Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

nu aš nesuprantu, ką išpešt iš manęs bandot? biggrin.gif biggrin.gif sužinot, kodėl žiūri? nu pačiai būtų įdomu paklaust, bet gaila niekad nebūna laiko išlipt, nueit iki vairuotojo ar iki ekipažo ir paklaust... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir ne, nevairuoju fūros, net didelės mašinos nevairuoju. taipogi nelaikau savęs labai gražia, bet čia jau kiekvienam nuo skonio priklauso biggrin.gif biggrin.gif tuomet vertėtų susimąstyt apie kai kurias situacijas, kuomet žiūrėjo ekipažo mergina ir po kelių sekundžių atsisuko visas ekipažas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha,idomu,paklausk kada priejus kai sviesoforas raudonas bus,po to mum cia parasysi biggrin.gif O gal i kokia izymybe esi panasi? 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau, aš vakar irgi į vieną šviesiaplaukę vairuotoją atsisukus buvau pažiūrėt smile.gif Laukdama prie šviesoforo taip intensyviai iš plaukų pirštu mazgus ir kaltūnus suko, kad gan keistai ir nestabiliai atrodė. Tai pravažiuodama pro šalį nesusilaikiau neatsisukus smile.gif Labai norėjosi pažiūrėt, ar iš veido taip pat "nestabiliai" atrodo smile.gif
Netaikau *Evut. Gal išties į ją žiūri dėl to, kad labai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 09, 17:09)
Aha,idomu,paklausk kada priejus kai sviesoforas raudonas bus,po to mum cia parasysi biggrin.gif  O gal i kokia izymybe esi panasi?  4u.gif

aš netgi galiu atsiųsti savo nuotrauką, jei labai įdomu biggrin.gif biggrin.gif
atleiskite, nesu blondinė, bet mano plaukai nėra ir tamsūs. tokie šviesiai rudi, tai ir sakau iš įpročio šviesūs. plaukų nesuku ir ramiai laukiu žalio, kai stoviu prie šviesoforo. pirštais nesimakaluoju ir gestų įvairiausių nerodau. šnekėdama su draugu pasijuokiu arba pasišypsau. jei klausausi muzikos, tai paniūniuoju, bet nu nedarau koncerto aplinkai per atvirus langus. aš net nesidažau lūpų, kai atsiranda laisvesnio laiko kelyje (stovint prie to paties elementaraus šviesoforo). esu tokio ūgio, kad tikrai normaliai matausi iš už vairo biggrin.gif nesėdžiu prisiplakus prie priekinio stiklo ir vairą įsirėmus į krūtinę. persirikiuodama ar sukdamasi kur nors rodau posūkius. negestu pajudėdama iš vietos. ne, mašina, kurią vairuoju (nei viena) nėra patiuninguota, apkabinėta liemenėlėmis ar kitais apatiniais/viršutiniais rūbais. taip, ta pati mašina turi visas detales ir nėra tokia, į kurią pažiūrėjęs pamatysi kažką tokio, ko niekad nesi matęs biggrin.gif biggrin.gif netgi numeriai, kurie yra ant abiejų mašinų, kurias tenka pavairuot, nėra nei vardiniai, nei kokie nors šėtoniški ar pan. paprasti eiliniai numeriai. taigi reziume - aš nesuprantu, ko kartais žmonės (tiesa, tai būna jauni) žiūri net persisukę ar atsidarę langus. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu gal turim bendrų pažįstamų ir jie netiki, kad aš teises išsilaikiau iš pirmo karto...
Atsakyti
Aš tai sakyčiau viskas iš pavydo, žinok jei kokia mergaitė vairuoja gražų automobilį ir dar lapas ant stiklo, tai "stopudovai" kokia barakuda ar diedo meilužė. O jei už visureigio vairo, tai mažų mažiausiai gerai apmokama k.. ir taškas, kitų variantų nėra. Todėl grožis šiais laikais ne prie ko, viskas tik pavydas ir noras įžiūrėti kas do barakuda už vairo.

Labai rimtai neskaitykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 17:27)
Aš tai sakyčiau viskas iš pavydo, žinok jei kokia mergaitė vairuoja gražų automobilį ir dar lapas ant stiklo, tai "stopudovai" kokia barakuda ar diedo meilužė. O jei už visureigio vairo, tai mažų mažiausiai gerai apmokama k.. ir taškas, kitų variantų nėra. Todėl grožis šiais laikais ne prie ko, viskas tik pavydas ir noras įžiūrėti kas do barakuda už vairo.

Labai rimtai neskaitykit biggrin.gif

nu būna kartais ir man tokių minčių, jei už vairo jauna mergina, o šalia sėdi koks nors pilvūzas su pakankamu kraičiu metų. tai atleiskit, nepaminėjau ir šito varianto: man tuoj 19, o draugui 21, taigi manau, jog ir šitas variantas atkrenta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gal dar kas kokių minčių pamėtės, kodėl žiūri kartais žmonės? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gali žiūrėti ir dėl to, kad, na spėju, vairuoji žioplinėdama ir sukeldama avarines situacijas rolleyes.gif Aš į tokius vairuotojus taip pat žiūriu, kad išvengti neprognozuojamo viražo, dėl atsargumo. Akylai stebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 17:43)
Gali žiūrėti ir dėl to, kad, na spėju, vairuoji žioplinėdama ir sukeldama avarines situacijas rolleyes.gif Aš į tokius vairuotojus taip pat žiūriu, kad išvengti neprognozuojamo viražo, dėl atsargumo. Akylai stebiu biggrin.gif

nesimalu iš juostos į juostą, nestabdau niekam prieš nosį, kaip minėjau, posūkius rodau. nestumiu nieko iš kitos juostos. kokių dar avarinių situacijų būna? biggrin.gif biggrin.gif neužkišu niekam nei prieko, nei galo, nei šono. persirikiuot irgi leidžiu. kokių dar pamąstymų? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 17:47)
nesimalu iš juostos į juostą, nestabdau niekam prieš nosį, kaip minėjau, posūkius rodau. nestumiu nieko iš kitos juostos. kokių dar avarinių situacijų būna?  biggrin.gif  biggrin.gif  neužkišu niekam nei prieko, nei galo, nei šono. persirikiuot irgi leidžiu. kokių dar pamąstymų?  biggrin.gif  biggrin.gif

Dar variantas-galbut atrodai jaunesne negu esi,o jei dar veidelis simpatiskas-tai nenuostabu kad ziuri rolleyes.gif
Kokia diskusija uzvire tokia labai rimta tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jei dalyvę tai nervina, tai neoftopikas biggrin.gif
Atsakyti
bet iš tiesų tai čia tema "Kas nervina kelyje?", o ne psichologinė pagalba ar gilinimasis, kodėl tai, kas nervina, vyksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai kaimynka nuziurinejo prie sankryzos. Bet ir as ja nuziurinejau, nes ir man idomu, kokua nauja podruzke kaimynas parsivede.
Atsakyti