Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(pikkolo @ 2009 09 03, 13:03)
Jei visiem patiktų vienas ir tas pats automobilis, tai kitokių ir nebūtų. Bet ar tada būtų įdomu važinėt  unsure.gif Dingtų visas malonumas pirkti/rinktis automobilį.

Na tai aš apie tą patį drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet kiek žmonių nustotų nervintis, kad būtent BMW jiems užlindo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 02, 21:11)
Čia šiaip  ax.gif :
http://vax.lt/kodel-...ioja-taisykles/
http://www.lrytas.lt...4...nkybės.htm
http://209.85.129.13...5...=lt&ct=clnk
http://209.85.129.13...1...=lt&ct=clnk
http://fishki.net/comment.php?id=23911
http://www.lrytas.lt...-atnaujinta.htm
Citata "Lietuvos visuomenėje taip pat vyrauja mitas, kad BMW vairuotojai yra neišprusę chuliganai ir padaro daugiausiai avarijų. Dėl tokių vairuotojų būrelis entuziastų Vyriausybei pernai buvo net peticiją parengęs, neva perkantieji šios markės automobilius turėtų būti papildomai testuojami. Suprask, norintieji vairuoti šios markės automobilį turėtų gauti panašų leidimą kaip ir šaunamajam ginklui laikyti. Tokia nuomonė susiformavo dėl to, kad pagal pinigų ir automobilio galios santykį senieji trečiojo modelio BMW buvo labai patrauklūs paaugliams. Jais taip pat važinėjo ir visokio plauko smulkūs chuliganai."

Manau, kad truputį paaiškinau, kodėl yra tokia vyraujanti nuomonė  ax.gif .

Manau, kad apie kiekvieną automobilį galima rasti ne ką mažiau tokių straipsnių, gal tik google ne visus išmes, nes kai avarijoje sudalyvauja kitos markės auto, pavadinime nerašoma. 2007 metais rizikingiausias automobilis buvo Honda http://www.if.lt/web...savininkai.aspx Bet ar dėl to dabar pulsim visus Honda vairuotojus įžeidinėt?
P.S. O jūs savo nuomonės neturit, kad mums brukat spaudos formuojamą nuomonę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 03 rugsėjo 2009 - 12:16
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 03, 09:41)
Šiandien mane ne sunervino, o nuliūdino  verysad.gif kelyje Kaunas - Vilnius nuleido man padangą... niekas nesustojo padėti  verysad.gif o man pirmas kartas kai keičiu ratą tai ilgai ir nuobodžiai pasidėjus instrukciją žaidžiau su tuo ratu  doh.gif dabar rankas žvėriškai skauda, nes vos sugebėjau atsukti varžtus ir patį ratą numauti  doh.gif suprantu, kad aš blondine nu bet negi buvo sunku nors vienam važiuojančiam (o tokių buvo kažkaip ypatingai daug  unsure.gif  ) sustoti ir padėti?  g.gif žodžiu esu nusivylusi, bet išmokus pasikeisti ratą  didis.gif

Sveikinu. Pirmas krikštas kelyje įvyko. drinks_cheers.gif
Nusivylusi - kuo? Vyrais?
Kai reikia rankas teptis - tai padavai vyrų....
Kai vyras prie vairo su mobylka - taigi jiems negalima, jie tik vieną darbą vienu metu tesugeba dirbt...
Kai SM užverda eilinė diskusija kas geriau vairuoja - tai jie tiesiog PIMPALAIS išvadinami.
Kažkur čia skaičiau vienos ponečkos pasisakymą; -"plovykloj reikia anteną nusiimti...Moku ir pati, bet aplink tiek kvailelių pasiryžusių man padėti"....
..o kur dar temos apie pavydą - kiekviena, sužinojusi kad jos vyras pakelėj blondinei ratą pakeitė - užpielintų nabagą pavydo scenom.
Ir pilnos pykčio beigi nuostabos temos apie tai ""kaip daug mano vyras praleidžia laiko garaže ...turbūt mašiną myli labiau nei mane....""..ir visos choru pritaria....
Čia buvo mintys paskaitinėjus SM...
O iš savo praktikos - kai buvau jaunas, daug tekdavo tranzuoti....NEI VIENĄ KARTĄ NĖRA SUSTOJUSI VAIRUOJANTI MOTERIS.
Kartą buvo atvejis - stabdžiau mašinas, man būtų užtekę kad pompą kas būtų paskolinęs...Speju kad daug pravažiuojančių moterų ją turėjo, ...o jūs spėkit, ar sustojo?
Persirikiuojant kad praleistų, ar išvažiuoti iš kiemo - nepraleis nei už ką. Keista, bet net nežiūri į kolegas vairuotojus vyrus...Va anąkart varau geležinio vilko gatve ir mane lenkia mėlynas polo su blondine už vairo.Ir matau - gale sėdinčios keleivės - pagyvenusios tetukės - iiiilgas sijonas privertas durimis ir šluoja gatvę. Na pasivijau, susilyginau , pyptelėjau ir bandžiau gestais parodyt, kas yr.....
Na aišku , galima nesuprast,ką ten pravažiuojantis mosikuojasi......bet jinai net akių nepakreipė...visa savo povyza lyg sakydama: "dar vienas ...kabina, tuoj telefono prašys....visi žmonės kaip žmonės, o aš toookia graži..."

