Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

bet kaip gerai, kad įjungė saulėteky šviesoforus thumbup.gif mažiau nervinsiuos dėl studentų einančių šniūrais rolleyes.gif
Atsakyti
O dar kas nervina,tai,kad jau kelinta karta kai vaziuoju namo is Vilniaus,tamsiu paros metu,ir uz ziezmariu vis mirgalina man tas pats juodas CHRYSLER'is 300,dar su vardiniais numeriais,jau is kokio kilometro,kad jam is kelio pasitraukciau doh.gif nu gi as pati matau,kad jis greiciau vaziuoja,tai ir pasitrauksiu,nebutina gi is kilometro man mirgalint stupid.gif
o dar juokingiausia tai,kad is paskos jam dar visokiu gudruciu atsiranda,kurie sugalvoja paskui ji lekt,tai vakar vienas toks su sena Laguna leke ir dar tas man is paskos mirgalint ant ilgu pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~nematoma~ @ 2009 09 02, 09:22)
O dar kas nervina,tai,kad jau kelinta karta kai vaziuoju namo is Vilniaus,tamsiu paros metu,ir uz ziezmariu vis mirgalina man tas pats juodas CHRYSLER'is 300,dar su vardiniais numeriais,jau is kokio kilometro,kad jam is kelio pasitraukciau doh.gif nu gi as pati matau,kad jis greiciau vaziuoja,tai ir pasitrauksiu,nebutina gi is kilometro man mirgalint stupid.gif

Žinau aš tą Chryslerį, yra ir daugiau lakstančių ir mirgalinančių, dar kartais laksto VW Phaeton, anksčiau Audi lakstė, bet ta bent padėkodavo, kad užleidi. O iš paskos visada būna eilė, nes sponsorių daug kas ieško, tokius iš tolo galima atpažinti.
Atsakyti
Mane tai nervina apysenių BMW vairuotojai.Tokie patys nemandagiausi-nei į kitą eilę praleis, nei išvažiuojančio išleis. Gyvenime neturėsiu BMW,nes vien dėl to nepatinka tos mašinos.Manau,kad BMW vairuoja tik pižonai.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 17:30)
Manau,kad BMW vairuoja tik pižonai.

o moteris, vairuojančias bmw, kaip pavadinsit? bigsmile.gif
Atsakyti
Praktiškai tokių moterų nepažįstu. Manau,kad BMW grynai vyriška mašina. Esu ją bandžiusi pavairuoti,sunki, sunkiai iš vietos įsibėgėja.Nu man nepatinka ir tiek. Bet čia tik mano nuomonė. Gal ką įžeidžiau.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 18:08)
Praktiškai tokių  moterų nepažįstu

o tai tuos, kuriuos vadinat pižonais, pažįstat?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 02, 18:17)
o tai tuos, kuriuos vadinat pižonais, pažįstat?

Kai ką pažįstu,bet dažniausiai taip sprendžiu iš jų vairavimo būdo.Užtai taip ir sakau..
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 18:24)
Kai ką pažįstu,bet dažniausiai taip sprendžiu iš jų vairavimo būdo.Užtai taip ir sakau..

žodis pižonas yra iš rusiško "пижон", ką reiškia - puošeiva, dabita... kaip tai susiję su vairavimo būdu, nemandagumu mastau.gif
Atsakyti
Nu pižonas lietuvių kalboje ,manau,turi neigiamą atspalvį. Ne vien dabita ar puošeiva.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 18:50)
Nu  pižonas lietuvių kalboje ,manau,turi  neigiamą atspalvį. Ne vien dabita ar puošeiva.

gal galima tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 02, 19:19)
gal galima tiksliau?

Nesikabinėkite, visi gi suprantame ką tai reiškia populiariaja prasme, kuri yra naudojama liaudies kalboje mirksiukas.gif

Šiandien toks "bambalistas" juodais dūmais visas apsipylė, bet mane aplenkė lotuliukas.gif , nors priekyje važiavo civikas ir tuom jo "šustrumas" baigėsi lotuliukas.gif . Aš ant tokių nepykstu -nes čia yra ne mano problema biggrin.gif

O dar labai nervina nesureguliuoti žaliai bangai šviesoforai (KLP, Jūrininkų pr.).
Atsakyti