QUOTE(syri @ 2009 09 09, 21:21)
Šiandien per pietus išvažiavovom - organai stovėjo kely, "saugumą" užtikrino(greitis, bauda, kyšis), grįžom apie 20 val. - dar tebedirba , turbūt gerą vietą užtaikė, pamiršo net pamainą perduoti . Va, tai mane tikrai nervina - nejau per dieną mažai nuskausmino vairuotojų , kad naktinėti reikia
Važiuoji pagal KET ir nebaisūs jokie policininkai, o jei pažeidinėji taisykles tai būk malonus ir mokėk.
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 10, 08:32)
Važiuoji pagal KET ir nebaisūs jokie policininkai, o jei pažeidinėji taisykles tai būk malonus ir mokėk.
man tai baisūs visą laiką, nesvarbu, kad pagal KET važinėju man tiesiog baisu, nes dar nebuvo to "pirmo krikšto", tai bijau, kad nemokėsiu sustot ten taip, kaip reikia, jei sustabdys tokia kvaila baimė, bet vis tiek...
QUOTE(*Evut @ 2009 09 10, 08:36)
man tai baisūs visą laiką, nesvarbu, kad pagal KET važinėju man tiesiog baisu, nes dar nebuvo to "pirmo krikšto", tai bijau, kad nemokėsiu sustot ten taip, kaip reikia, jei sustabdys tokia kvaila baimė, bet vis tiek...
Nieko ten baisaus. Tik nepamiršk rodyt posūkį ir sustojus įsijungt avarinius. Jei nieko nepažeidei tai nėr ko ir bijot, patikrins dokus ir paleis. Esu stabdyta tik per reidus.
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 10, 08:42)
Nieko ten baisaus. Tik nepamiršk rodyt posūkį ir sustojus įsijungt avarinius. Jei nieko nepažeidei tai nėr ko ir bijot, patikrins dokus ir paleis. Esu stabdyta tik per reidus.
na man buvo vieną kartą tokia situacija, kai visa nusiverkus važiavau už Naujos Akmenės, važiavau kažkur apie 80 ir pakėlus akis pamačiau, kad parvažiuoja policija su švyturėliais. Tada išsigandau, jau stojau į šalikelę ir žodžiu jie kai buvo už manęs per kokias dvi - tris mašinas (metrais nesigaudau, bet daugmaž tokiu atstumu, kelyje daugiau nieko nebuvo), įsijungė garsinį signalą. Jėzau, aš tuo metu pagalvojau tik vieną dalyką - ar man jau gultis ant žemės? bet jie pravažiavo, o aš drebėjau kaip lapas... tai po to karto iš viso jų bijau nors visad važinėju ir su lapais, ir su teisėm, ir su dokumentais visais, posūkius rodau, per perėja žmones praleidžiu, greičio kaip ir neviršiju daugiau, nei 10km/h. bet tiesiog jaučiu policijai baimę
vakar galvojau, kad ir man "pirmas krikštas" bus išvažiavau į parduotuvę 21 val.. gyvenu miesto pakrašty, kelias tuščias, tamsu, kažkodėl nei vienas žibintas nedega leistinas greitis 70, važiuoju +5, mąstau sau kažką pakeliu akis į galinio vaizdo veidrodėlį - staiga išniro iš tamsos džipas ir prisikabino prie galo, spaudžia kelias - viena juosta į vieną pusę... galvoju, sėdėk kiek nori, greičiau nevažiuosiu kaip tik mašinos iš kitos pusės pradėjo važiuot, tai vargšas negali aplenkt manęs... ir staiga girdžiu - iui vieną kartą (tikiuos supratot - sirena ), galvoju, jis čia man? apžiūrėjau jį - lygtais jokių mėlynų raudonų lempučių neturi dar kartą iui... žiūriu ans pristabdė, kažkaip truputį pasitraukė, ogi mentai už jo... galvoju - manęs ar jo matyt vijosi jį su išjungtom farom, ans tikrai geru greičiu lėkė, nes, sakau, buvo tuščias kelias ir staiga jis... dar ir gerą laiką man ant užpakalio sėdėjo, būtų pamatęs mentus, būtų pristabdęs refleksiškai ... sustojo šalikelėj... po penkių min atgal važiavau, jau nieko nebuvo... greit susitvarkė
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 10, 08:32)
As pazeidineju tik viena taisykle,vazineju su tamsintais langais,tai mane jie kai stabdo,prisirenku tokiu kvailu pazeidimu,kad siaubas
Vazineju tamsintais langais jau kokius metus,viena karta esu bausta tikrai uz langus.Kitus kartus israso ispaejimus kokius nors,tarkim,kad telefonu snekejau ir pan...arba paskutini karta tai israse bauda uz tai,kad 23.30 vaziavau neisijungusi sviesu Kaune tai jie jau is tolo mato tuos,kurie vazineja tamsintais langais,o dar slyksciau,kad turbut mintinai zino visas masinas
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 15:27)
dėl to, kad kai kuriems vis dar labai keista matyti panelę, vairuojančią peugeot 406, su klevo lapais, šviesių plaukų ir dar matyti vaikiną, kuris sėdi šalia. ne, man nėra paranoja ir ne, neturiu kompleksų dėl žvilgsnių :} tiesiog kai kuriems atrodo, kad panelei vairuot ir vaikinui šalia sėdėt yra ne lygis, todėl ir žvalgosi juokingai net persisukę :
o tai gal vairuoti nesugebi, todel ir ziuri kaip cia nebijo vyras patiketi masinos moteriai ir dar salia sedeti.
