QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 06, 21:46)
Tai taip ir sakykit ,kad mašina ne jūsų o šeimos.Kokios vyras nori,tokią ir perkate .Aš kalbu apie moteris,kurios ne vairuoja vyro ar draugo automobilį ,o savo vardu perka ir registruoja BMW važinėjimui į darbą ir šiaip savo reikalams tvarkyti . Čia ne apie galimybes kalbam.Šiais laikais įsigyti automobilį ir ne vieną šeimoje gali bet kas,nebe tie laikai. Man patinka japoniški automobiliai,jie jautrūs,lengvai valdomi,grynai moteriški.Su tokiom tik ir važinėju. Ir savo nuomonės nekeičiu.
Nelabai supratau prasmės šio posto. Pirko auto vyras ir registravo savo vardu, bet važinėju tik aš, labai jau retai jis gauna pavairuot (tik kai reikia vešti į servisą), todėl galiu sakyt, kad auto yra mano. Pirkom tai ką už tokią kainą ir gana kokybišką buvo galima nupirkti. Taip mūsų kieme atsirado BMW. Žiūrinėjom ir kitokias auto, mašina buvo pirkta išskirtinai man, tai ne šeimyninė mašina, savaitgaliais su ja nevažinėjam.
Aš aplamai neskirstau mašinų į moteriškas ir nemoteriškas. Man pirmoj vietoj yra grožis
O paskui visa kita. Ir daugelis tų vadinamų moteriškų mašinų man yra baisios ir jų nepirkčiau. Apie japonus turiu savo nuomonę, bet jei būtų pasitaikęs padorus variantas tai būtume pirkę. Nesu nusistačiusi prieš jokias mašinas ir niekada gyvenime nesuprasiu tų, kurie turi tokį nusistatymą.
P.S. žinoma pirma mašina ir tokia galinga nėra gerai, nes dabar nenoriu silpnesnės
Galia, grožis ir komfortas - tai kuo žavi BMW.