O kai reikia rankas teptis - tai vyrų staiga prireikia....O jei ne - jausimės įskaudintos ir nusivylusios....
...
P.S. Iš tikro nesu aš toks pikc...Jei būčiau važiavęs pro šalį - būčiau sustojęs... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oxen: 03 rugsėjo 2009 - 13:49
mane labiausiai nervina kai vos velkasi kelyje ar vos 30km/h rieda per sankryza,kai uz jo didziule eile.negaliu pakest tokiu vairuotoju kai trukdo kitiems
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 09 03, 14:44)

man labai patiko Jūsų komentaras, tikrai labai 4u.gif
o šiaip galiu pasakyt savo asmeninę nuomonę: nu jau tranzuotojui vaikinui bijočiau sustot, nes gali koks iškrypėlis pasitaikyt biggrin.gif biggrin.gif arba tooooks gražus, kad kabint pradėčiau, tai irgi pavojinga biggrin.gif
o mano post'as apie vyrus su mobiliu tai buvo vat tos dienos reziume, nes tikrai ne vienas toks buvo biggrin.gif o šiaip tai tėtis va pasakojo apie blondinę, kuri vairavo BMW džipą ir kalbėjo telefonu, tai vairavo kaip nestabili... biggrin.gif tai apie tokią irgi čia parašyčiau ax.gif ir taip, tam tikrais atvejais vyrai vairuoja geriau, bet kai man labai labai reikia skubėt (kaip šiandien ryte į paskaitas pvz), tai aš irgi ne ką blogiau pavairuoju, tik draugas paburba, kad ribotuvas ant 50 uždėtas, tai jau iki 60 pakylu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai vyras prie vairo su mobylka - taigi jiems negalima, jie tik vieną darbą vienu metu tesugeba dirbt...
Kai SM užverda eilinė diskusija kas geriau vairuoja - tai jie tiesiog PIMPALAIS išvadinami.
Kažkur čia skaičiau vienos ponečkos pasisakymą; -"plovykloj reikia anteną nusiimti...Moku ir pati, bet aplink tiek kvailelių pasiryžusių man padėti"....
..o kur dar temos apie pavydą - kiekviena, sužinojusi kad jos vyras pakelėj blondinei ratą pakeitė - užpielintų nabagą pavydo scenom.
Ir pilnos pykčio beigi nuostabos temos apie tai ""kaip  daug mano vyras praleidžia laiko garaže ...turbūt mašiną myli labiau nei mane....""..ir visos choru pritaria....
O iš savo praktikos - kai buvau jaunas, daug tekdavo tranzuoti....NEI VIENĄ KARTĄ NĖRA SUSTOJUSI VAIRUOJANTI MOTERIS.
Kartą buvo atvejis - stabdžiau mašinas, man būtų užtekę kad pompą kas būtų paskolinęs...Speju kad daug pravažiuojančių moterų ją turėjo, ...o jūs spėkit, ar sustojo?
Persirikiuojant kad praleistų, ar išvažiuoti iš kiemo - nepraleis nei už ką. Keista, bet net nežiūri į kolegas vairuotojus vyrus...Va anąkart varau geležinio vilko gatve ir mane lenkia mėlynas polo su blondine už vairo.Ir matau - gale sėdinčios keleivės - pagyvenusios tetukės - iiiilgas sijonas privertas durimis ir šluoja gatvę. Na pasivijau, susilyginau , pyptelėjau ir bandžiau gestais parodyt, kas yr.....
Na aišku , galima nesuprast,ką ten pravažiuojantis mosikuojasi......bet jinai net akių nepakreipė...visa savo povyza lyg sakydama: "dar vienas ...kabina, tuoj telefono prašys....visi žmonės kaip žmonės, o aš toookia graži..."

