Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(Kris_ @ 2009 09 03, 09:41)
Šiandien mane ne sunervino, o nuliūdino  verysad.gif kelyje Kaunas - Vilnius nuleido man padangą... niekas nesustojo padėti  verysad.gif o man pirmas kartas kai keičiu ratą tai ilgai ir nuobodžiai pasidėjus instrukciją žaidžiau su tuo ratu  doh.gif dabar rankas žvėriškai skauda, nes vos sugebėjau atsukti varžtus ir patį ratą numauti  doh.gif suprantu, kad aš blondine nu bet negi buvo sunku nors vienam važiuojančiam (o tokių buvo kažkaip ypatingai daug  unsure.gif  ) sustoti ir padėti?  g.gif žodžiu esu nusivylusi, bet išmokus pasikeisti ratą  didis.gif

Mes matyt anksčiau išvažiuojam, nes nematėm tavęs, būtume sustoję padėti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 03, 09:43)
Mes matyt anksčiau išvažiuojam, nes nematėm tavęs, būtume sustoję padėti.

ačiū už gerus norus friends.gif tuoj rankas nustos skaudėti ir pasimirš, užtat kitą kartą bus lengviau ir greičiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 03, 09:41)
Šiandien mane ne sunervino, o nuliūdino  verysad.gif kelyje Kaunas - Vilnius nuleido man padangą... niekas nesustojo padėti  verysad.gif o man pirmas kartas kai keičiu ratą tai ilgai ir nuobodžiai pasidėjus instrukciją žaidžiau su tuo ratu  doh.gif dabar rankas žvėriškai skauda, nes vos sugebėjau atsukti varžtus ir patį ratą numauti  doh.gif suprantu, kad aš blondine nu bet negi buvo sunku nors vienam važiuojančiam (o tokių buvo kažkaip ypatingai daug  unsure.gif  ) sustoti ir padėti?  g.gif žodžiu esu nusivylusi, bet išmokus pasikeisti ratą  didis.gif

O as siandien i Vilniu nevaziavau,vaziuosiu tik ryt rolleyes.gif kita karta jei pamatysiu mergaite su nuleista padanga,zinosiu kas cia lotuliukas.gif
As rata jauciu pasikeisti mokeciau lygiai taip pat doh.gif nieko,dviese greiciau galima ismokti thumbup.gif
Atsakyti
OJEI,AS DAR NE KARTO RATO NEKEITUS,JAUCIU IR MAN SAKES BUTU blink.gif,turbut visi labai skubejo i darba ,arba papuole tokie vairuotojai kaip mano MB ,jis tai specialiai moterim nestoja padeti kelyje,nes tipo tegul mokinasi lygios teises gi hah.gif ,bjaurus mano diedas,
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 09 03, 10:36)
OJEI,AS DAR NE KARTO RATO NEKEITUS,JAUCIU IR MAN SAKES BUTU blink.gif,turbut visi labai skubejo i darba ,arba papuole tokie vairuotojai kaip mano MB ,jis tai specialiai moterim nestoja padeti kelyje,nes tipo tegul mokinasi lygios teises gi  hah.gif ,bjaurus mano diedas,

Aš tai pati nepasikeisčiau, nes rato nepakeliu laugh.gif
Atsakyti
Čia šiaip ax.gif :
http://vax.lt/kodel-...ioja-taisykles/
http://www.lrytas.lt...4...nkybės.htm
http://209.85.129.13...5...=lt&ct=clnk
http://209.85.129.13...1...=lt&ct=clnk
http://fishki.net/comment.php?id=23911
http://www.lrytas.lt...-atnaujinta.htm
Citata "Lietuvos visuomenėje taip pat vyrauja mitas, kad BMW vairuotojai yra neišprusę chuliganai ir padaro daugiausiai avarijų. Dėl tokių vairuotojų būrelis entuziastų Vyriausybei pernai buvo net peticiją parengęs, neva perkantieji šios markės automobilius turėtų būti papildomai testuojami. Suprask, norintieji vairuoti šios markės automobilį turėtų gauti panašų leidimą kaip ir šaunamajam ginklui laikyti. Tokia nuomonė susiformavo dėl to, kad pagal pinigų ir automobilio galios santykį senieji trečiojo modelio BMW buvo labai patrauklūs paaugliams. Jais taip pat važinėjo ir visokio plauko smulkūs chuliganai."

