na, o klaipedietes ar atostogaujancios pajury, gal ir mes koki meetuka padarom?
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 02, 19:06)
Tai gal daromes sarasa ir registruojames kas bus ? taigi KAUNO mee'tas 08men.10d 18h "Crazy house":
ou_jeaa
Vilmosius
....
ou_jeaa
Vilmosius
....
sveikutes merginos! saunuoles, kad organizuojat susitikima as irgi is Kauno, bet siemet rupgj 10d airijoj busiu, knygeles grausiu, gal kuri kita karta ir as prie jusu prisijungsiu kai jau visi egzai bus pasibiage, labai noreciau...
beje, as irgi prisidedu prie jusu mano vardas Lina
oo Labas Lina
Labas rytas visoms islekiu i klaipeda!!! bet uzsuksiu ir pas jus
Labas rytas visoms islekiu i klaipeda!!! bet uzsuksiu ir pas jus
Labas rytas Labai smagu sužinoti visų vardus
QUOTE(Shin @ 2009 08 02, 13:30)
tu su zaliom gumytem daba?
as tai einu kazkaip atsisukau staigiai o uz nugaros eina mergaite placiai issisiepus ir sviecia zalios gumytes
as tai einu kazkaip atsisukau staigiai o uz nugaros eina mergaite placiai issisiepus ir sviecia zalios gumytes
Tada tikrai as O mano vardas Evelina
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 28, 15:44)
nu tai man reikejo per menesi du kart ateit, tai dabar pertrauka sako darom ir ziuresim kaip bus viskas sunki sistema pas mane... sake nera garantiju, kad pavyks visiskai sutvarkyt, bet darysim kiek imanoma nu ir nesiseka man
as irgi bijau kad man nepavyks iki galo sakandzio sutaisyti nu ziuresim,kaip ten bus gal bent dantys tiesus bus
QUOTE(smilsee @ 2009 07 28, 18:16)
Bandau kartot kad suprantamiau butu Buvo klausimas del Damonu ar jie plecia ar ne,as maniau kad plecia nes man daktare siule 2 variantus:1.netraukti dantu,deti Damon breketus(reiskia isplesti zandikauli,nes mano per mazas ir dantys netelpa) arba 2.traukti dantis,detis paprastus breketus.Gal aiskiau dabar Siandien isvis kazkaip nesuprantamai sneku
man ta pati siule. bet kadangi sakiau kad geleziniu nesidesiu,tai gydytoja iskart prie baltu perejo..bet kad damonai plecia zandikauli tikrai sake
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 30, 13:31)
va mergaites, nevarau i kaima i ikeliu foto
cia tas mechanizmas, abiejose pusese yra, bet dedu tik viena
tik apsvietimas blogas
spalvos tai nes pries ta stomatologo lempa fotkinau, o ji neryskiai sviecia jau
ir situacija visa kaip atrodo dabar
cia tas mechanizmas, abiejose pusese yra, bet dedu tik viena
tik apsvietimas blogas
spalvos tai nes pries ta stomatologo lempa fotkinau, o ji neryskiai sviecia jau
ir situacija visa kaip atrodo dabar
oho,koks idomus daiktas ten cia del sukandimo ?
ps.rezultatas akivaizdus, jau tokie grazus dantys
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 07 30, 14:50)
Man breketai kainavo 4000 Lt (kadangi damon'ai) - dabar brangiau kainuoja.
O vizitai tai po 500 kainuoja. Bet jie ne taip kaip su paprastais brektais kas menesi. Man reikia eiti ir po tiek moketi kas kokius 2-3 men.
O vizitai tai po 500 kainuoja. Bet jie ne taip kaip su paprastais brektais kas menesi. Man reikia eiti ir po tiek moketi kas kokius 2-3 men.
po 500 LT
QUOTE(Gitusia @ 2009 07 31, 09:19)
Pasiekto rezultato stabilumas.
Ortodontinio gydymo metu dantys gali pajudėti labai nedaug. Jei gydymo metu bus bandoma panaikinti didelius sąkandžio neatitikimus vien dantų sąskaita, dantys "išeis" už kaulo ribų, susilpnės juos laikantis periodonto raištis, ir tikėtina, kad pacientas gyvenimo eigoje jų neteks anksčiau. Pabaigus ortodontinį gydymą reikia nešioti specialius ortodontinius aparatus - reteinerius, kad dantys negrįžtų į pradinę padėtį. Jei maskavimo metu dantys buvo daug paslinkti, reteinerius gali tekti nešioti visą gyvenimą, nes tokio gydymo rezultatas nėra stabilus.
Ortodontinio gydymo metu dantys gali pajudėti labai nedaug. Jei gydymo metu bus bandoma panaikinti didelius sąkandžio neatitikimus vien dantų sąskaita, dantys "išeis" už kaulo ribų, susilpnės juos laikantis periodonto raištis, ir tikėtina, kad pacientas gyvenimo eigoje jų neteks anksčiau. Pabaigus ortodontinį gydymą reikia nešioti specialius ortodontinius aparatus - reteinerius, kad dantys negrįžtų į pradinę padėtį. Jei maskavimo metu dantys buvo daug paslinkti, reteinerius gali tekti nešioti visą gyvenimą, nes tokio gydymo rezultatas nėra stabilus.
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 08 01, 16:41)
as tai i juros svente keliausiu reik tik MB kazkaip pazadint
kas gero huros sventej,as tuo metu kaip tik ne klaipedoj buvau,tai tokia biski atsilikus jauciuosi
Papildyta:
P.S. pagaliau perskaiciau,jau tiek prirašėt nors ištikruju nustebau-keista kad vis dar ta pati tema, o ne nauja
taigi,taigi..
turiu (man) gera naujienaaa - už 2 dienu man klijuos apatinius breketus
ir žinoma turiu bloga naujiena, (kaip gi be jos)- skauda apatini galinį dantį , ir man atrodo ji reikia plombuoti todel tikriausiai geroji naujiena nelabai tiksli,nes jei plombuos ,tai breketu klijavimas biski nusikels,nors labai nenoriu bet aisku geriau susitvarkyti viska dabar,nei veliau gailetis
QUOTE(Baby.. @ 2009 08 03, 11:59)
oho,koks idomus daiktas ten cia del sukandimo ?
po 500 LT
po 500 LT
ir del sukandimo turbut, nes stumia dantis, nes jie labiausiai sakandi gadina
geros naujienos is mano burnos :
kai sukandu, mano desine puse jau ant 6 nepakimba ,o ant protinio jau prisikanda, reiskia veiksmas vyksta