QUOTE(Oxen @ 2009 09 03, 14:44)
>Sveikinu. Pirmas krikštas kelyje įvyko.
>>Nusivylusi - kuo? Vyrais?
>>>Kai reikia rankas teptis - tai padavai vyrų....
>>>>Kai vyras prie vairo su mobylka - taigi jiems negalima, jie tik vieną darbą vienu metu tesugeba dirbt...
>>>>>O iš savo praktikos - kai buvau jaunas, daug tekdavo tranzuoti....
NEI VIENĄ KARTĄ NĖRA SUSTOJUSI VAIRUOJANTI MOTERIS.
>>>>>>Kartą buvo atvejis - stabdžiau mašinas, man būtų užtekę kad pompą kas būtų paskolinęs...Speju kad daug pravažiuojančių moterų ją turėjo, ...o jūs spėkit, ar sustojo?
>>>>>>>Na aišku , galima nesuprast,ką ten pravažiuojantis mosikuojasi......
>>>>>>>>O kai reikia rankas teptis - tai vyrų staiga prireikia....O jei ne - jausimės įskaudintos ir nusivylusios....
...
P.S. Iš tikro nesu aš toks pikc...Jei būčiau važiavęs pro šalį - būčiau sustojęs...
> dėkui, visada būna pirmas kartas
>> vairuotojais, o į tai įeina ir moterys...
>>>rankas susitepiau, bet turiu labai gerų drėgnų servetėliu, tai ne bėda
esmė, kad pakankamai sunku atsukti varžtus ir tą ratą numauti (kai paprotino kad su atsarginiu ratu padaužyčiau tai greit nusimovė
ale instrukcijoj gi neparašyta kad taip galima (aš gi nežinau ar nepasidarys kas negero jei aš daužyt tą ratą pradėsiu
) ir kai prisukau varžtus porą kartų stojau dar patikrinti ar nepamečiau kurio nors
(nu čia juokas menkas
)
>>>>tai yra mokslininkų įrodyta ir nereikia dėl to piktintis
moterys irgi turi trūkumų
>>>>>niekada nestoju (nebent savam kaime kaimyną pavežt)
priežastis: jei vaikinai - bijau
nu maža kas... merginom - net nežinau
ale nestoju
>>>>>>jei ir turiu (instrukcijoj parašyta, kad turi būti) tai net neįsivaizduoju kur
>>>>>>>pirmas kartas kai man kažkas kažką rodė iš pravažiuojančios mašinos
pati niekad nepastebėjau kad kažkam būtų ratas nuleistas ar dar kažkas
>>>>>>>>ne rankas teptis... šiuo atveju tai būtų vieno teigiamo vyriško bruožo - jėgos - pademonstravimas, nes gamtos taip surėdyta, kad dažniausiai vyrai stipresni nei moterys
P.S. nebūk pikc
gal ir aš tau kada sustosiu, galėsi paieškot pompos (dviguba nauda bus, tu pasinaudosi pompa, aš žinosiu, kad ją turiu
)