QUOTE(ajaja @ 2009 08 01, 23:27)
Maserati, aciu uz patarimus... as tai galvoju irgi bijosiu kai jau nuimti breketus reikes, bijosiu del rezultato... bet turbut dar ir del to, kad nenuluztu koks dantukas (pas mane abu priekiniai virsutiniai labai stipriai plombuoti)
o City of blinding lights tai kuris cia miestas jei ne paslaptis?
Nera uz ka
nebijok,stengtis save nuteikti pozityviai - tai irgi padeda,nes be reikalo stresuoti nereikia,juk visgi -dar nezinai rezultato,o jau bijai,ar ne?
As is Vilniaus
Papildyta:
QUOTE(Anira @ 2009 08 01, 22:36)
As tos lankelius ir virsuje ir apacioje turiu, bet irgi su plokstele reikia megoti. O lankytis pas gydytoja dabar reikia labai retai, esiu tik gruodi dabar.
Bet tai kam plokstele,as nesuprantu,nes kiek draugiu nesiojo brek. ir paciai man,tai sake - arba plokstele,arba lankelis. Aisku,kai kada rinktis negalima,pvz. man sake,kad reiks lankelio,o ne ploksteles. O lankelio esme juk ta,kad tvirtinamas iki to dantuko(imtinai),kuris yra po iltinio,na, link kruminiu artejant. Ir lankelis laiko visa priekine sistema,tad galiniai negali tu priekiniu visu ,,suristu" i kruva niekaip pastumti.
O dar man sake,kad norint tiesiu dantu visa gyvenima,tai kogero ir lankeli visa gyvenima reiks nesioti. Na,man netrukdo,pripratau ,tai net nejauciu jo,tik blogumas tas,kad neina ten pakankamai isvalyti