O kai reikia rankas teptis - tai vyrų staiga prireikia....O jei ne - jausimės įskaudintos ir nusivylusios....
...
P.S. Iš tikro nesu aš toks pikc...Jei būčiau važiavęs pro šalį - būčiau sustojęs... ax.gif

Visi vyra yra kiaulės stupid.gif O blogiausia, kad nėra ką apsirenkt flirt.gif
O jei rimtai tai aš manau, kad kiekvienas į kitus vairuotojus žiūrim pro savo prizmę: jei aš nelakstau, tai tie kurie laksto gaidžiai, jei aš lakstau - tai tie kurie nelaksto gaidžiai. Tiesiog kelyje reiktų daugiau solidarumo ir mandagumo ir nereiks nervintis, kad kažkas užkišo ar nepraleido. Kelias ne ta vieta kur reikia laikytis savo principų ir juos rodyti bet kokia kaina.
Nesinervuokim dėl mum nesuprantamų poelgių, o geriau nusišypsokim tokiem vairuotojam 4u.gif
P.S. Kartą kamštyje stovint šalia stovinti teta buvo prisiverusi šaliką, baltą tokį labai labai gražų, tai mano kolega visais įmanomais būdais jai bandė tai parodyt, ji tik po gerų 5 min teikėsi į mus pažiūrėt, po to dar po kokių 5 min atsidarė duris ir susirinko šaliką. Net ačiū nepasakė. O mum kartą berniukas su labai prašmatniu BMW pamojo ir į ratą parodė, mes aišku padėkojom, apžiūrėjom lyg ir viskas gerai, galvojom koks durnelis, kabint bando. O pasirodo buvo vinis padangoj, servise išaiškėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 03 rugsėjo 2009 - 14:31
VA MANE BAHURELIS SU X5 PRALENKE PAMOJAVO,iskart supratau ,kad ratas nuleistas,kazkaip pastebejau,kad vyrai kelyje santurus,nekabina,net mintis nekyla,kad gali kabint rolleyes.gif
Atsakyti
Ir pilnos pykčio beigi nuostabos temos apie tai ""kaip  daug mano vyras praleidžia laiko garaže ...turbūt mašiną myli labiau nei mane....""..ir visos choru pritaria....

...

O aš taip seniai bebuvau keitusi padangą,kad neišdrįsau pati keistis-tiesiog autostradoje pakėliau ranką ir sustojo malonus vaikinukas,studentas . Pakeitė ir savo domkratą atsinešė,nes su maniškiu nemokėjo. Tikrai nesutinku,kad visi vyrai kiaulės.Mano vyras visada sustoja moteriai kelyje padėti ir aš tikrai visai nepykstu,nes žinau,kad kitą kartą man tokios pagalbos prireiks. O dėl tranzavimo-visada sustoju kai stabdo moteris su vaikais ar vaikai. Vežti tranzuojančio vyruko nesiryžtų ir ne dėl to ,kad įsivaizdinu,kad aš ratuota,o jis pėsčias,tiesiog tokie laikai-bijai visokių maniakų ir todėl nukenčia padorūs žmonės. O ką daryti? Man patinka užsienyje,ten nepamatysi moters,keičiančios ratą-skambutis ir technikinė privažiuoja. Ir tai normalu-kiekvienas turi dirbti savo darbą.
Atsakyti

Jauciu,isliejai viska kas susikaupe moteru adresu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir is esmes teisus esi drinks_cheers.gif
O as cia vis galvojau,kodel vyruku tokie apsale zvilgsniai buna (vos ne priesinfarktines busenos lotuliukas.gif ),kai sustoji ir paklausi ar pagalbos kokios reikia doh.gif Labai is veziu ismusa,ir paskui gana ilgam atsoka fantazija pagalbon siulytis... blush2.gif
Pora kartu teko vytis masina tam,kad pasakyciau,jog tuoj rata pames...kaip jie nejaute-neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 08 24, 13:44)
Tai va, mano bendradarbę kažkoks "kablukas" pakelėj "nušovė". Laukiam pasekmių.

Na va. Pasekmiu sulaukem. Bauda 100 Lt. Sake, nuotraukoj graziai isejusi.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 09 03, 20:28)
Na va. Pasekmiu sulaukem. Bauda 100 Lt. Sake, nuotraukoj graziai isejusi.

Vaziujant pro radara svarbu nepamirsti graziai sypsotis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 09 03, 13:05)
bet kiek žmonių nustotų nervintis, kad būtent BMW jiems užlindo bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Beje,butent bmw dazniausiai isleidzia isvaziuoti is stoteles autams arba persirikiuoti i kita juosta,taip kad nereikia ant bmw varyti... lotuliukas.gif
Atsakyti