Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(denaxa @ 2009 09 03, 20:44)
Vaziujant pro radara svarbu nepamirsti graziai sypsotis biggrin.gif
Papildyta:

:

Dar reikia zinoti, kuriai masinai sypsotis. Reiketu paviesinti tokiu masinu numerius, kad zinotumem, kam sypsotis.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 09 03, 20:52)
Dar reikia zinoti, kuriai masinai sypsotis. Reiketu paviesinti tokiu masinu numerius, kad zinotumem, kam sypsotis.

Jei stovi pilkas kadis-tai jau gali ir sypsotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 03, 21:41)
Jei stovi pilkas kadis-tai jau gali ir sypsotis biggrin.gif

Mano kaime sake, lyg tai juodas.
Atsakyti
Kad nelabai ten sypsenos matosi ant tu nuotrauku ,gan nekokybiskos biggrin.gif Pamenu maniski nufotkino,masina mano vardu buvo,tai savaime suprantama mane ir iskviete "paplepet" Sako:"na va panele,kaip negrazu,greiti virsijat ir dar mobiliu snekat!" Sakau:"siaip nuotraukoj ne as!!!"mes su MB kiek panasus,abu sviesiais plaukais,kartais giminem isvadina.Tai teko pairodinet,kad ten visgi ne as buvau,regis policinikas taip 100% procentu ir nepatikejo manim,bet jau pasakiau rasykit man ta bauda,balu gi neskaiciuoja dabar.
Atsakyti
kelyje labaiusiai nervina stabdziai bobos,kurios niekad nerodo posukio,persirikuioja kaip tik nori ir dar nieko aplink save nemato.Pati vairuoju,ale ant bobu visada keikiuos-eisma visad stabdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 16:08)
Praktiškai tokių  moterų nepažįstu. Manau,kad BMW grynai vyriška mašina. Esu ją bandžiusi  pavairuoti,sunki, sunkiai iš vietos įsibėgėja.Nu man nepatinka  ir tiek. Bet čia  tik mano nuomonė. Gal ką įžeidžiau.

eikit, man tai kazka is fantastikos srities paraset, gal netikusi masina buvo, siaip tai man nr 1 patogiausia ir visokia puikiausia...man tai kaip raketa ir visai nesunku jos valdyti, o is vietos tai kaip ziezirba lekia, bet turbut reiktu jau konkreciai apie kazkokia kalbet, nes apie visas taip nepasnekesim, mes turejom viena namo issivezti ir kt tuo metu negalejom tokios pat isigyt isigijom mersiuka, va cia tai man nelabai ypatinga, nors gyvent galima, bet dabar siandie praejom mersiukui technikini ir jo pardavimas laukia sekantis tik bmw...nieko neizeisi, kiekvienam ratai pagal galimybes ir iprocius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 09 03, 14:44)
>Sveikinu. Pirmas krikštas kelyje įvyko.
>>Nusivylusi - kuo? Vyrais?
>>>Kai reikia rankas teptis - tai padavai vyrų....
>>>>Kai vyras prie vairo su mobylka - taigi jiems negalima, jie tik vieną darbą vienu metu tesugeba dirbt...
>>>>>O iš savo praktikos - kai buvau jaunas, daug tekdavo tranzuoti....NEI VIENĄ KARTĄ NĖRA SUSTOJUSI VAIRUOJANTI MOTERIS.
>>>>>>Kartą buvo atvejis - stabdžiau mašinas, man būtų užtekę kad pompą kas būtų paskolinęs...Speju kad daug pravažiuojančių moterų ją turėjo, ...o jūs spėkit, ar sustojo?
>>>>>>>Na aišku , galima nesuprast,ką ten pravažiuojantis mosikuojasi......
>>>>>>>>O kai reikia rankas teptis - tai vyrų staiga prireikia....O jei ne - jausimės įskaudintos ir nusivylusios....
...
P.S. Iš tikro nesu aš toks pikc...Jei būčiau važiavęs pro šalį - būčiau sustojęs... ax.gif

