LABAS RYTUKAS, PLEPUTES.
aš užsisėdėjau knyga skaitydama,o jus jau cia tiek priplepėjot
taip ir toliau..
QUOTE(smilsee @ 2009 07 22, 16:49)
Baby,gal tu mane priimsi pas save trumpam o tai man atrodo is namu skrisiu su visom savo gumelem
aišku priimsiu, mes galim net į paveržimus kartu vaikščioti ,oj parinkčiau aš tau gumytes
QUOTE(smilsee @ 2009 07 22, 17:28)
As irgi taip noriu

O drauge jau prigasdino,nesidziauk nes kaip man turetu vielutes det

O gumeles jai tik pora kart buvo uzdeje

Viena kart turejo tokias sviesiai zydras tai sake nuo maisto nusidaze ir pasidare kai mano salotines
vielutes deda tada jei dantys sunkiai juda,gal pas tavo drauge nepaslankus dantys buvo, man po pirmo paverzimo uzdeje vielutes buvo, kad labiau isjudinti dantis..ir manau padejo
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 23, 08:37)
Labas rytas

ziuriu prizines vietos jau neuzemiau
aha,as žiuriu irgi nusiritau net iki 7 -tos vietos,, vat taip buna kai prie knygos prilimpu
Papildyta:
QUOTE(dimming @ 2009 07 23, 10:40)
as dar su vienu klausimeliu
gruodi isvykstu vienam menesiui i uzsieni, ar breketus detis pries kelione ar visigi grizus, turint omeny kad reikalinga rupestinga prieziura dantu?
Kaip geriau jusu nuomone?
manau gali laisvai detis,. per ta laika priprasi ir nekils jokiu sunkumu.
nebent jei ten kur isvaziuoji nera jokiu salygu valytis dantis,

bet manau kad viskas tvarkoj,as tavo vietoj deciausi

kuo greiciau uzdes, tuo greiciau nuims
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 23, 11:17)
nieko cia kvailo
kai apsipranti, tai ir visa prieziura paprastesne pasidaro.
tiesiog po kurio laiko maziau sureiksmini nei is pat pradziu.
issivalai kaip ir visada, jei yra galimybe-pavalgius, jei ne-praskalauji spec.skysciu, jei ir to negali (pvz.sedi vidury ezero valtyje)-paziuri i veidrodi, pasisypsai, pamatai kad nieko neprilindo arba tiesiog paklausi draugo(-es) "kaip mano sypsena?" ir vsio
nu gal as cia viena tokia kiaule?
zinok as irgi ,jei nera galimybes issivalyti,ir neturiu veidrodzio,pasigaunu drauge ir tik: -nieko dantyse nera?? o ji: -nuuu,breketai

taip prajuokina