Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(*Evut @ 2009 09 05, 20:53)
anksčiau nervindavo kreivi ir nustebę žvilgsniai iš šalia važiuojančių automobilių, o ypač tais atvejais, kai vairuoju aš, o draugas sėdi šalia. dabar tokie žvilgsniai priverčia jei jau ne kvatotis, tai nusišypsot  biggrin.gif  biggrin.gif

galų gale štai taip skambėjo mano post'as biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 16:48)
tamsiai mėlynas pežas 96m. , ir aš normali. nei žinoma, nei bjauri, nei gražuolė biggrin.gif  biggrin.gif  draugas irgi ne Chošnau ar koks politikas. normaliai viskas yra. tai vat todėl ir nesuprantu, ko kartais žmonės persikreipę žiūri  biggrin.gif

o tai ką veikti kol raudona dega - žvalgosi keleiviai ir vairuotojai, kas čia nuostabaus. Aš žvalgausi tiek vairuodama, tiek keleive būdama, žvalgosi ir kiti šalai sustoję vairuotojai ir jų keleiviai. Gi ne visi SMS rašinėja už vairo, tai gali ir pasižvalgyti, tai labai sveika akims - trumpa pertraukėlė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 17:00)
kuomet žiūrėjo ekipažo mergina ir po kelių sekundžių atsisuko visas ekipažas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o gal ruošiasi pirkti tokį auto, pasakė "žiūrėk, va tokia" ar pnš. ir atsisuko visi pažiūrėti, gal "kalpakai" patiko, ar maža kas gali sudominti ...
Atsakyti
aš nesigilinu, kodėl jie žiūri. nesigilinu, kodėl pėstieji eina per perėja vilkdami koją už kojos. nesigilinu, kodėl kai kurie nerodo posūkių. tai dalykai, kurie kartais tiesiog nervina kelyje. jau išseko gal šita tema, kodėl žiūri į mane? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 09, 16:42)
Hmm...idomu...o su masina viskas tvarkoj,gal patiuninguota kaip nors idomiai? Vienas kolega pasakojo,veza jis krovini is punkto A i punkta B,o visi pravaziuodami net persikreipe spokso i ji,juokiasi...Na,nuvaziuoja jis i vieta issikrauti,eina i gala ziureti kame reikalas,o ten per visa priekabos ploti moteriski pantalonai prikabinti (kroviku darbas ) lotuliukas.gif  doh.gif

Va čia tai superinis pokštas thumbup.gif

QUOTE(syri @ 2009 09 09, 20:43)
... gal "kalpakai" patiko, ar maža kas gali sudominti ...

Apie žiūrėjimą. Mes su MB viena kart į prieky esančią mašiną labai žiūrėjom, niekaip suprast negalėjom, ko tas keleivis šalia vairuotojo kažkaip keistai kinkuoja į šonus ir taip prisikiša vis, kad per šon. langą pažiūrėt. Susigretinam, o ten rotveileris saugos diržu prisisegęs ,,sėdi" doh.gif lotuliukas.gif

Kitą kart yra buvę, kad pamatėm ant mašinos galo užrašą, ir kažkodėl bais įdomu paliko (vienas lyg vienus žodžius pamatė, kitas - lyg kitus). Prilimpam prie subinės, o ten parašyta, ,,jei skaitote šį užrašą, vadinasi nesilaikote saugaus atstumo" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 09, 20:56)
Kitą kart yra buvę, kad pamatėm ant mašinos galo užrašą, ir kažkodėl bais įdomu paliko (vienas lyg vienus žodžius pamatė, kitas - lyg kitus). Prilimpam prie subinės, o ten parašyta, ,,jei skaitote šį užrašą, vadinasi nesilaikote saugaus atstumo"  blush2.gif

geras thumbup.gif . Man dar patinka užrašas (skaityti žemaičių tarme) LĖNK DROSE - MĖRSI KAP VYRS thumbup.gif lotuliukas.gif

Šiandien per pietus išvažiavovom - organai stovėjo kely, "saugumą" užtikrino(greitis, bauda, kyšis), grįžom apie 20 val. - dar tebedirba doh.gif , turbūt gerą vietą užtaikė, pamiršo net pamainą perduoti biggrin.gif. Va, tai mane tikrai nervina - nejau per dieną mažai nuskausmino vairuotojų doh.gif blink.gif , kad naktinėti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 09, 21:21)
geras thumbup.gif . Man dar patinka užrašas (skaityti žemaičių tarme) LĖNK DROSE - MĖRSI KAP VYRS  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Oi, tikrai smagiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 09, 20:56)
, o ten rotveileris saugos diržu prisisegęs ,,sėdi"  doh.gif  lotuliukas.gif
,,jei skaitote šį užrašą, vadinasi nesilaikote saugaus atstumo"  blush2.gif

QUOTE(syri @ 2009 09 09, 21:21)
LĖNK DROSE - MĖRSI KAP VYRS  thumbup.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Kris_ @ 2009 09 09, 14:26)
sakyt daug ką galima  mirksiukas.gif va gavo patarimą, kaip pagąsdinti nesukeliant avarinės situacijos ir gal nebenervins iš paskos važiuojantys ir ant uodegos sėdintys  thumbup.gif nes mane anksčiau irgi žiauriai nervindavo  biggrin.gif  po to pataikiau ant gero instruktoriaus ir neberiedu nė trupučio  thumbup.gif bet vis vien nesmagu kai vos ne liečia savo priekiu mano mašiniuko galą... čia kaip asmeninės erdvės pažeidimas  lotuliukas.gif

nervina visi,kas atsiseda ant subines blush2.gif toks vaizdas ,kad as turiu del ju skubet doh.gif nors netarmozinu,o ir galimybe lenkt palieku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 09 09, 22:29)
nervina visi,kas atsiseda ant subines blush2.gif toks vaizdas ,kad as turiu del ju skubet doh.gif nors netarmozinu,o ir galimybe lenkt palieku ax.gif

O taip doh.gif iskart pradedi manyt, kas ne taip unsure.gif
gal labai skuba, gal man i desine pasislinkt, praleist, bet ne- tas nei lenkia, nei posuki rodo, o taip ir lieka ant siknos prisikabines, ot malonu blink.gif
Atsakyti
na,del ziurejimo i mane (masina)esu rami,MB uzdejo "kalpokus"kurie vaziuojant sukas,tai i juos visi ir ziuro,o dar visas masinos priekis "spygliuotom vielom)paisytas-tiuninguotas biggrin.gif ,tai buna,kad net ir policijos masina lenkia,kad paziuretu biggrin.gif pirmom dienom nervino,dabar tik sedintys ant subines nervina
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 15:48)

dar variantas ko jie ziuri:
gal su gailesciu i tave... va vaikinas teises pragere tai teko mergytei ismokti vairuot kad ji veziot ax.gif cia ir ne uz rimta priimkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 09, 21:38)
O taip doh.gif  iskart pradedi manyt, kas ne taip unsure.gif
gal labai skuba, gal man i desine pasislinkt, praleist, bet ne- tas nei lenkia, nei posuki rodo, o taip ir lieka ant siknos prisikabines, ot malonu blink.gif

Nereikia trauktis,nei i sona,nei ant kelkrascio.Tokie "sikniniai", dazniausiai ir ivaziuoja i gala doh.gif Kai lengvasis automobilis mieste prilipes dar nieko, bet kai koks autobusas prilimpa prie sviesoforo per plauka,tai mane nervina doh.gif Mano darbine,fiatas---tai toks jausmas,kad autobuso priekis atsidurs pas mane salone lotuliukas.gif
Atsakyti