joooo, ilgos šviesos bereikalingai irgi erzina ir smagiai pasijuokiau iš Sagittarius situacijos, nes prisiminiau ir man nutikusią. Visą kelią iki pajūrio (tikrai nepasakysiu, kiek ten tų km, bet nu buvo buvo šiek tiek, kad spėtų užknist) iš paskos važiavo toks nu vyriškis amžiuje (~40metų) ir su ilgom šviesom. Mane jau nervina belekaip, spigina į akis, draugas priešrūkinius junginėja, kad tas vyriškis susiprastų. Ir nieko. Na ką, pasukom mes į aikštelę, tas iš paskos. Tai pirmą kartą buvai šitaip susinervinus, kad kai pamačiau, jog sustojo per dvi mašinas nuo mūsų, tai tikrai norėjau prieit ir paprašyt gražiai, kad kitą kartą išjungtų dieną ilgas šviesas, bet vyras nelipo iš mašinos tol, kol mes nenuėjom
Mane labai nervina pestieji (dazniausiai paaugles), koja uz kojos besivelkancios perejoje ir arba ciauskancios su drauge, arba bemaigancios kelisimtaji sms ta diena ir niekur neskubancios...
Vakar vaziuoju savo mieste,priekyje mano vyriskas as is paskos su vaikais Lenda golf'as is pirmos juostos pastebejes kliuti,pries pat nosi.Na tiek to stabdydama ileidau, nes stume i priespriesine juosta Ilyst ilindo ir vaziuoja 20km/h,maniau nusukti nori, bet nezino kelio, ne taip ir velkames Prie sviesaforo uzsidega zalias reikia sukti i desne,jis isuko iki puses posukio..bumt ant stabdziu ir praleidzia is priekio masinas ,nors musu pirmenybe Palaukiau, kol pajudes ir aplenkiau,kozmaras kazkoks Kaip gali tokie vairuoti?
QUOTE(lovely @ 2009 07 23, 17:36)
Kaip gali tokie vairuoti?
gali gali šian važiuoju iš darbo namo, kaip visada antra juosta privažiuoju senuką (čia iš tos serijos, kurie mašiną vasarą iš garažo ištraukia, kad iki sodo nuvažiuot), "velkames" 50 sumąstė jis pasitraukt į pirmą juostą, aš jau apsidžiaugiau - pagaliau įjungė posūkį ir pradeda rikiuotis (pirmoj juostoj mašinų nėra)... bac atgal grįžo galvoju, kas čia dabar.. posūkio neišjungia - vis dar galvoja, žiūri į veidrodėlius.... jau lyg ir rikiuosis.... bet ne.... galvoja.... galvoja.... galvoja... posūkis tiksi.... paskui vis dėlto nedrąsiai persirikiavo... nu a tokie gali vairuot??
Mane labiausiai nervina vairuotojai, kurie ruošiasi sukti į kairę, o posūkį pradeda rodyti tik tada, kai užsidega žalias šviesoforas. Nu tokius tai...
QUOTE(*Saulute* @ 2009 07 24, 13:10)
Mane labiausiai nervina vairuotojai, kurie ruošiasi sukti į kairę, o posūkį pradeda rodyti tik tada, kai užsidega žalias šviesoforas. Nu tokius tai...
oi kaip
QUOTE(zuzla @ 2009 07 22, 23:08)
na, jei į temą situacija stebėtina ne vieną kartą - lekiu aš 80 ten, kur galima 60 (konkrečiai nuo akropolio iki kuro aparatūros), trečia juosta, niekam netrukdau ir niekas netrukdo man atlekia toks erelis iš paskos, prisikabina prie užpakalio, pasitraukiu, pralekia ir iškart pradeda stabdyt, nes prieky "inkilas" o aš pro šalį pralekiu toliau ant savo 80, nes žinau, kad tas "inkilas" neveikia, kaip ir dauguma kitų vilniaus mieste... moralas jei esi erelis, tai buk ereliu iki galo, kas ta bauda, jei sąmoningai pažeidinėji taisykles
Labai pazistama situacija,kasdien maluosi toj gatvej Paprastai paspaudziu "ant simto",ypac jei vaziuoju nakti,kai gatves tuscios Bet mane labiau erzina tie,kurie kerta per stabdzius Ukmerges gatvej pries inkila,kuris tik autiku juosta fotkina.Sakyciau,jei jau taip stipriai mazini greiti,tai keliauk i pirma juosta ir duok kelia norinciam greiciau vaziuoti,nes kai du tokie sulimpa greta-nei apvaziuosi,nei ka,visa gatve uzkisa
Papildyta:
Patikek,gerokai baisiau yra kai tau pries nosi nei is sio,nei is to kerta per stabdzius ir tik po gero laiko teikiasi posuki parodyti (gerai,jei isvis teikiasi),ir tokiu dauguma,beje
pritariu, tokie nervina labai
Tikrai nervina tie kurie posūkį paskutinę minutę įjungia arba aplenkia ir tamposi
QUOTE(denaxa @ 2009 07 24, 23:07)
Papildyta:
Patikek,gerokai baisiau yra kai tau pries nosi nei is sio,nei is to kerta per stabdzius ir tik po gero laiko teikiasi posuki parodyti (gerai,jei isvis teikiasi),ir tokiu dauguma,beje
Kirtimas per stabzius vidury gatves,kur nera net nusukimo ,kai reikia stabdyti iki dugno,o uz taves visa virtine automobiliu...tik klausimas kuris ivaziuos i automobilio gala
QUOTE(lovely @ 2009 07 25, 09:51)
Kirtimas per stabzius vidury gatves,kur nera net nusukimo ,kai reikia stabdyti iki dugno,o uz taves visa virtine automobiliu...tik klausimas kuris ivaziuos i automobilio gala
Aha,o jei dar nezinai,ar spesi sustabdyti ,nes tas kirtes per stabdzius paprastai pries tai aplenkia pries pat nosi,ir tada kerta nes jam reikia,pvz.,keleivi isleisti ar telefonu papliurpti... O pamegink 20 tonu pilnutele masina sustabdyti...nusauti toki norisi...
QUOTE(zuzla @ 2009 07 22, 23:08)
na, jei į temą situacija stebėtina ne vieną kartą - lekiu aš 80 ten, kur galima 60 (konkrečiai nuo akropolio iki kuro aparatūros), trečia juosta, niekam netrukdau ir niekas netrukdo man atlekia toks erelis iš paskos, prisikabina prie užpakalio, pasitraukiu, pralekia ir iškart pradeda stabdyt, nes prieky "inkilas" o aš pro šalį pralekiu toliau ant savo 80, nes žinau, kad tas "inkilas" neveikia, kaip ir dauguma kitų vilniaus mieste... moralas jei esi erelis, tai buk ereliu iki galo, kas ta bauda, jei sąmoningai pažeidinėji taisykles
tai kad girddejau gandu kad dabar visi sitie greicio matuokliai neveikia,valstybe skoloj siai firmai,sako greit ir svesoforus atjungs,dasigyvenom
Papildyta:
mane nervina pirmiausiai kamsciai,poto zioplei kurie isitempe kaip struciai tik galva ne i zeme o uz vairo arciau lango ir velkasi ir galvoja ilgai ar cia sukt ar cia,dar gali atsistot ir avarini ijungt apsiziures,toliau vaziuoja(jei ner galimybes aplenkt)
dar nervuoja ,nepastebit jum taip nebuna,kad varai skubi per visa miesta ir kaip tycia visi svesoforai pries nosi mirksi kol iki jo prisiartini ir raudona,ir cia jau kiekvienam svesofore