> dėkui, visada būna pirmas kartas biggrin.gif
>> vairuotojais, o į tai įeina ir moterys...
>>>rankas susitepiau, bet turiu labai gerų drėgnų servetėliu, tai ne bėda irnesakyk.gif esmė, kad pakankamai sunku atsukti varžtus ir tą ratą numauti (kai paprotino kad su atsarginiu ratu padaužyčiau tai greit nusimovė biggrin.gif ale instrukcijoj gi neparašyta kad taip galima (aš gi nežinau ar nepasidarys kas negero jei aš daužyt tą ratą pradėsiu lotuliukas.gif ) ir kai prisukau varžtus porą kartų stojau dar patikrinti ar nepamečiau kurio nors lotuliukas.gif (nu čia juokas menkas unsure.gif )
>>>>tai yra mokslininkų įrodyta ir nereikia dėl to piktintis tongue.gif moterys irgi turi trūkumų biggrin.gif
>>>>>niekada nestoju (nebent savam kaime kaimyną pavežt) unsure.gif priežastis: jei vaikinai - bijau unsure.gif nu maža kas... merginom - net nežinau biggrin.gif ale nestoju rolleyes.gif
>>>>>>jei ir turiu (instrukcijoj parašyta, kad turi būti) tai net neįsivaizduoju kur unsure.gif
>>>>>>>pirmas kartas kai man kažkas kažką rodė iš pravažiuojančios mašinos biggrin.gif pati niekad nepastebėjau kad kažkam būtų ratas nuleistas ar dar kažkas g.gif
>>>>>>>>ne rankas teptis... šiuo atveju tai būtų vieno teigiamo vyriško bruožo - jėgos - pademonstravimas, nes gamtos taip surėdyta, kad dažniausiai vyrai stipresni nei moterys ax.gif

P.S. nebūk pikc 4u.gif biggrin.gif gal ir aš tau kada sustosiu, galėsi paieškot pompos (dviguba nauda bus, tu pasinaudosi pompa, aš žinosiu, kad ją turiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 09 03, 14:44)
Ir pilnos pykčio beigi nuostabos temos apie tai ""kaip  daug mano vyras praleidžia laiko garaže ...turbūt mašiną myli labiau nei mane....""..ir visos choru pritaria....
Čia buvo mintys paskaitinėjus SM...
O iš savo praktikos - kai buvau jaunas, daug tekdavo tranzuoti....NEI VIENĄ KARTĄ NĖRA SUSTOJUSI VAIRUOJANTI MOTERIS.

šiaip jau ne kartą įsitikinta... moterys itin nenoriai stoja prie pėsčiųjų perėjų... ne vienai būtų verta trinktelt per makaulę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 09 04, 14:19)
šiaip jau ne kartą įsitikinta... moterys itin nenoriai stoja prie pėsčiųjų perėjų... ne vienai būtų verta trinktelt per makaulę rolleyes.gif

Vedat statistiką? Gal tada konkrečiais skaičiais, nes dabar tik paranojiški pasvaičiojimai.
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 09 04, 14:19)

užtektų statistikos kiek žmonių sužalojo perėjose moterys ir kiek vyrai rolleyes.gif tikslumo dėlei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 04, 14:18)
...  esmė, kad pakankamai sunku atsukti varžtus ir tą ratą numauti (kai paprotino kad su atsarginiu ratu padaužyčiau tai greit nusimovė  biggrin.gif ale instrukcijoj gi neparašyta kad taip galima (aš gi nežinau ar nepasidarys kas negero jei aš daužyt tą ratą pradėsiu  lotuliukas.gif ) ir kai prisukau varžtus porą kartų stojau dar patikrinti ar nepamečiau kurio nors  lotuliukas.gif (nu čia juokas menkas  unsure.gif  )

Patarimas ateiciai,kaip lengviau atsukti ratus,be ypatingo vargo-reikia tureti toki vamzdi,kad uzsimautu ant ratu rakto (rakta geriau "kryziu" tureti,tik kad per viduri sutvirtintas butu papildomai),tokiu budu raktas pasiilgina,ant to vamzdzio galima atsistoti abiem kojom ir pasokineti-tikrai atsisuks ax.gif As visada taip darau-kaimynams akcija atrakcija blush2.gif Ir uzsukineju taip pat,nes jegos neperdaugiausiai turiu ax.gif O jei ratas sunkiai nusimauna-galima ir is kojos paspardyti biski smile.gif Kai prisukineji-tai ne po viena iki galo sukti,o visus po biski paeiliui,galutiniam priverzimui imti priesais stovincius varztus,kryzmai.Ir mazdaug po savaites butina vel paverzti,jei prisukta rankiniu budu smile.gif
Ale saunuole,vat emei ir prisukai pati,ir jokiems vyrams neskolinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 04, 16:00)

aciuks.gif gyveni ir mokaisi biggrin.gif
pakeitė padangas (naujas dvi į priekį, o buvusias priekines į galą biggrin.gif ) dabar vėl važinėsiu ramiai thumbup.gif tik šiandien reikia aplaistyti tas padangas, gal ilgiau laikys lotuliukas.gif
Atsakyti