Labas rytas
ech nesamone tie elastikai..net sypsotis neina nuo centrinio... tai jau supykus darbe tik du desiuos.. o tai vejai cia man gaunas..
sveiki,sveiki
skaiciau kad damonu vielute labiau uz paprastu breketu vielutes juda,nes ji taip veikia, ir tuo paciu maziau trinties atsiranda, tai gal tiesiog viskas pas ji jau veikti pradejo. (o ar jau issitiesino dantukai kazkiek?) o damonai - taip, plecia zandikauli
kazkuri cia idejo tinklapi su tom apsaugom nuo breketu braizymo
kaip as tokio noreciau,,.bet tikriausiai labai brangiai butu.
vaskas gerai kai eini kurnors ir bendrauji su zmonem,nes netaip matytusi ir seip galima ne ant visu breketu deti, .
o tokia apsauga tai nakciai labai super butu
Papildyta:
beje, kazkur savaite negalesiu prisijungti prie kompo,
tai jau kai cia grisiu turesiu darbo skaityti..
ziurekit neuzbaikit dar sitos temos
QUOTE(Cefeidė @ 2009 07 26, 19:48)
Man kažkaip tai daugiau tai mažiau tuos dantis skauda... Čipsų nelabai galiu kramptyti...
Sakykit o jei neužeina dantys ant dantų, ar breketai gali su tais lankais plėsti žandikaulį? Ar jie tik pačius dantis taiso, o jau elastikai sakandį tvarko?
Pas broli, damonai, o pas ji viršutinių vielutė labai juda.. tai kaip tie dantys susistatys i vieną vietą jei ta vielutė šitaip vaikšto???
Sakykit o jei neužeina dantys ant dantų, ar breketai gali su tais lankais plėsti žandikaulį? Ar jie tik pačius dantis taiso, o jau elastikai sakandį tvarko?
Pas broli, damonai, o pas ji viršutinių vielutė labai juda.. tai kaip tie dantys susistatys i vieną vietą jei ta vielutė šitaip vaikšto???
skaiciau kad damonu vielute labiau uz paprastu breketu vielutes juda,nes ji taip veikia, ir tuo paciu maziau trinties atsiranda, tai gal tiesiog viskas pas ji jau veikti pradejo. (o ar jau issitiesino dantukai kazkiek?) o damonai - taip, plecia zandikauli
kazkuri cia idejo tinklapi su tom apsaugom nuo breketu braizymo
kaip as tokio noreciau,,.bet tikriausiai labai brangiai butu.
vaskas gerai kai eini kurnors ir bendrauji su zmonem,nes netaip matytusi ir seip galima ne ant visu breketu deti, .
o tokia apsauga tai nakciai labai super butu
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 27, 09:52)
IKI Baby, lauksim taves sugriztant
Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 07 27, 09:23)
Ogo net nzn o tai tau vaskas nepadeda?
cia kap ir Baby sake, vaskas yra super dienos metu, man jis labai gerai paskutiniam dantim, ten kur ta vielyte islindus kabinasi i zandus
o va nakciai kazkaip atrodo jau ir ten uzsidejau ir ten, o atsikeliu visai kitur skauda be to pas mane toj vietoj kur dantuko nera kol kas didelis tarpas ir ta vielute tiesiog pjauna, vasko uzsidedu toki dideli gabala nuo vieno danties per visa tarpa iki kito danties, bet kazkaip neissilaiko, vistiek ta vielyte per ta vaska islenda ir i zanduka reziasi...
kazkaip nesuprantu as, viena diena maziau visur drasko, kita diena daugiau. galvoju tos apsaugos nakti butu super kad visi zandukai pailsetu
galima nusipirkti is tos nuorodos, ale siuntimo kaina dar didesne negu to daikto
sveikos visos kaip laikotes? o man labai nutryne apacioje breketai... virsuje to nebuvo, tai dbr vaska eisiu geliotis, nes jau taip skauda...
Papildyta:
jei nesidesi tiek kiek reikia ir nenesiosi kiek gydytoja liepe, taip pati sau prailginsi laika breketu nesiojimo
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 07 27, 12:26)
Labas rytas
ech nesamone tie elastikai..net sypsotis neina nuo centrinio... tai jau supykus darbe tik du desiuos.. o tai vejai cia man gaunas..
jei nesidesi tiek kiek reikia ir nenesiosi kiek gydytoja liepe, taip pati sau prailginsi laika breketu nesiojimo
QUOTE(ajaja @ 2009 07 27, 12:23)
Sveikos,
pamėginkit per tarpininkes čia SM paieškot, gal kuri parsiųstų, tai manau, jei ne viena siųstumėtės, pigiau gautųsi
o mes neseniai grįžom iš infekcinės ligoninės, gi mažajai erkė įsisiurbus buvo ištraukė, dabar stebėsim, ar kokio pašalinio poveikio nėra. o po mėnesio skiepysim. baisu dar ir dabar, aš kažkaip bijau visko, tai neramu vis tiek liko...
QUOTE(justyte** @ 2009 07 27, 12:27)
sveikos visos kaip laikotes? o man labai nutryne apacioje breketai... virsuje to nebuvo, tai dbr vaska eisiu geliotis, nes jau taip skauda...
Papildyta:
Papildyta:
bet net neina kalbet.. juk tik darbo metu vieno elastiko nesidesiu.. o seip visada uzdeti visi trys bus.. ech Tavo zodziai man taip per sazine
QUOTE(katyte* @ 2009 07 27, 13:27)
Sveikos,
pamėginkit per tarpininkes čia SM paieškot, gal kuri parsiųstų, tai manau, jei ne viena siųstumėtės, pigiau gautųsi
o mes neseniai grįžom iš infekcinės ligoninės, gi mažajai erkė įsisiurbus buvo ištraukė, dabar stebėsim, ar kokio pašalinio poveikio nėra. o po mėnesio skiepysim. baisu dar ir dabar, aš kažkaip bijau visko, tai neramu vis tiek liko...
uj as kaip erkiu bijau... vargsiuke mazyle, tikekimes viskas gerai bus, laikysim kumscius
QUOTE(Shin @ 2009 07 27, 13:30)
bet net neina kalbet.. juk tik darbo metu vieno elastiko nesidesiu.. o seip visada uzdeti visi trys bus.. ech Tavo zodziai man taip per sazine
na ziurek kaip Tau bus geriau mano poziuris asmeniskai yra toks o Tu jau ziurek kaip Tau geriau
QUOTE(justyte** @ 2009 07 27, 12:50)
na ziurek kaip Tau bus geriau mano poziuris asmeniskai yra toks o Tu jau ziurek kaip Tau geriau
aciu
Teisios,jus damutes,kad DAMONAI plecia zandikauli Kazkaip tuo momentu apie juos nepagalvojau
labasss mergytes!!!
leinkejimai is zemaitijos atostogauju as pagaliau trumpam grysiu treciadieni vizitui pas ortodonta !!!
Kas ketvirtadieni nori ismokti dekupazo SIAULIUOSE!!! dar yra kelios vietos laisvos!!!
leinkejimai is zemaitijos atostogauju as pagaliau trumpam grysiu treciadieni vizitui pas ortodonta !!!
Kas ketvirtadieni nori ismokti dekupazo SIAULIUOSE!!! dar yra kelios vietos laisvos!!!