Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

per pereja eienancios personos, kurie tuo pat metu maigo telefona arba eina taip letai, lyg eitu podiumu, o ne pereja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 02, 20:38)
Nesikabinėkite, visi gi suprantame ką tai reiškia populiariaja prasme, kuri yra naudojama liaudies kalboje  mirksiukas.gif

aš nesikabinėju... nu tikrai - kaip neigiamai begalvočiau apie pižoną, man nei viena savybė su nemandagiu vairavimu nesisieja doh.gif tik su aprangos stiliumi ar turimų daiktų, pvz, nori žmogus pasirodyti, tai nusipirko paskutinės laidos bmw, tai galima iš pavydo jį pavadinti pižonu... nu paprotinkit mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 02, 20:50)
aš nesikabinėju... nu tikrai - kaip neigiamai begalvočiau apie pižoną, man nei viena savybė su nemandagiu vairavimu nesisieja doh.gif tik su aprangos stiliumi ar turimų daiktų, pvz, nori žmogus pasirodyti, tai nusipirko paskutinės laidos bmw, tai galima iš pavydo jį pavadinti pižonu... nu paprotinkit mane rolleyes.gif

Jūs turbūt ne iš Lietuvos ax.gif arba labai jau netolimos kelionės Jūsų.

Čia šiaip ax.gif :
http://vax.lt/kodel-...ioja-taisykles/
http://www.lrytas.lt...4...nkybės.htm
http://209.85.129.13...5...=lt&ct=clnk
http://209.85.129.13...1...=lt&ct=clnk
http://fishki.net/comment.php?id=23911
http://www.lrytas.lt...-atnaujinta.htm
Citata "Lietuvos visuomenėje taip pat vyrauja mitas, kad BMW vairuotojai yra neišprusę chuliganai ir padaro daugiausiai avarijų. Dėl tokių vairuotojų būrelis entuziastų Vyriausybei pernai buvo net peticiją parengęs, neva perkantieji šios markės automobilius turėtų būti papildomai testuojami. Suprask, norintieji vairuoti šios markės automobilį turėtų gauti panašų leidimą kaip ir šaunamajam ginklui laikyti. Tokia nuomonė susiformavo dėl to, kad pagal pinigų ir automobilio galios santykį senieji trečiojo modelio BMW buvo labai patrauklūs paaugliams. Jais taip pat važinėjo ir visokio plauko smulkūs chuliganai."

Manau, kad truputį paaiškinau, kodėl yra tokia vyraujanti nuomonė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 02, 21:11)
Manau, kad truputį paaiškinau, kodėl yra tokia vyraujanti nuomonė  ax.gif .

ačiū, kad stengetės, bet nesupratot manęs... kad bmw vairuotojai chliganai, gal net daugiausiai avarijų sukelia, puikiai žinau mirksiukas.gif tegu vadina chuliganais, mirtininkais, bepročiais, naglais ar dar kažkaip, bet kodėl pižonai, man nedaeina schmoll.gif tą prašiau paaiškint ax.gif
Papildyta:
nebent žmogus šiaip sau leptelėjo, kad tik kažką ant tų vairuotojų pasakyt...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 02, 21:20)
ačiū, kad stengetės, bet nesupratot manęs... kad bmw vairuotojai chliganai, gal net daugiausiai avarijų sukelia, puikiai žinau mirksiukas.gif tegu vadina chuliganais, mirtininkais, bepročiais, naglais ar dar kažkaip, bet kodėl pižonai, man nedaeina schmoll.gif tą prašiau paaiškint ax.gif
Papildyta:
nebent žmogus šiaip sau leptelėjo, kad tik kažką ant tų vairuotojų pasakyt...

Na nejaugi Jūs iki šiol nebuvote girdėjusi (-ęs) tokio išsireiškimo "pižonas už vairo, o jei dar BMW..." (ar pnš.) blink.gif blink.gif blink.gif ......

Prieš Jūsų auto čia gi niekas nieko asmeniško neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 02, 21:24)
Na nejaugi Jūs iki šiol nebuvote girdėjusi (-ęs) tokio išsireiškimo "pižonas už vairo, o jei dar BMW..." (ar pnš.)  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ......

