Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

seną užbaigiau, pradedu naują 4u.gif

gal kam įdomu, SENA TEMA

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 liepos 2009 - 13:51
Na matai, visu pirma kanadietis kanadieciui nelygus biggrin.gif
O antra - as manau, kad is tikruju ka tik iskeptas vairuotojas tikrai geriau orientuojasi kai jam matosi daugiau erdves ... smile.gif

... save prisiminiau kai pradejau vairuoti savarankiskai lotuliukas.gif ... man net veidrodeliai buvo per mazi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai parinkai paveiksliuka naujai temai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 22, 14:56)
Gerai parinkai paveiksliuka naujai temai  lotuliukas.gif

taip taip, kviečiu išsilieti biggrin.gif
Atsakyti
o manes kazkaip niekas nenervina keliuose,labiau gasdina tokie vairuotojai kurie sudaro pavojingas situacijas,per kuriuos as turiu smarkiai stabdyt,vien del to ,kad jie pamirso paziuret i veidrodeli doh.gif bet ir tai uztenka atsidust ir vaziuot toliau.Vairavimas Vilniuje dienos metu mieste ir tap nera atpalaiduojantis dalykas,jei dar pradet demesi kreipt i kitus ir del to nervuotis,tai cia jau ne vairavimas butu,o kankyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 22, 15:25)
jei dar pradet demesi kreipt i kitus ir del to nervuotis

nervuotis nebūtina, bet kreipti dėmesį į kitus, sakyčiau, privaloma smile.gif
Atsakyti
dėl klevo lapų. vat mane nervina toks požiūris "Gėdos man nedarysi" biggrin.gif nu tikrai jau skamba labai vaikiškai. džipas, BMW, Audi, tiunintas golfas. ant šitų nelygis dėt. draugo mašina - pežas. važinėju su lapu. jis tik pasakė "Nebūsi man mulkė už vairo", o lapai ne dėl manęs. taip, galiu iš esmės jau ir be lapų važinėt, bet pinigėliais nekakoju ir nebezdu, o kai (jei) pradėsit baudas mokėtis už tai, kad iš elitiškumo nededat lapų, tai nu tada suprasit po kelių baudų 4u.gif
Atsakyti
Man vakar dviratininkas pakiso is salutinio blink.gif Su manim kabinoj kolega vaziavo,tai mes ji pavijom,atidariau duris,o kolega jam-tau ka,gyvent nusibodo?O tas sako-taigi galima dviraciu gatve vaziuoti... blink.gif Taikemes ji uz ciuprynos stvert,bet pabego zaraza...Na,vaziuot tai galima,bet ir taisykliu reik laikytis,o cia...uzkist 20t pilnuteliam autikui blink.gif Tegu dziaugiasi parazitas,kad spejau pristabdyt,bet abejoju,ar jis suprato ka padare ir kas galejo atsitikti...Dievuleliau,baigtusi greiciau vasara o su ja ir sitie priedurniai gatvese,kiek jie streso sukelia per darbo diena...
Atsakyti
tai čia tie visi dviračiai tikrai nervina vasarom... vokietis smagus toks su motociklu važiavo važiavo ir iš antros juostos nusivažiavo į lankas priešais mūsų pežuką biggrin.gif biggrin.gif gerai, kad draugui jau iš anksto šaukt pradėjau "Atsargiai, jis tikrai nublūdys"... tai atsargiai važiavo. nu bet tas smagus irgi. pavažiavo, pamojo ranka ir nublūdijo toliau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Prie viso to mane erzina tie, o tai dažniausiai būna arba "klevo lapai", arba "bobos", kurie pamatę arba supratę, kad kažkur, na, kad ir už 3 km. stovi policija, nuo 90km. pradeda važiuoti tik ant 70 ir mažiau km. Nu jetau, kaip mane tokie erzina... doh.gif
Atsakyti
na, jei į temą ax.gif situacija stebėtina ne vieną kartą - lekiu aš 80 ten, kur galima 60 (konkrečiai nuo akropolio iki kuro aparatūros), trečia juosta, niekam netrukdau ir niekas netrukdo man rolleyes.gif atlekia toks erelis iš paskos, prisikabina prie užpakalio, pasitraukiu, pralekia ir iškart pradeda stabdyt, nes prieky "inkilas" biggrin.gif o aš pro šalį pralekiu toliau ant savo 80, nes žinau, kad tas "inkilas" neveikia, kaip ir dauguma kitų vilniaus mieste... moralas biggrin.gif jei esi erelis, tai buk ereliu iki galo, kas ta bauda, jei sąmoningai pažeidinėji taisykles bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 liepos 2009 - 22:09
QUOTE(relax @ 2009 07 22, 22:55)
4u.gif Prie viso to mane erzina tie, o tai dažniausiai būna arba "klevo lapai", arba "bobos", kurie pamatę arba supratę, kad kažkur, na, kad ir už 3 km. stovi policija, nuo 90km. pradeda važiuoti tik ant 70 ir mažiau km. Nu jetau, kaip mane tokie erzina... doh.gif

lotuliukas.gif vat su ta policija prisiminiau bajeri...
vaziuoju i darba...buvo berods ziema ar ruduo , nepamenu, ankstyvas rytas, todel prietema... prisiveju masina, ten bobule uz vairo, iki gyvenvietes dar koks puskilometris... na ji vaziavo gal 70...is priekio masina atvaziuoja ir pamirksi, tai moteriske kad kirto per stabdzius doh.gif ir velkasi 45...as is paskos 40 lotuliukas.gif
kai aplenkiau supratau ko jai mirski - pasirodo ilgas sviesas susijungus vaziuoja doh.gif
spekit, ar jas issijunge, kai as aplenkiau!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 22 liepos 2009 - 22:35