Manau, kad truputį paaiškinau, kodėl yra tokia vyraujanti nuomonė ax.gif .
[/quote]
Nu idealiai parinktas argumentuotas atsakymas. drinks_cheers.gif Aš taip nesugebėjau atsakyti ,tieisog neturėjau tokios informacijos,bet savo nuomonės apie BMW vairuotojus nekeičiu.Vairuotojus-pabrėžiu,nes manau,kad moterims gal tai netinka. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 03, 11:45)
Nu idealiai  parinktas argumentuotas atsakymas. drinks_cheers.gif

Vairuotojus-pabrėžiu,nes manau,kad moterims gal tai netinka. wub.gif

į klausimą - kokį neigiamą atspalvį turi žodis pižonas lietuvių kalboj? nemanau..

gerai, kad parašėt gal biggrin.gif nes aš laaaabai retai ką praleidžiu kelyje, keršiju bigsmile.gif pas mane tamsinti langai, todėl nesimato ar ten moteris ar pižonas ir tokie (-ios), kaip jus, kurie turi išankstinį nusistatymą, manęs gyvenime nepraleis.. todėl užlindinėju pati.. o tai nepatinka tokiems kaip jus - užburtas ratas - nieko nepadarysi..
Atsakyti
Na, nei BMW, nei jų vairuotojai manęs neerzina, kely apskritai erzinuos retai smile.gif Bet net turėdama milijoną BMW nepirkčiau. Nepatinka man jų išvaizda ir viskas. Visi modeliai atrodo agresyvūs. Tos priekinės grotelės man primena buliaus išpūstas nuo įsiučio šnerves blush2.gif Mąstau, gal pasąmoningam lygyje vairuotojai su tuo gyvuliu ir tapatinasi lotuliukas.gif Na, vyr. lyties atstovus turiu omeny, aišku. Moterys? Nežinau. Reik pamąstyt dar ir apie asociacijas su bulium, ir kodėl jas traukia ant jo sėst, kažkas iš kaubojiškų tradicijų gal?... mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 03, 12:40)
Na, nei BMW, nei jų vairuotojai manęs neerzina, kely apskritai erzinuos retai  smile.gif Bet net turėdama milijoną BMW nepirkčiau. Nepatinka man jų išvaizda ir viskas. Visi modeliai atrodo agresyvūs. Tos priekinės grotelės man primena buliaus išpūstas nuo įsiučio šnerves blush2.gif Mąstau, gal pasąmoningam lygyje vairuotojai su tuo gyvuliu ir tapatinasi  lotuliukas.gif  Na, vyr. lyties atstovus turiu omeny, aišku. Moterys? Nežinau. Reik pamąstyt dar ir apie asociacijas su bulium, ir kodėl jas traukia ant jo sėst, kažkas iš kaubojiškų tradicijų gal?... mastau.gif  biggrin.gif

o man bmw labai gražūs... nu žiauriai gražūs wub.gif man net jų durelių rankenėlės labai gražios wub.gif čia buvo meilė iš pirmo žvilgsnio lotuliukas.gif o kai pavairavau truputį (sesers draugas duodavo pavairuot) tai įsimylėjau galutinai... ir jei kada galėsiu sau leisti mašinytę (dabar su darbine važinėju) tai bus tik bmw wub.gif ir ne dėl priekinių grotelių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 03, 12:50)
o man bmw labai gražūs... nu žiauriai gražūs  wub.gif man net jų durelių rankenėlės labai gražios  wub.gif čia buvo meilė iš pirmo žvilgsnio  lotuliukas.gif o kai pavairavau truputį tai įsimylėjau galutinai...

drinks_cheers.gif ta pati istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 03, 12:50)
o man bmw labai gražūs... nu žiauriai gražūs  wub.gif man net jų durelių rankenėlės labai gražios  wub.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 09 03, 12:53)
drinks_cheers.gif ta pati istorija wub.gif

Kaip gerai kad visiems patika skirtingi, o ne vienas kažuris automobilis thumbup.gif . Galim tik įsivaizduot, kiek jis tokiu atveju kainuotų, gyvenime gi neįpirkčiau ir tektų tada apsistot ties kokiu BMV biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 03 rugsėjo 2009 - 12:00
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 03, 12:59)
Kaip gerai kad visiems patika skirtingi, o ne vienas kažuris automobilis thumbup.gif . Galim tik įsivaizduot, kiek jis tokiu atveju kainuotų, gyvenime gi neįpirkčiau ir  tektų  tada apsistot ties  kokiu  BMV  biggrin.gif

Jei visiem patiktų vienas ir tas pats automobilis, tai kitokių ir nebūtų. Bet ar tada būtų įdomu važinėt unsure.gif Dingtų visas malonumas pirkti/rinktis automobilį.
Atsakyti