na is pradziu pamaciau,kad mano visi priekiniai dantys per keik laiko nudolo,pradejo skilineti,stomatologe patare su protezistu pasikalbeti,jis nusiunte pas ortodonte ,kuri apziurejus pasake,kad cia sukandimo problema,kad anksciau reikejo mane vest,kai vaikas buvau ir dabar jei nieko nedarysiu,tai zandikaulis saibom iseis ir jau pati atrodysiu neestetiskai,beto ir kramtyt bus sunku ,bet ji nieko negalejo man pasiulyti ,nebent ne maziau 5 metu ivairiausiu prietaisu nesiojimu ir kankynes,todel neapsieme manes gydyti,nusiunte kur dirba su damonais,o ten rado iseiti ,pasake,kad net protiniu nereikes traukt(ankstesne gydytoja butu 4 istraukus) tai as taip ir uzsilikau....
Papildyta:
ojei,isgasdinai,na kai estetini dare ,man rodos dejo tokias plombas,kad ateity balinciau,nes pati daktare buvo uzsiminus,kad galesim balinti,bet tos plombos,kur taise dantis,ejau aps kita gydytoja,tai nemanau,kad bus sviesesnes,na ziuresiu jau kai bus laikas,butu ne kas,jei reiktu visas plombas pakeist
Atvirksciai niekas nedaro,bet keista,kad jums butent taip padare,tai idomu kodel?
nes siaip dantistai,jei nepasakai,kad balinsi,tai deda atitinkamai tokia,kokia dantuku spalva. Visada plomba derinama prie norimos dantu spalvos,o ne dantis balinti reikia pagal plombu spalva.