QUOTE(dimming @ 2009 07 21, 19:35)
Labas visoms,
Kadangi jus jau su patirtim, turiu jums klausimeli
Ar nesiojant breketus (juos uzdejus, ar veliau kazka pakeitus, paverzus ir pan.) buna dienu , momentu, kai sunku kalbeti?
Nes mano darbas toks kad reikia kalbeti ir nemazai tiesiogiai su zmonem, o pradejau svarstyti breketu klausima...
tikrai jokiu pronlemu del kalbejimo neturejau,nes irgi bendrauti turiu su klientais
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 08:07)
Labas rytas
gana greitai ir aš prisijungsiu į Jūsų būrį.
Breketuota būsiu rugsėjo pradžioje. Galėčiau ir greičiau, bet norim dukrytę pakrikštyt, tai šiek tiek išlaidų papildomų turime.
Ar priimsite į savo draugišką kompaniją?
priimsim priimsim,cia visos lb draugiskos
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 08:24)
Na, breketukai man grožio nepridės, bet paskui būsiu nors šiek tiek dailesnė sau.
Nes šiaip esu didelis kompleksų maišas.. Nesuvokiu, ką MB manyje rado
Jūs žiūriu čia visos susiplepėję, vis paskaitinėjau, tai nusprendžiau ir aš prisijungt, nors dar tik žengiu pirmus žingsniukus - "ragavau" košės, dariausi foto... ir laukiu nesulaukiu rugsėjo
Achilles, dėsiuos paprastus metaliukus. Norėtųsi, aišku, mažiau matomų, tačiau pažiūrėjau į savo gydytojos dantukus (ji irgi su breketais), tai nėra taip jau baisu. O ir į kainą remiuos..
katyte* juk ne su dantim gyvena MB,visu pirma bendravimas, supratimas
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 08:37)
Na, man sakė gydytoja, kad su metaliniais mažiau vargo, išlaidų ir tt.
O dėl šypsenos, tai aš turbūt vengsiu šypsotis, kol nematysiu poveikio, nes mano dantys labai negražūs..
mano dantys irgi lb negrazus,bet su breketais nenustoju sypsotis, kazkas jau sake cia kazkos stebuklas ar dar kas, nes suteikia tikrai kazko tokio musu burnytems
QUOTE(la_unika @ 2009 07 22, 10:07)
Sveikos mergaites O kaip toms kurioms teko rauti dantukus, kada jums juos isrove? Pries breketu dejima ar jau nesiojant breketukus
kiek teko pasiskaitineti tai nemazai kam teko rauti pries juos uzdedant, nors man ortodonte sake, kad sitaip negalima ir rauti teks tik gydymo eigoje O kaip jums buvo?
man rove 2 dantukus pries dedant breketus, as issiroviau ir po keliu dienu dejo,nes negalejau rauti,nors jie nei kiek nekliuvo,nes rove galinius
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 10:09)
ir ką čia tau atsakius.
mergos, pasigirsiu, šiandien mano gimtadienis, laukiu sveikinimų
su tortadieniuku, zek nepadaugink nieko,nes ryt i darbeli
Sveikos mergaiciukes, nebespeju, kai jus plepate as darbe bunu, o darbe nera kompo, o kai as namo griztu jus miegoti jau einate, na nieko kaip nors vysiuos jus.
LABAI GRAZUS NAUJI NAMUCIAI ACIU ACHILLES