QUOTE(Kris_ @ 2009 09 03, 09:41)
Šiandien mane ne sunervino, o nuliūdino
kelyje Kaunas - Vilnius nuleido man padangą... niekas nesustojo padėti
o man pirmas kartas kai keičiu ratą tai ilgai ir nuobodžiai pasidėjus instrukciją žaidžiau su tuo ratu
dabar rankas žvėriškai skauda, nes vos sugebėjau atsukti varžtus ir patį ratą numauti
suprantu, kad aš blondine nu bet negi buvo sunku nors vienam važiuojančiam (o tokių buvo kažkaip ypatingai daug
) sustoti ir padėti?
žodžiu esu nusivylusi, bet išmokus pasikeisti ratą
Sveikinu. Pirmas krikštas kelyje įvyko.
Nusivylusi - kuo? Vyrais?
Kai reikia rankas teptis - tai padavai vyrų....
Kai vyras prie vairo su mobylka - taigi jiems negalima, jie tik vieną darbą vienu metu tesugeba dirbt...
Kai SM užverda eilinė diskusija kas geriau vairuoja - tai jie tiesiog PIMPALAIS išvadinami.
Kažkur čia skaičiau vienos ponečkos pasisakymą; -"plovykloj reikia anteną nusiimti...Moku ir pati, bet aplink tiek kvailelių pasiryžusių man padėti"....
..o kur dar temos apie pavydą - kiekviena, sužinojusi kad jos vyras pakelėj blondinei ratą pakeitė - užpielintų nabagą pavydo scenom.
Ir pilnos pykčio beigi nuostabos temos apie tai ""kaip daug mano vyras praleidžia laiko garaže ...turbūt mašiną myli labiau nei mane....""..ir visos choru pritaria....
Čia buvo mintys paskaitinėjus SM...
O iš savo praktikos - kai buvau jaunas, daug tekdavo tranzuoti....
NEI VIENĄ KARTĄ NĖRA SUSTOJUSI VAIRUOJANTI MOTERIS.
Kartą buvo atvejis - stabdžiau mašinas, man būtų užtekę kad pompą kas būtų paskolinęs...Speju kad daug pravažiuojančių moterų ją turėjo, ...o jūs spėkit, ar sustojo?
Persirikiuojant kad praleistų, ar išvažiuoti iš kiemo - nepraleis nei už ką. Keista, bet net nežiūri į kolegas vairuotojus vyrus...Va anąkart varau geležinio vilko gatve ir mane lenkia mėlynas polo su blondine už vairo.Ir matau - gale sėdinčios keleivės - pagyvenusios tetukės - iiiilgas sijonas privertas durimis ir šluoja gatvę. Na pasivijau, susilyginau , pyptelėjau ir bandžiau gestais parodyt, kas yr.....
Na aišku , galima nesuprast,ką ten pravažiuojantis mosikuojasi......bet jinai net akių nepakreipė...visa savo povyza lyg sakydama: "dar vienas ...kabina, tuoj telefono prašys....visi žmonės kaip žmonės, o aš toookia graži..."
O kai reikia rankas teptis - tai vyrų staiga prireikia....O jei ne - jausimės įskaudintos ir nusivylusios....
...
P.S. Iš tikro nesu aš toks pikc...Jei būčiau važiavęs pro šalį - būčiau sustojęs...