Beveik kiekviena darbo dienos ryta vairuoju as, o vyras sedi salia ( as ji prie darbo paleidziu, o pati dukra dar i darzeli nuvezu) ir nesulaukiu jokiu zvilgsniu.
Isimtis buna, jeigu pasiimu nauja masina ( o jinai dar ir ne lietuviskas numeriais), tai kur nors sustojus kad ir prekiu pasikrauti galima snabzdesiu isgirsti
QUOTE(syri @ 2009 09 09, 21:21)
geras . Man dar patinka užrašas (skaityti žemaičių tarme) LĖNK DROSE - MĖRSI KAP VYRS
Mane tai prajuokino užrašas ant motociklinyko striukės nugaros:
"Jei skaitote šį užrašą, vadinasi mano boba jau nukrito"...
Papildyta:
Evut, ką daryt, kai per daug dėmesio - nežinau....Gal tikrai su psichologu apie tai pasikalbėk...
Labai daug dėmesio susilaukia mano kaimynė - kai ji parkuoja savo roveriuką kieme - visas namas pro langus žiūri...nes visiems neramu...
O va kai maža dėmesio - vaistas yra. Mačiau kartą mašiniuką trasoj...lenkdamas pastebėjau gale lipduką "ATSARGIAI - VAIRUOJA PIKTA BOBA".....
Toliau lendamas aišku atidžiai pasižiūrėjau kas gi ten vairuoja....
Ir buvau apdovanotas žavia šypsena - už vairo graži gal 20 metų brunetė...
QUOTE(Oxen @ 2009 09 10, 10:49)
pastebėjau gale lipduką "ATSARGIAI - VAIRUOJA PIKTA BOBA".....
pastebėjau gale lipduką "ATSARGIAI - VAIRUOJA PIKTA BOBA".....
Puikus šių dviejų jumoro jausmas
QUOTE(Oxen @ 2009 09 10, 09:49)
Mane tai prajuokino užrašas ant motociklinyko striukės nugaros:
Papildyta:
Evut, ką daryt, kai per daug dėmesio - nežinau....Gal tikrai su psichologu apie tai pasikalbėk...
Labai daug dėmesio susilaukia mano kaimynė - kai ji parkuoja savo roveriuką kieme - visas namas pro langus žiūri...nes visiems neramu...
O va kai maža dėmesio - vaistas yra. Mačiau kartą mašiniuką trasoj...lenkdamas pastebėjau gale lipduką "ATSARGIAI - VAIRUOJA PIKTA BOBA".....
Papildyta:
Prajuokinai su ta kaimyne Kai zinau, kad atvaziuoja anyta i svecius su savo roveriu,suvarau automobilius i garaza,kadangi neramu Neramumas kilo todel, kad salia musu namu du kartus sugebejo ant bortu uzsokti ir padangas prakirsti Baisu,kad trecia karta man i automobili neivaziuotu
QUOTE(*Evut @ 2009 09 10, 08:16)
mergai, aš pavargau nuo perdėto dėmesio kad užbaigt temą aš tiesiog pasiliksiu prie tokių išvadų: žiūri iš pavydo, kad patys vairuot nemoka (ekipažo žmonės) arba žiūri, kad labai jau kažkam graži esu, bet vat vaikinas šalia sėdi, tai domisi, ar jį galima nustumt
Nepykit,bet mano nuomone cia visiska nesamone.Bent jau as vairuodama tikrai neziuriu ar kas i mane ziuri Tiesiog nekreipiu demesio i aplinkinius
P.S.Geriau jau butu ir tau paciai,ir aplinkiniams,jei vairuodama ziuretum i kelia,o ne kreiptum demesi i tai ar kas i tave ziuri