Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(niedulis @ 2009 08 26, 19:35)
Oi, nematoma, pazeret informacijos. Gaila, tik tais keliais retai vazineju.

blush2.gif 4u.gif
Na,man tais keliais gana daznai tenka vazineti,tai perspeju 4u.gif
Atsakyti
dar yra tamsiai melynas VW passat ir caddy daznai transliuoja informacija is kelio Jonava -Kaunas apie Isoru gyventviete.

pikciausia kad tie caddy buvo pirkti miesto tvarka palaikyti o ne uzmiescio keliuose tinginiauti... gerai patruliams dirbti nuleke i kokia gera vieta nusipirke po du kebebus ir eda ant galine sedynes o masinyte pati dirba
Atsakyti

Turiu ir aš ką veikti kasdien kelyje biggrin.gif

Gal ne nervina, bet keista, kai žąsyčiai bando ką pavaizduoti - tipo - merga už vairo - parodysiu kaip reikia vairuoti. O kad auto variklis ...3,5 tai neįvertina , tai vienas (kiek tokių dar važinėjasi doh.gif ) toks žąsytis vos neprisiplojo (tiksliau - vos neišsitaškė) , greit po to suko į pakelę palekuoti karsta.gif ...

O šiaip tai jei jau viena esu auto, tai neakivaizdžiai nevengiu palazdavoti hihihi.gif , na bet kartais tai neįmanoma, tiek mulkių kelyje triniti.gif ... galėtų pabranginti tuos kursus ar dar kokį velnią mega_shok.gif . Bet kita vertus, esu kultūringa šoperė - visada įleisiu įvažiuoti, išvažiuoti, praleisiu, nepamirštu ir padėkus ženklų (avarinis signalas, pakelta dešinė ranka vairuojančiam gale ir kt.) mirksiukas.gif

Čia raminamasis posakis:

"JEI PRIEKYJE STOVINTI MAŠINA RODO POSŪKĮ DEŠINĘ, TAI DAR NEREIŠKIA, KAD NUVAŽIUOS Į KAIRĘ - GALI NUVAŽIUOTI IR TIESIAI"

Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 08 26, 23:35)
Čia raminamasis posakis:

"JEI PRIEKYJE STOVINTI MAŠINA RODO POSŪKĮ DEŠINĘ, TAI DAR NEREIŠKIA, KAD NUVAŽIUOS Į KAIRĘ - GALI NUVAŽIUOTI IR TIESIAI"

biggrin.gif

o šiaip smagu kelyje sutikti tokį pat patrakėlį kaip aš blush2.gif ankstus rytas, mašinų mažai... labai fainai palenktyniavom, panardėm ir išsiskirstėm kas kur... jaučiu buvo ir tokių, kuriuos panervinom, tai jiems po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 27, 08:33)
biggrin.gif

o šiaip smagu kelyje sutikti tokį pat patrakėlį kaip aš blush2.gif ankstus rytas, mašinų mažai... labai fainai palenktyniavom, panardėm ir išsiskirstėm kas kur... jaučiu buvo ir tokių, kuriuos panervinom, tai jiems po 4u.gif

Smagu 4u.gif Nuotaika pakelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 24, 09:16)
Labai dažnas atvejis kelyje Kaunas-Vilnius, kur leistinas greitis 100 km/h (išskyrus kelias atkarpas, kur ribojama daugiau), vos pamato policiją, tai visi velkasi 80 ar lėčiau doh.gif

kasdien važinėju, beveik kasdien ryte arba vakare stovi policija, niekad niekas pamatę policiją, arba pamirksėjus iš priekio nemažina greičio <100km/h g.gif gal man tiesiog sekasi biggrin.gif

QUOTE(~nematoma~ @ 2009 08 26, 10:25)
Kas del tu ju kablu,tai pastoviai kely i Vilniu stovi sidabrinis VW TOURANAS,tamsintais gale langais,su fotiku,dazniausiai buna pastatytas uz vievio prie tu kapinaiciu,taip pat vazineja AUDI A6,tamsiai melyna,taip pat tamsinti langai.Registracijos tiksliai nepamenu,bet prasideda kazkas D raide...

