Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai

Sandrute niekotokio smile.gif sudalyvausim dviese :Dbus individualus meetas biggrin.gif

Labas rytas islekiu i pleza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 04, 12:20)
Sandrute niekotokio smile.gif sudalyvausim dviese :Dbus individualus meetas biggrin.gif

Labas rytas islekiu i pleza smile.gif

Tai kad labai pavojinga saule nuo 12 iki 15h... g.gif Mes vakar nuo 18 iki 20:30 buvom papludimy-tai super,labai lengvai idegem,bet nenudegem thumbup.gif
Siandien zadam keltis i smiltyne thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos!
malonu vardus suzinoti smile.gif

as siandien 14val einu pas gyd del to nuluzusio vielytes galiuko ir del to, kad priekiniai apatiniai dantys i prieki atsikiso ir virsutinius stumia ir skauda... tai nzn ar tik koses prides ant galiniu dantuku, ar dar ka darys, nes paverzimo data rugpj 18d... dar 2 savaites liko, bet gal jau siandien paverstu??? kazin... bet jau siandien uzduosiu gyd begale klausimu... ax.gif

gal kas zinot, ar su damonais vizitai turi buti kas 8 savaites, ar gali buti ir kas 6-7??

Atsakyti
4u.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 03, 14:36)
geros naujienos is mano burnos biggrin.gif :
kai sukandu, mano desine puse jau ant 6 nepakimba ,o ant protinio jau prisikanda, reiskia veiksmas vyksta  thumbup.gif

ooo,tai vadinasi jau kazkas pajudejo, tai pamatysi kaip greitai sukandimas susitvarkys mirksiukas.gif thumbup.gif
QUOTE(Achilles @ 2009 08 03, 15:54)
Man irgi kartais užeina skaudėti apatinį krūminį dantį. Ir vėl nustoja. Nesuprasi kas jam yra, o pažiūrėjus, jokios skylutės tikrai nėra  g.gif

o as paziurejau ir man atrodo kad yra kazkokia skylute doh.gif nu rytoj suzinosiu viska ,kaip ten kas thumbup.gif
QUOTE(ajaja @ 2009 08 04, 12:43)
gal kas zinot, ar su damonais vizitai turi buti kas 8 savaites, ar gali buti ir kas 6-7??

tikriausiai gali,jei gydytoja pasako ateiti anksciau,bet seip reciau su jais reikia lankytis mirksiukas.gif tam ir yra domanai ax.gif tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 08 04, 12:43)
sveikos merginos!
malonu vardus suzinoti smile.gif

as siandien 14val einu pas gyd del to nuluzusio vielytes galiuko ir del to, kad priekiniai apatiniai dantys i prieki atsikiso ir virsutinius stumia ir skauda... tai nzn ar tik koses prides ant galiniu dantuku, ar dar ka darys, nes paverzimo data rugpj 18d... dar 2 savaites liko, bet gal jau siandien paverstu??? kazin... bet jau siandien uzduosiu gyd begale klausimu...  ax.gif

Būtinai parašyk grįžus, kaip sekės ir ką darė mirksiukas.gif
Atsakyti
Beto as vardu Agne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 08 04, 11:54)
Del tu vieluciu apacioje ir virsuje, tai as ir pati nesuprantu kam man ta plokstele, na bet as su ja tik megu, tai netrukdo ji man visai, sake apie 2,5metu reikes su ja megoti. O del vieluciu, tai sake tikrai ilgesnem laikui jos pas mane. Sakai neina isvalyti gerai, man tai jas kaip ir iplombavo(nezinau, ar aiskia parasiau  ax.gif ) i dantukus, tai man tik su paprastu sepeteliu reikia valyti, jokiu ten tarpeliu tarp vielute ir mano dantu nera. Ir man jos irgi visai netrukdo  ax.gif

Man irgi priplombavo,bet tai lieka tarpdantukai ,per kuriuos eina vielute,ar ne?smile.gif
kadangi neradau pavyzdzio,tai nupiesiau tai nemoksiskai biggrin.gif isivaizduok,kad cia juodos-tos plombytes is vidnes puses,raudonos- vielutes. tai tie zali(dantys) susiglaude tiktai turi but,bet nejo nupiest:) tai kur vielute eina nuo vienos plombos iki kitos ir dengia dantuka,tai sunkiau valoma zona tampa.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 04, 14:56)
Man irgi priplombavo,bet tai lieka tarpdantukai ,per kuriuos eina vielute,ar ne?smile.gif
kadangi neradau pavyzdzio,tai nupiesiau tai nemoksiskai biggrin.gif isivaizduok,kad cia juodos-tos plombytes is vidnes puses,raudonos- vielutes. tai tie zali(dantys) susiglaude tiktai turi but,bet nejo nupiest:) tai kur vielute eina nuo vienos plombos iki kitos ir dengia dantuka,tai sunkiau valoma zona tampa.

user posted image

Na pas mane tai nera jokiu tarpeliu, del to ir sakau, kad ne priplombotos, o iplombotos tos vielutes ax.gif Dabar mano dantukai prie saknu storesni truputi.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 08 04, 15:24)
Na pas mane tai nera jokiu tarpeliu, del to ir sakau, kad ne priplombotos, o iplombotos tos vielutes  ax.gif Dabar mano dantukai prie saknu storesni truputi.

Kaip idomu... g.gif Reiks ir man prasyt "tokio dalyko" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 08 04, 15:24)
Na pas mane tai nera jokiu tarpeliu, del to ir sakau, kad ne priplombotos, o iplombotos tos vielutes  ax.gif Dabar mano dantukai prie saknu storesni truputi.

Nesusisnekam biggrin.gif tai ir neturi buti jokiu tarpeliu,bet pas tave vielute yra ant danties priplombuota per visa ilgi?nes man tai ne:) tada tau turetu sunkiau issivalyti tarpdanciai.
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 04, 15:27)
Kaip idomu...  g.gif Reiks ir man prasyt "tokio dalyko"  biggrin.gif

Panasiai kaip cia, tik ta vielute taip nesimato ir yra ilenkta ten, kur dantukai psilieca tarpusavyje

http://www.euklinika...odontija/b3.jpg
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 08 04, 15:36)
Nesusisnekam biggrin.gif  tai ir neturi buti jokiu tarpeliu,bet pas tave vielute yra ant danties priplombuota  per visa ilgi?nes man tai ne:) tada tau turetu sunkiau issivalyti tarpdanciai.

Taip, ta vielute per visa ilgi priplombota, bet prie pat saknu ir su siulu as normaliai issivalau tarpdancius ax.gif
Atsakyti
sveikos;) kaip laikotes?
as katik valiausi dantukus ir jauciu kad zanda kazkas drasko, paziuriu ten vielute islindus is galinio dantuko biggrin.gif tai kol ja atgal idejau pavargt teko doh.gif
bet nieko idejau kazkaip biggrin.gif
Atsakyti