Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(Kris_ @ 2009 09 04, 16:05)
aciuks.gif gyveni ir mokaisi  biggrin.gif
pakeitė padangas (naujas dvi į priekį, o buvusias priekines į galą  biggrin.gif  ) dabar vėl važinėsiu ramiai  thumbup.gif tik šiandien reikia aplaistyti tas padangas, gal ilgiau laikys  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Butinai aplaistyk smile.gif
Atsakyti
Nors pati esu moteris, bet ziauriai erzina moteriskos lyties atstoves kelyje. Dauguma ju tokios zioplos, kad puikiai suprantu vyrukus, kurie keikia "bobas uz vairo". Dar siaubingai vairuoja diedukai su beretemis ir chuliganiskas jaunimelis. O su vyru pastebejome dar toki dalyka, kad passat'u universalu (senesniu modeliu)vairuotoju tai apskritai reikia saugotis. Bent jau musu mieste jie vazineja absoliuciai neprognozuojamai. g.gif
Atsakyti
anksčiau nervindavo kreivi ir nustebę žvilgsniai iš šalia važiuojančių automobilių, o ypač tais atvejais, kai vairuoju aš, o draugas sėdi šalia. dabar tokie žvilgsniai priverčia jei jau ne kvatotis, tai nusišypsot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 05, 20:53)
anksčiau nervindavo kreivi ir nustebę žvilgsniai iš šalia važiuojančių automobilių, o ypač tais atvejais, kai vairuoju aš, o draugas sėdi šalia. dabar tokie žvilgsniai priverčia jei jau ne kvatotis, tai nusišypsot  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Kartais irgi sunervina
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 04, 16:00)
Patarimas ateiciai,kaip lengviau atsukti ratus,be ypatingo vargo-reikia tureti toki vamzdi,kad uzsimautu ant ratu rakto (rakta geriau "kryziu" tureti,tik kad per viduri sutvirtintas butu papildomai),tokiu budu raktas pasiilgina,ant to vamzdzio galima atsistoti abiem kojom ir pasokineti-tikrai atsisuks ax.gif As visada taip darau-kaimynams akcija atrakcija blush2.gif Ir uzsukineju taip pat,nes jegos neperdaugiausiai turiu ax.gif O jei ratas sunkiai nusimauna-galima ir is kojos paspardyti biski smile.gif Kai prisukineji-tai ne po viena iki galo sukti,o visus po biski paeiliui,galutiniam priverzimui imti priesais stovincius varztus,kryzmai.Ir mazdaug po savaites butina vel paverzti,jei prisukta rankiniu budu smile.gif
Ale saunuole,vat emei ir prisukai pati,ir jokiems vyrams neskolinga 4u.gif

geras vaizdas kaimynam,bet tau ir taip ribu nera,visur tau lengva biggrin.gif
Atsakyti
Nu nepasakyciau,kad man padangas pakeisti lengva lotuliukas.gif Permirkus bunu devyniais prakaitais kaip ciuciukas doh.gif Dabar susiradau servisiuka kur uz 12lt visas keturias permeta,tai nebesikankinu smile.gif Viena pakeisti-tai taip,nebutu sunku,bet visas keturias tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 04, 01:23)
eikit, man tai kazka is fantastikos srities paraset, gal netikusi masina buvo, siaip tai man nr 1 patogiausia ir visokia puikiausia...man tai kaip raketa ir visai nesunku jos valdyti, o is vietos tai kaip ziezirba lekia, bet turbut reiktu jau konkreciai apie kazkokia kalbet, nes apie visas taip nepasnekesim, mes turejom viena namo issivezti ir kt tuo metu negalejom tokios pat isigyt isigijom mersiuka, va cia tai man nelabai ypatinga, nors gyvent galima, bet dabar siandie praejom mersiukui technikini ir jo pardavimas laukia sekantis tik bmw...nieko neizeisi, kiekvienam ratai pagal galimybes ir iprocius mirksiukas.gif

Tai taip ir sakykit ,kad mašina ne jūsų o šeimos.Kokios vyras nori,tokią ir perkate .Aš kalbu apie moteris,kurios ne vairuoja vyro ar draugo automobilį ,o savo vardu perka ir registruoja BMW važinėjimui į darbą ir šiaip savo reikalams tvarkyti . Čia ne apie galimybes kalbam.Šiais laikais įsigyti automobilį ir ne vieną šeimoje gali bet kas,nebe tie laikai. Man patinka japoniški automobiliai,jie jautrūs,lengvai valdomi,grynai moteriški.Su tokiom tik ir važinėju. Ir savo nuomonės nekeičiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 06, 21:46)
savo vardu perka ir registruoja BMW važinėjimui į darbą ir šiaip  savo  reikalams tvarkyti

būtent taip ir tam pirkau BMW - thumbup.gif

tiesiog gal lyginat skirtingo galingumo mašinas bigsmile.gif MB 2,4 įsibėgėja lengviau nei mano 1,8 - nesiginčiju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 03, 20:44)

drinks_cheers.gif
Beje,butent bmw dazniausiai isleidzia isvaziuoti is stoteles autams arba persirikiuoti i kita juosta,taip kad nereikia ant bmw varyti... lotuliukas.gif

Vat butent siandien ryte pries mane vaziavo apie 7 masinos ir nei viena nepraleido auto,kuris rode posuki ir isvazinejo is stoteles.Nors vairuoju BMW bet ji praleidau.Ir siaip kartais pati stebiuosi kokia moku buti mandagi vairuodama angel.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 06, 21:46)
Tai taip ir sakykit ,kad mašina ne jūsų o šeimos.Kokios vyras nori,tokią ir perkate .Aš kalbu apie moteris,kurios ne vairuoja vyro ar draugo automobilį ,o savo vardu perka ir registruoja BMW važinėjimui į darbą ir šiaip  savo  reikalams tvarkyti . Čia ne apie galimybes kalbam.Šiais laikais įsigyti automobilį  ir ne vieną šeimoje gali bet kas,nebe tie laikai. Man patinka japoniški  automobiliai,jie  jautrūs,lengvai  valdomi,grynai moteriški.Su tokiom tik ir važinėju. Ir savo nuomonės nekeičiu. lotuliukas.gif

Nelabai supratau prasmės šio posto. Pirko auto vyras ir registravo savo vardu, bet važinėju tik aš, labai jau retai jis gauna pavairuot (tik kai reikia vešti į servisą), todėl galiu sakyt, kad auto yra mano. Pirkom tai ką už tokią kainą ir gana kokybišką buvo galima nupirkti. Taip mūsų kieme atsirado BMW. Žiūrinėjom ir kitokias auto, mašina buvo pirkta išskirtinai man, tai ne šeimyninė mašina, savaitgaliais su ja nevažinėjam.
Aš aplamai neskirstau mašinų į moteriškas ir nemoteriškas. Man pirmoj vietoj yra grožis biggrin.gif O paskui visa kita. Ir daugelis tų vadinamų moteriškų mašinų man yra baisios ir jų nepirkčiau. Apie japonus turiu savo nuomonę, bet jei būtų pasitaikęs padorus variantas tai būtume pirkę. Nesu nusistačiusi prieš jokias mašinas ir niekada gyvenime nesuprasiu tų, kurie turi tokį nusistatymą.
P.S. žinoma pirma mašina ir tokia galinga nėra gerai, nes dabar nenoriu silpnesnės laugh.gif Galia, grožis ir komfortas - tai kuo žavi BMW.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 07 rugsėjo 2009 - 08:14
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 07, 07:13)
Nelabai supratau prasmės šio posto. Pirko auto vyras ir registravo savo vardu, bet važinėju tik aš, labai jau retai jis gauna pavairuot (tik kai reikia vešti į servisą), todėl galiu sakyt, kad auto yra mano. Pirkom tai ką už tokią kainą ir gana kokybišką buvo galima nupirkti. Taip mūsų kieme atsirado BMW. Žiūrinėjom ir kitokias auto, mašina buvo pirkta išskirtinai man, tai ne šeimyninė mašina, savaitgaliais su ja nevažinėjam.
Aš aplamai neskirstau mašinų į moteriškas ir nemoteriškas. Man pirmoj vietoj yra grožis biggrin.gif O paskui visa kita. Ir daugelis tų vadinamų moteriškų mašinų man yra baisios ir jų nepirkčiau. Apie japonus turiu savo nuomonę, bet jei būtų pasitaikęs padorus variantas tai būtume pirkę. Nesu nusistačiusi prieš jokias mašinas ir niekada gyvenime nesuprasiu tų, kurie turi tokį nusistatymą.
P.S. žinoma pirma mašina ir tokia galinga nėra gerai, nes dabar nenoriu silpnesnės laugh.gif Galia, grožis ir komfortas - tai kuo žavi BMW.

as irgi biskeli nesupratau g.gif bet nesvarbu, pas mane mb iseda, jei pirma masina stovi manoji isvaziavimui is kiemo ir vaziuoja iki degalines bandeliu arba dar garbe suteikiama nuplaut, o nematau tikslo ant saves registruot...
Atsakyti
Ne nervina, o labai juokingai atrodo susireikšminę vairuotojai (ypač kledarų), kurie vairuoja automobilius ir ant vairo laiko rankas taip "blatnai" išsuktas, lyg būtų susukęs rachitas ar sąnarių liga lotuliukas.gif
Atsakyti