VW touran per 4 mėnesius vievy nė karto nemačiau blink.gif audi teko sutikti, bet stabdė už manęs važiuojantį karsta.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 08 27, 08:33)

drinks_cheers.gif kartais ir man pasiseka tokių pasigauti, tai švilpiam su vėjeliu pasišypsodami vienas kitam flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 08 27, 09:45)
kasdien važinėju, beveik kasdien ryte arba vakare stovi policija, niekad niekas pamatę policiją, arba pamirksėjus iš priekio nemažina greičio <100km/h  g.gif gal man tiesiog sekasi  biggrin.gif 
VW touran per 4 mėnesius vievy nė karto nemačiau  blink.gif audi teko sutikti, bet stabdė už manęs važiuojantį karsta.gif
drinks_cheers.gif kartais ir man pasiseka tokių pasigauti, tai švilpiam su vėjeliu pasišypsodami vienas kitam  flirt.gif

Man ir tam kely tenka juos susitikti,bet tiek gerai,kad visa laika kitoj kelio pusej bye1.gif as siaip tam kely vazineju apie 120,tai dar nei karto nestabde manes.
Tourana kuri laika rytais vazinedama matydavau kiekviena ryta.Vaziuoju i darba 9 valandai is Kauno,tai siek tiek po 8 bunu palei Vievi mirksiukas.gif
Atsakyti
kasdien važinėju, beveik kasdien ryte arba vakare stovi policija, niekad niekas pamatę policiją, arba pamirksėjus iš priekio nemažina greičio <100km/h  g.gif gal man tiesiog sekasi  biggrin.gif 

matyt sekasi
O tai pilna tokiu debilu - pamato policija ( arba radara) ir neziuri nei koks leistinas greitis, nei kokiu vaziuoja tik mina per stabdi ir velkasi.
Ech daugejo masina po vasaros mieste. Ir visokiu grybu daugeja.
Atsakyti
QUOTE(~nematoma~ @ 2009 08 27, 09:51)
Man ir tam kely tenka juos susitikti,bet tiek gerai,kad visa laika kitoj kelio pusej bye1.gif as siaip tam kely vazineju apie 120,tai dar nei karto nestabde manes.
Tourana kuri laika rytais vazinedama matydavau kiekviena ryta.Vaziuoju i darba 9 valandai is Kauno,tai siek tiek po 8 bunu palei Vievi mirksiukas.gif

aš vievy būnu apie pusę aštuoniu tai jie gal dar miega lotuliukas.gif
Atsakyti

Aš jau geri metai ryte nebematau policijos ryte važiuojant į Vilnių, nors anksčiau vasarą mėgdavo dažnai pastovėt. Vis tik krizė. Grįžtant vakare dar pasitaiko vienas kitas policininkas. Aš visada kelyje Kaunas-Vilnius važiuodavau 120, nei karto nestabdė. Tam kely yra kas daugiau važiuoja, vat tuos ir gaudo.
Vat šiandien ryte Raudondvario plente važiuoja pirma juosta policija ~40 km/h ir visi antra juosta važiuoja tokiu pat greičiu doh.gif Taip besivilkdama iš paskos praradau 2-3 minutes.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 28, 09:41)
Aš jau geri metai ryte nebematau policijos ryte važiuojant į Vilnių, nors anksčiau vasarą mėgdavo dažnai pastovėt. Vis tik krizė. Grįžtant vakare dar pasitaiko vienas kitas policininkas. Aš visada kelyje Kaunas-Vilnius važiuodavau 120, nei karto nestabdė. Tam kely yra kas daugiau važiuoja, vat tuos ir gaudo.

rytais aš irgi nebematau thumbup.gif užtat vakare arba nei vieno arba keli abejose kelio pusėse doh.gif dar plius su motociklais (šitie kartais naktį stovi g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 08 27, 16:52)
aš vievy būnu apie pusę aštuoniu tai jie gal dar miega  lotuliukas.gif

Tai turbut doh.gif lotuliukas.gif
Nes kuri laika gal kokias pora savaiciu,jei ne kiekviena diena,tai mazdaug kas antra,jie budavo numete ten ta savo masina,palei kapines.Dabar jau vaziuodama nebematau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 28, 09:41)
Aš visada kelyje Kaunas-Vilnius važiuodavau 120, nei karto nestabdė. Tam kely yra kas daugiau važiuoja, vat tuos ir gaudo.
Vat šiandien ryte Raudondvario plente važiuoja pirma juosta policija ~40 km/h ir visi antra juosta važiuoja tokiu pat greičiu doh.gif Taip besivilkdama iš paskos praradau 2-3 minutes.

As irgi pastoviai 120 mazdaug vaziuoju,tai nei karto nestabde.Dabar labai ziuriu pamego stoveti jie toj vietoj,kur jau nuo kalniuko leidiesi,ties Didziulio ezeru,jie uz posukio pasislepia ir saudo lens.gif
O Raudondvario plente,tai cia nieko keisto doh.gif
Diena dar reciau juos galima pamatyt,o jei jau vakaras,tai bent dvi masinos zuja doh.gif
Atsakyti