Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(Smaile* @ 2009 09 09, 12:52)
Mane erzina, kai stovint sankryžoje kas nors labai labai arti privažiuoja iš galo. Man tada toks noras didžiulis sukyla pariedėt atgal, bet neprisiruošiu niekaip hihihi.gif

QUOTE(Kris_ @ 2009 09 09, 13:31)
taigi niekas nesako riedėt  mirksiukas.gif  laikyk stabdžių pedalą nuspaustą ir įsijunk atbulinį, to užteks  biggrin.gif

Tai kad sako.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 09, 13:34)
Tai kad sako.

sakyt daug ką galima mirksiukas.gif va gavo patarimą, kaip pagąsdinti nesukeliant avarinės situacijos ir gal nebenervins iš paskos važiuojantys ir ant uodegos sėdintys thumbup.gif nes mane anksčiau irgi žiauriai nervindavo biggrin.gif po to pataikiau ant gero instruktoriaus ir neberiedu nė trupučio thumbup.gif bet vis vien nesmagu kai vos ne liečia savo priekiu mano mašiniuko galą... čia kaip asmeninės erdvės pažeidimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 05, 21:53)
anksčiau nervindavo kreivi ir nustebę žvilgsniai iš šalia važiuojančių automobilių, o ypač tais atvejais, kai vairuoju aš, o draugas sėdi šalia. dabar tokie žvilgsniai priverčia jei jau ne kvatotis, tai nusišypsot  biggrin.gif  biggrin.gif

Čia nelabai supratau, dėl ko tie kreivi ir nustebę žvilgsniai būna? Ar atrodot kažkaip neįprastai aplinkiniams, ar kompleksą kažkokį turit, jog manot, kad visi į jus žiūri smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 09 09, 15:02)
ar kompleksą kažkokį turit, jog manot, kad visi į jus žiūri  smile.gif ?

jei žmogui atrodo kad į jį pastoviai kažkas žiūri tai jau gali būti lengva paranojos forma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 09 09, 15:02)
Čia nelabai supratau, dėl ko tie kreivi ir nustebę žvilgsniai būna? Ar atrodot kažkaip neįprastai aplinkiniams, ar kompleksą kažkokį turit, jog manot, kad visi į jus žiūri  smile.gif ?

dėl to, kad kai kuriems vis dar labai keista matyti panelę, vairuojančią peugeot 406, su klevo lapais, šviesių plaukų ir dar matyti vaikiną, kuris sėdi šalia. ne, man nėra paranoja ir ne, neturiu kompleksų dėl žvilgsnių :} tiesiog kai kuriems atrodo, kad panelei vairuot ir vaikinui šalia sėdėt yra ne lygis, todėl ir žvalgosi juokingai net persisukę biggrin.gif biggrin.gif yra buvę, kad visas ekipažas (trys panelės ir vairuotojas) atsisukę žiūrėjo prie šviesoforo, yra buvę, kad kai prie šviesoforo roviau pirma vaikinų, nes reikėjo staigiai rikiuotis už sankryžos, tai jie kitoj sankryžoj net atsidarę langus žiūrėjo. o tų visų žvilgsnių, kai vairuoju tėčio pežą dyzelinį ir man tiesiog malonu raut pirmyn užsidegus žaliai, aš jau nebeskaičiuoju...
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 09, 14:26)
sakyt daug ką galima  mirksiukas.gif

Už savo žodžius reik atsakyt, o jei iš tikrųjų sugalvos pariedėt atgal, gali likt kalta, tiesiog priminiau, kas tuomet kaltas būtų.
Dar galima avarinius įsijungt, turėtų sunerimti jei per arti sustojo.
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 15:27)
dėl to, kad kai kuriems vis dar labai keista matyti panelę, vairuojančią peugeot 406, su klevo lapais, šviesių plaukų ir dar matyti vaikiną, kuris sėdi šalia. ne, man nėra paranoja ir ne, neturiu kompleksų dėl žvilgsnių :} tiesiog kai kuriems atrodo, kad panelei vairuot ir vaikinui šalia sėdėt yra ne lygis, todėl ir žvalgosi juokingai net persisukę  biggrin.gif  biggrin.gif  yra buvę, kad visas ekipažas (trys panelės ir vairuotojas) atsisukę žiūrėjo prie šviesoforo, yra buvę, kad kai prie šviesoforo roviau pirma vaikinų, nes reikėjo staigiai rikiuotis už sankryžos, tai jie kitoj sankryžoj net atsidarę langus žiūrėjo. o tų visų žvilgsnių, kai vairuoju tėčio pežą dyzelinį ir man tiesiog malonu raut pirmyn užsidegus žaliai, aš jau nebeskaičiuoju...

O kas cia keisto,kuo gi tas pezas ypatingas? Pilna juk gatvese merginu,vaikinus veziojanciu...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 09, 16:23)
O kas cia keisto,kuo gi tas pezas ypatingas? Pilna juk gatvese merginu,vaikinus veziojanciu...

o gal susimąstėte apie tai, jog to reikėtų klausti ne manęs, o tų, kurie žiūri? nes aš tai persisukus nežiūriu į tą, kas už vairo sėdi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 16:26)
o gal susimąstėte apie tai, jog to reikėtų klausti ne manęs, o tų, kurie žiūri? nes aš tai persisukus nežiūriu į tą, kas už vairo sėdi  biggrin.gif  biggrin.gif

Hmm...idomu...o su masina viskas tvarkoj,gal patiuninguota kaip nors idomiai? Vienas kolega pasakojo,veza jis krovini is punkto A i punkta B,o visi pravaziuodami net persikreipe spokso i ji,juokiasi...Na,nuvaziuoja jis i vieta issikrauti,eina i gala ziureti kame reikalas,o ten per visa priekabos ploti moteriski pantalonai prikabinti (kroviku darbas ) lotuliukas.gif doh.gif

Mane is pradziu tie spoksotojai nervindavo,dabar jau pripratau ir nekreipiu demesio,tik kartais norisi pasakyti kad,zmogau,ziurek po kojom eidamas,o tai dar issiteksi kur nors...o ir burna reiketu uzdaryti,varna gali pataikyti doh.gif Kartais uzkalbina prie sankryzu stovint,jei langas atdaras,klausia,ar nesunku tookia masina vairuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 09, 16:42)

tamsiai mėlynas pežas 96m. , ir aš normali. nei žinoma, nei bjauri, nei gražuolė biggrin.gif biggrin.gif draugas irgi ne Chošnau ar koks politikas. normaliai viskas yra. tai vat todėl ir nesuprantu, ko kartais žmonės persikreipę žiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 16:27)

Suprasčiau fūrą vairuotumėt, tada taip, aš irgi atsisukčiau pažiūrėt lotuliukas.gif Nemanau, kad dar kam nors gali būt nuostabu, kad mergina už automobilio vairo biggrin.gif
Vienas bičiulis žvirblį nudaužęs važiuodamas buvo, o tas tarp grotelių užstrigo, tai tada irgi visi atsisukę žiūrėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 09, 16:48)
tamsiai mėlynas pežas 96m. , ir aš normali. nei žinoma, nei bjauri, nei gražuolė biggrin.gif  biggrin.gif  draugas irgi ne Chošnau ar koks politikas. normaliai viskas yra. tai vat todėl ir nesuprantu, ko kartais žmonės persikreipę žiūri  biggrin.gif

Tai gal vis del to labai grazi? I grazias paneles tai tikrai ziuri lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti