Ooo kokiu temu as cia prisikaiciau Nu Bay prisizadejai priimt tai dabar jau po kito vizito man atrodo lauk sveciu O as irgi pagaliau parasiuka isitaisiau
Man tai ir prasyt nereikejo,pati paklause kokios spalvos noriu
vajei kokios visos kudos, jau viena karta stebejausi, bet dabar kai dar paraset ugius ir svorius tai isvis nugriut galima
gerai, pleputes, einu as dirbti, gal per pietus prisijungsiu
gerai, pleputes, einu as dirbti, gal per pietus prisijungsiu
QUOTE(ajaja @ 2009 07 23, 11:32)
as toki pat siula tarpdanciam naudoju
o kur pirkai?
QUOTE(daivasta @ 2009 07 23, 10:59)
o kur pirkai?
as airijoj gyvenu, tai cia vaistinese yra, bet irgi ne kiekvienoj, dar paieskoti reikia.
manau galima butu ir internetu rasti nusipirkti, tik kad kaina nereali su pasto islaidom ir t.t cia vien ta dezute kainuoja apie 4e, tai lietuvoj butu apie 13-14lt? ... gal per apsilankyma gyd reikia paklausti kur tokiu reikmenu gauti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 23, 12:02)
as airijoj gyvenu, tai cia vaistinese yra, bet irgi ne kiekvienoj, dar paieskoti reikia.
manau galima butu ir internetu rasti nusipirkti, tik kad kaina nereali su pasto islaidom ir t.t cia vien ta dezute kainuoja apie 4e, tai lietuvoj butu apie 13-14lt? ... gal per apsilankyma gyd reikia paklausti kur tokiu reikmenu gauti
supratau.Tai man ortodonte pasake kur ju yra pirkt dvi vietas,bet galvojau gal tu trecia pasakysi ir bus man arciau namu kaip sakant .Tik nesuprantu kodel ju nera kiekvienoj vaistinej...
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 23, 11:50)
zinok as irgi ,jei nera galimybes issivalyti,ir neturiu veidrodzio,pasigaunu drauge ir tik: -nieko dantyse nera?? o ji: -nuuu,breketai
taip prajuokina
taip prajuokina
mes nerealios
Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 07 23, 13:03)
Smilse, Ajaja, kokios liniuotes!!! vaj vaj vaj
oi kokia musu nauja fotke
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 07 23, 12:32)
maza maza tai dar dziaukis, kad bent moterisko "turto" pakankamai turi. o pas mane vat ir tu kg truputi papildomu yra, o to turto visai nekas...
gal tikrai cia alus padeda, niekad jo nemegau nuo pat vaikystes kvapo nepernesdavau... kazin jeigu dabar imciau daug gerti, gal truputi paaugtu, gal dar ne viskas prarasta
gal tikrai cia alus padeda, niekad jo nemegau nuo pat vaikystes kvapo nepernesdavau... kazin jeigu dabar imciau daug gerti, gal truputi paaugtu, gal dar ne viskas prarasta
tas "turtas" tik kitiems atrodo grazu, o jau kiek problemu su rubais
zo, mergos, gerkit alu-padeda!!!
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 07 23, 12:28)
dar geriau
[quote=maza_maza,2009 07 23, 13:18]
mes nerealios
Papildyta:
Papildyta:
[/quot
Mhhhhhhhhhhhhhhh............. beveik vampyriska
mes nerealios
Papildyta:
Papildyta:
[/quot
QUOTE(vampyre @ 2009 07 23, 13:19)
paziurejau, kad tu tik 5 dienom ilgiau nesioji breketus. kiek pamenu irgi keramikinius
bet uztat man po poros savaiciu antras paverzimas
QUOTE(vampyre @ 2009 07 23, 11:03)
Smilse, Ajaja, kokios liniuotes!!! vaj vaj vaj
aciu beje as is taves nusiziurejau svetaine kur tu liniuociu rasti anksciau vis nesisekdavo, tai ten tik nestumo liniuotes, tai kazkodel netilpdavo i parasa..
o toj svetainej ju milojonai, bet kazkaip greitai stengiaus pasidaryti, o db ziuriu visai ir man paciai patinka...
o Vampyre cia derina viska i tema, ir liniuote, ir nuotraukele.... ir dar gal varda pasikeis is Vampyres i Feja... arba Angeliuka
Papildyta:
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 23, 11:19)
Papildyta:
Papildyta:
rimtai, manai dar ne viskas prarasta
ka gi, reikes pradeti alaus gydymo kursa susiruosus issimatuosiu visas apimtis, nusifotografuosiu is visu pusiu, o po gydymo butinai idesiu jums nuotraukas... pries ir po...
QUOTE(ajaja @ 2009 07 23, 13:32)
rimtai, manai dar ne viskas prarasta
ka gi, reikes pradeti alaus gydymo kursa susiruosus issimatuosiu visas apimtis, nusifotografuosiu is visu pusiu, o po gydymo butinai idesiu jums nuotraukas... pries ir po...
nu kad pilvas padides tai garantuoju
o jei svoris pas tave vienodai pasiskirsto, tai padides ir ten