Prieš Jūsų auto čia gi niekas nieko asmeniško neturi  mirksiukas.gif

mes turbūt šnekam skirtingom kalbom... aišku, esu girdėjus "pižonas už vairo", bet vairavimo mandagumo, užlendimo / nepraleidimo tai neatspindi..

vairuoju bmw, tai kodėl manęs fyfa nepavadinus? bigsmile.gif pižono atitikmuo ax.gif

primenu, buvo pasakyta "bmw vairuoja tik pižonai", "sprendžiu iš jų vairavimo būdo"
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 02, 21:34)

zuzla, Jūs fyfa biggrin.gif
o gal dabar jau baigiam draugiškai off-topint? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 02, 21:36)
zuzla, Jūs fyfa biggrin.gif
o gal dabar jau baigiam draugiškai off-topint?  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif tik kažkur kirba mintis, kad fyfos vis dėlto su tokiais kledarais, kaip aš, nevažinėja... štai kame skirtumas..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 02, 21:42)
thumbup.gif tik kažkur kirba mintis, kad fyfos vis dėlto su tokiais kledarais, kaip aš, nevažinėja... štai kame skirtumas..

Jūs vairuojate naują poršo džipą vardiniais numeriais Lorri?
o gal Jūsų yra ta IMK.LT fūrikė su vardiniais numeriais NELI69?
o šiaip Jūs turite 10000Lt vardiniams numeriams?
ne?
tuomet esate pusiau fyfa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aš nepiktai, jei ką ;}
bet šiaip kelyje paskutiniu metu mane nervina mobiliuoju telefonu šnekantys žmonės, o tuo labiau vyrai... juk jie ir taip vienu metu gali atlikti tik vieną darbą, tai kam reikia eksperimentuoti kelyje? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 02, 21:45)
tuomet esate pusiau fyfa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet šiaip kelyje paskutiniu metu mane nervina mobiliuoju telefonu šnekantys žmonės, o tuo labiau vyrai... juk jie ir taip vienu metu gali atlikti tik vieną darbą, tai kam reikia eksperimentuoti kelyje?  doh.gif  biggrin.gif

turiu ko siekti biggrin.gif

o aš šian prisiminiau kaip nervina kamsčiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 18:08)
Praktiškai tokių  moterų nepažįstu. Manau,kad BMW grynai vyriška mašina. Esu ją bandžiusi  pavairuoti,sunki, sunkiai iš vietos įsibėgėja.Nu man nepatinka  ir tiek. Bet čia  tik mano nuomonė. Gal ką įžeidžiau.

Drįstu paprieštarauti, BMW nėra sunki mašina, tokia kaip ir visos. O bėgėjasi ji greičiau nei kitos, dėl galu varomų ratų, nes jie neprasisuka davus daugiau gazo.
Jei nepatinka tai ir nepirkit, bet nebūtina įžeidinėt visų BMW vairuotojų, nes tarp jų yra puikių žmonių (pvz. aš laugh.gif ).
Beje, labai nemėgstu vairuotojų, kurie yra nusistatę prieš tam tikros mašinos markes (kaip kad BMW). Tokius atspėti galima ir kelyje, kai bandai persirikiuoti į kitą juostą ir tavęs niekas net neketina užleisti, tada belieka arba sustoti (bet tuo bus nepatenkinti iš paskos važiuojantys), arba užlysti (tuomet bus nepatenkinti tie, prieš kuriuos užlysi), vienu žodžiu visi lieka nepatenkinti tik dėl to, kad kažkam nepatinka mano mašina. O paskui ir pasipila komentarai per visas temas: BMW vairuoja tik chuliganai ir pan.
Vat tokie vairuotojai mane nervuoja, o šiaip kelyje stengiuosi nesinervuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 03 rugsėjo 2009 - 08:42
Šiandien mane ne sunervino, o nuliūdino verysad.gif kelyje Kaunas - Vilnius nuleido man padangą... niekas nesustojo padėti verysad.gif o man pirmas kartas kai keičiu ratą tai ilgai ir nuobodžiai pasidėjus instrukciją žaidžiau su tuo ratu doh.gif dabar rankas žvėriškai skauda, nes vos sugebėjau atsukti varžtus ir patį ratą numauti doh.gif suprantu, kad aš blondine nu bet negi buvo sunku nors vienam važiuojančiam (o tokių buvo kažkaip ypatingai daug unsure.gif ) sustoti ir padėti? g.gif žodžiu esu nusivylusi, bet išmokus pasikeisti ratą didis.gif
Atsakyti