Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 10:19)
Ne nervina, o labai juokingai atrodo susireikšminę vairuotojai (ypač kledarų), kurie vairuoja automobilius ir ant vairo laiko rankas taip "blatnai" išsuktas, lyg būtų susukęs rachitas ar sąnarių liga lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif arba iškiša alkūnę pro langą bigsmile.gif nu nežinau, man nepatogu taip važiuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 10:21)
drinks_cheers.gif arba iškiša alkūnę pro langą bigsmile.gif nu nežinau, man nepatogu taip važiuot blink.gif

man labai patogu kai greitis nedidelis (iki kokių 80km/h) biggrin.gif dar ranka galvą pasiremiu ir važiuoju biggrin.gif

šiandien niekas manęs nesunervino biggrin.gif net avarinės situacijos priešais važiuojantys nesukėlė thumbup.gif rami diena vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 09 05, 20:46)
Nors pati esu moteris, bet ziauriai erzina moteriskos lyties atstoves kelyje. Dauguma ju tokios zioplos, kad puikiai suprantu vyrukus, kurie keikia "bobas uz vairo". Dar siaubingai vairuoja diedukai su beretemis ir chuliganiskas jaunimelis. O su vyru pastebejome dar toki dalyka, kad passat'u universalu (senesniu modeliu)vairuotoju tai apskritai reikia saugotis. Bent jau musu mieste jie vazineja absoliuciai neprognozuojamai. g.gif

cia kokiam taip mieste passatai taip vazineja?pati su baltu vazineju lotuliukas.gif ,buna kartais situaciju ,kad net posukio ijungt nespeju is greicio,bet taip manau daznam pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 10:19)
Ne nervina, o labai juokingai atrodo susireikšminę vairuotojai (ypač kledarų), kurie vairuoja automobilius ir ant vairo laiko rankas taip "blatnai" išsuktas, lyg būtų susukęs rachitas ar sąnarių liga lotuliukas.gif

Ar tai tik tos rankos ir nervina? bigsmile.gif
O jei šiaip susireikšminimas, tai koks skirtumas kledarų ar naujų mašinų vairuotojai susireikšminę kelye?
Manęs nenervina nei vienas susireikšminęs, jei tai neatsispindi jo elgesyje ir netrukdo kitiems (nuolat nutrenktos per dvi vietas mašinos net prigrūstame kieme, akivaizdus hamiškas elgesys kelyje...) . O jei trukdo, tai ką? Šitai leistina tik naujų mašinų vairuotojams, teisingai supratau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 09 rugsėjo 2009 - 10:26
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 09, 11:24)
Ar tai tik tos rankos ir nervina?  bigsmile.gif

Manęs nenervina nei vienas susireikšminęs, jei tai neatsispindi jo elgesyje ir netrukdo kitiems (nuolat nutrenktos  per dvi vietas mašinos net prigrūstame kieme, akivaizdus hamiškas elgesys kelyje...) . O jei trukdo, tai ką?  Šitai leistina tik naujų mašinų vairuotojams, teisingai supratau?  g.gif

taigi ir rašė, ka ne nervina, o juokina bigsmile.gif

g.gif juk ne apie tai kalbėjom
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 10:21)

As vasara kai karsta darbinej vaziuoju ranka iskisus pro langa,gaudau su delnu veja ir taip vesinuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 09, 12:14)
As vasara kai karsta darbinej vaziuoju ranka iskisus pro langa,gaudau su delnu veja ir taip vesinuosi  ax.gif

tai gal aš žemai sėdžiu, kad man nepatogu g.gif ai, vistiek pas mane langas neatsidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 09 09, 11:19)
cia kokiam taip mieste passatai taip vazineja?pati su baltu vazineju lotuliukas.gif ,buna kartais situaciju ,kad net posukio ijungt nespeju is greicio,bet taip manau daznam pasitaiko doh.gif

Hmm...kokiu greiciu reikia skraidyti manevruojant kad nespet posukiu perjungt? blink.gif Suki vaira,"pakeliui" uzkabini jungikli ir viskas,ka cia nespet...
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 12:15)
tai gal aš žemai sėdžiu, kad man nepatogu g.gif ai, vistiek pas mane langas neatsidaro biggrin.gif

Nu tai lengvuskej man irgi nepatogu,darbine biski didesne,tai ten kitaip ax.gif
Atsakyti
Mane erzina, kai stovint sankryžoje kas nors labai labai arti privažiuoja iš galo. Man tada toks noras didžiulis sukyla pariedėt atgal, bet neprisiruošiu niekaip hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2009 09 09, 12:52)
Mane erzina, kai stovint sankryžoje kas nors labai labai arti privažiuoja iš galo. Man tada toks noras didžiulis sukyla pariedėt atgal, bet neprisiruošiu niekaip hihihi.gif

O tu ir neriedėk....Užtenka įjungt atbulinį bėgį, kad liampa gale užsidegtų....pamatysi, efektas nerealus... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2009 09 09, 12:52)

QUOTE(Oxen @ 2009 09 09, 12:59)
O tu ir neriedėk....Užtenka įjungt atbulinį bėgį, kad liampa gale užsidegtų....pamatysi, efektas nerealus... lotuliukas.gif

Važiuojantis atbuline eiga visada bus kaltas, tad jei kitoj mašinoj sėdi daugiau nei vairuotojas, gali pats nukentėti, ypač jei ir pavažiuosi atbula.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 09 rugsėjo 2009 - 12:11
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 09, 13:10)
Važiuojantis atbuline eiga visada bus kaltas, tad jei kitoj mašinoj sėdi daugiau nei vairuotojas, gali pats nukentėti, ypač jei ir pavažiuosi atbula.

taigi niekas nesako riedėt mirksiukas.gif laikyk stabdžių pedalą nuspaustą ir įsijunk atbulinį, to užteks biggrin.gif
Atsakyti