje jos pirmam pasisakymui? g.gif Juk tema tikrai iš ,,kas nervina...", tapo ,,padiskutuokim, apie galimas žiūrėjimo į Evut priežastis", ar net ,,sudirbkim Evut" Ale, kaip smagu kai kuriems, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~nematoma~ @ 2009 09 10, 08:32)
As pazeidineju tik viena taisykle,vazineju su tamsintais langais,tai mane jie kai stabdo,prisirenku tokiu kvailu pazeidimu,kad siaubas doh.gif
Vazineju tamsintais langais jau kokius metus,viena karta esu bausta tikrai uz langus.Kitus kartus israso ispaejimus kokius nors,tarkim,kad telefonu snekejau ir pan...arba paskutini karta tai israse bauda uz tai,kad 23.30 vaziavau neisijungusi sviesu doh.gif Kaune tai jie jau is tolo mato tuos,kurie vazineja tamsintais langais,o dar slyksciau,kad turbut mintinai zino visas masinas doh.gif

arba turi toki blonknoteli kuriame uzfiksuoti daug maz visi stambesni pazedejai... teko pamatyti toki blonknota su numeriu pazistamo tai kai uzklausiau sako jo buvo ten toks atvejis ir nustebo kad juoduose sarasuose atsidures... o maniski kai sustabde tai ir ilgai ten savo uzrasuose knisosi nes pavarde deje bet girdeta buvo...
Atsakyti
kokie kai kurie iš jūsų vis tiek yra tiesiog apgailėtini... ačiū, man nereikia NEMOKAMOS psichologinės pagalbos iš tų, kuriems patiems galbūt jos reikėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~nematoma~ @ 2009 09 10, 13:20)
P.S.Geriau jau butu ir tau paciai,ir aplinkiniams,jei vairuodama ziuretum i kelia,o ne kreiptum demesi i tai ar kas i tave ziuri smile.gif

varuojant reikia matyti visa aplinka, o ne tik kelia pries nosi, o tada ir aplinkiniu reakcijas matai.
Atsakyti
beje, norėčiau papildyti savo pasisakymą tokia žinute: kam reikia atsakinėti į kažką, ko iki galo neskaitėte? sakiau, kad žiūri sustoję, prie šviesoforo, prie sankryžos ir pan. nesakiau, kad žiūri, kai vairuoju ir aš ten blaškaus ir žiūriu. nereikia kažkieno kito sakinio išvartyti taip, kaip patogu kitam. tarp kitko, paminėjau ir tai, kad seniau mane tai nervindavo, o dabar kelia juoką. kažkas dar turi kažkokių nuospaudų savyje ir nori iškelti jas į eterį? biggrin.gif o gal norite sukurti temą "Priežastys, dėl kurių žiūri į žmogų už vairo?". o gal tiesiog sukurkime psichologinio tipo filmą, su visais nuostabiais patarimais man ir paaiškinimais, kodėl gi į mane žiūri biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
zuzla, nenuostabu jau man biggrin.gif tai buvo aišku nuo tada, kai iš mano sakinio į temą prasidėjo diskusijos visiškai ne į temą biggrin.gif čia iš tos pačios serijos, kaip jūs fyfa, tai aš kalta dėl visko, kas blogai biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Oxen, vėlgi, neįsiskaičius nereikia paistalioti kažko, į ką nelabai noriu gilintis 4u.gif
Bekase, jei vairuoti nesugebėčiau, tai vargu bau ar turėčiau teises. Matyt sugebu, nes teisių nepirkau, kyšių niekam nenešiau, o draugas, kaip ir tėtis, mašiną duoda vairuot be baimės biggrin.gif
gal jau pagaliau tema "Kodėl į Evut kelyje spoksoma?" išsemta ir kas nors nori pasisakyti į temą "Kas nervina kelyje?"
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 10, 08:36)
man tai baisūs visą laiką, nesvarbu, kad pagal KET važinėju  doh.gif  biggrin.gif  man tiesiog baisu, nes dar nebuvo to "pirmo krikšto", tai bijau, kad nemokėsiu sustot ten taip, kaip reikia, jei sustabdys  biggrin.gif  tokia kvaila baimė, bet vis tiek... 4u.gif

Man irgi tas pats! drinks_cheers.gif
ir tai net bijau, kad galeciau nepamatyt, kai stabdys blush2.gif bet cia tikriausiai nesamones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 10, 08:36)
man tai baisūs visą laiką, nesvarbu, kad pagal KET važinėju  doh.gif  biggrin.gif  man tiesiog baisu, nes dar nebuvo to "pirmo krikšto", tai bijau, kad nemokėsiu sustot ten taip, kaip reikia, jei sustabdys  biggrin.gif  tokia kvaila baimė, bet vis tiek... 4u.gif

QUOTE(pikkolo @ 2009 09 10, 08:42)
irnesakyk.gif Nieko ten baisaus. Tik nepamiršk rodyt posūkį ir sustojus įsijungt avarinius. Jei nieko nepažeidei tai nėr ko ir bijot, patikrins dokus ir paleis. Esu stabdyta tik per reidus.

pirmas kartas visada baisus drinks_cheers.gif man pirma pažintis buvo su policija žiemą naktį (buvo jau kokia 1 val, per miestelį važiavau, kadangi naktis ir dar posūkis didelis tai labai lėtai važiavau (kokių 30km/h)... už posūkio žiūriu stovi ir mojuoja man su lazdele bijau.gif tai sustojau prie jų (prieš eismą ir be avarinio blink.gif lotuliukas.gif ) dar policininkas paklausė "kaip čia sustojot, negalima taip" o mama šalia sėdėjo tai ir sako, čia kad jums arčiau būtų doh.gif lotuliukas.gif ale matė, kad drebančiom rankom dokumentus traukiu tai nieko nesakė, pažiūrėjo ir paleido karsta.gif kitą kartą po savaitgalio kaime girtų ieškojo ko gero tai irgi stabdė visus... pirmadienį vieną gūdžiam kaime sustabdė, dviese važiavo, vienas su teisėm ale girtas kaip tapkė, kitas blaivas, bet be teisių blink.gif mašina be draudimo ir be technikinės... (sesers kaimynas tai žinau biggrin.gif )
Atsakyti
Mano pirmas kartas baisokas biski buvo.Skridau per Valkininku miesteli nakti gal ant kokio simto,gal kiek maziau-nezinau,o langas uzrasojes buvo,valiausi ji,ir tuo metu dar is priekio vaziuojanti masina i akis pasviete,tai nepastebejau mento is krumu issokusio,o paskui tik ziuriu-toks grazus policijos dzipas su diskotekos ir sirenom is paskos vaziuoja,tai kol as susivokiau kad jis cia mane vejasi ir kad as matyt greiti virsiju-visa miesteli pravaziavom doh.gif Is baimes nedaug truko kad i kelnes prideciau,pamelynavus jauciu visa buvau doh.gif O ant subines tada dar zenkliukas 70 gyveno doh.gif Na,paklausinejo zaliasis manes ten sio bei to,is kur vaziuojam,i kur,kur gyvenat,sako,stabdziau jus,negi nematet,nu sakau nemaciau blush2.gif ir paskui klausia "tai ka del greicio darom",o as babkiu visai neturejau su savim doh.gif Sakau jam drebanciu balseliu-"bukit geras,paleiskit,daugiau taip nedarysiu..." blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif tas man teises istiese,sako "ai tiek to,vaziuokit" ,na,i Vilniu ivaziavau dar drebanciom kojom,ir nuo to karto per Valkininkus-tik ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 10, 17:08)
Sakau jam drebanciu balseliu-"bukit geras,paleiskit,daugiau taip nedarysiu..." blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif tas man teises istiese,sako "ai tiek to,vaziuokit"

Cia tai gerulis thumbup.gif
o dar sako dzukiska policija ziauri- nieko panasaus mirksiukas.gif
Atsakyti
tai dar gerai, kai naktį su mašinom jie būna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kaip draugas variantą pasakojo. važiavo iš Klaipėdos namo į Šventąją, tamsu jau, ir lenkia jį golfas, nu šūstras, aplenkė, skrenda, draugas iš paskos - sponsorių juk rado. tik žiū vienu momentu golfukas staigiai ant stabdžių, draugas nesuprato, kas čia buvo ir irgi kirto ant stabdžių. tai sako gerai, kad nepasukau į kairę ir spėjau sustot, nes per kapotą policininkas būtų nusiridenęs. mat stovėjo tamsoj vidury kelio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu iš viso sakau ekstremalai būna kartais. o tas matyt bėgo jau stabdyt to golfo ir vidury kelio atsidūrė. laimingas žmogus... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 10, 21:13)
Cia tai gerulis thumbup.gif
o dar sako dzukiska policija ziauri- nieko panasaus mirksiukas.gif

Tai paskui draugai dzukai dyvijosi kaip gi cia taip mane paleido,o dar Valkininkuose,sako,taip nebuna doh.gif Gal pabijojo zmogelis,kad koki infarkta gausiu,mate matyt kad persigandus nerealiai.Nu as atsiprasiau jo kad nestojau,sakau,nesupratau,kad cia mane vejates blush2.gif O kol stabdziau mintyse skaiciavau uz ka prikirpti gali-virsytas beveik dvigubai greitis...nestojo...bego...ir dar be stazo...vnz... doh.gif
Atsakyti