QUOTE(daivasta @ 2009 07 23, 11:53)
Labas rytas mergaites.Buvau vakar paverzime tai ortodonte sake,kad man nesiseka su dantukais (tai sako gal pasiseks kur kitur) na tikekimes.Vis tas pirmas dantukas neatsistoja kur reik.Arba pakrypsta,arba per aukstai pakyla, arba per zemai.Nu zodziu kankyne kazkokia...Ir dabar matau,kad jis iki kito apsilankimo nenusileis kaip jam reik.Nes seip per tris dienas po paverzimo atsistoja pas mane kur reik,o likusi laika stovi vietoj.
Beje ar galeciau gaut ir as prisijungima kur ten tie dantukai.
Vakar paprasiau,kad ortodnte atsiustu man nuotraukas.Tai kaio nuims jau ir virsu tada idesiu savo nuotraukytes prie ir po breketu.
Beje ar galeciau gaut ir as prisijungima kur ten tie dantukai.
Vakar paprasiau,kad ortodnte atsiustu man nuotraukas.Tai kaio nuims jau ir virsu tada idesiu savo nuotraukytes prie ir po breketu.
bet jeigu jau zada nuimti ,tai gal nevisai nesiseka ? ar kazka netaip supratau ?
Papildyta:
QUOTE(daivasta @ 2009 07 23, 11:57)
Dar ortodonte dave man siulu specialiu, kad galeciau prakist apacioj pro ta viela,tai dabar liuks( nes pati ju neradau net 5 vaistinese) kazkaip nera tokiu tik paprasti.tai poto ortodonte pasake kur galima gaut.Bereikalo pirkau tarpdanciu sepetelius ,nes neprireiks man ju dabar, nes ortodonte sake su jais galiu pazeist dantenas
o kaip vadinasi tas siulas ? gal nuotraukyte gali imesti ? nors man dar toli grazu iki tos vielutes,vistiek idomu