Grizau is atostogu o jus jau sunku surast
Kaip sekasi visoms breketininkems?
Archille, ar gali kada sarasiuke prie manes miesta pataisyt, jau praeita karta prasiau, bet gal pamirsai
Laba visiems
Grizau ir as jau is atostogu Austrijoje bei Lenkijoje.Laika praleidau puikiai!!!Kiek jus jau prirasete-tai reikejo keletos valandu viskam perskaityti
Jei atsimenate,kazkas klause apie mano augintini,kurio neturejau kam palikti-tai ilgaplaukis rusu zaisliukas Aciu Dievui viskas issisprende ir saugiai palikau pas gimines,isskyrus tai,kad pradejo serti pieniskomis desrelemis Nors grieztai sakiau neduoti nieko apart sauso maisto
Dantusikai savo vietose.Rugpjucio 11 des apacia ir pavers virsu Rytoj man irgi kaip gimtadienis-du menesiai kaip su virsutiniais breketais
Smagu cia pabuti...
Visoms linkejimai is Klaipedos
Grizau ir as jau is atostogu Austrijoje bei Lenkijoje.Laika praleidau puikiai!!!Kiek jus jau prirasete-tai reikejo keletos valandu viskam perskaityti
Jei atsimenate,kazkas klause apie mano augintini,kurio neturejau kam palikti-tai ilgaplaukis rusu zaisliukas Aciu Dievui viskas issisprende ir saugiai palikau pas gimines,isskyrus tai,kad pradejo serti pieniskomis desrelemis Nors grieztai sakiau neduoti nieko apart sauso maisto
Dantusikai savo vietose.Rugpjucio 11 des apacia ir pavers virsu Rytoj man irgi kaip gimtadienis-du menesiai kaip su virsutiniais breketais
Smagu cia pabuti...
Visoms linkejimai is Klaipedos
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 23, 21:04)
Kad geras oras ,tai ko cia namie sedet reik galva pravedint tai vis su kokia drauge islekiam i miesta
o del brangiausio... zino apie auskara, bet... bet kazin kaip viskas bus...man atrodo, kad laikas skiria mus, bent is jo puses...ziuresim kaip bus kai gris...
o del brangiausio... zino apie auskara, bet... bet kazin kaip viskas bus...man atrodo, kad laikas skiria mus, bent is jo puses...ziuresim kaip bus kai gris...
zinai cia airijoj toks pasakymas yra, "it will either make you or break you", lietuviskai turbut atitinka posaki, kad atstumas arba suartina, arba isskiria. manau nepergyvenk labai, tikek, kad kaip lemta taip ir bus, nuo likimo nepabegsi. jei jis tau skirtas, busite kartu, o jei ne- anksciau ar veliau issiskirsit. tikiu, kad vien apie tai galvojant sirdis plysta, bet zinok, kad viskas atsitinka del priezasties. kaip ten bebutu praejus keliems metams suprasi kodel atsitiko butent taip kaip atsitiko ir dziaugsies kad taip atsitiko. viskam reikia laiko. viskas bus gerai. o kol kas dziaukis graziais jausmais ir brangiom akimirkom kartu kai susitinkat. svarbiausia, kad jam isvaziavus nesedi namie ir nebliauni, randi uzsiemimu su draugem ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 07 23, 21:29)
uj kaip bijau kad musu laikas neisskirtu
ne taip gavosi kaip norejau bet nieko..
nelb grazus bet nieko tokio
http://www.postimage...b7804067df1.jpg
vajei man kaip grazu tos spalvotos gumytes kodel ar nesidejau paprastu metaliniu breketu ???
kabesita, o koks pas tave miestas? aš atsimenu, kad reikėjo pataisyti, bet nebuvau užtikrinta tau ar meri ceri. tai negi aš pakeičiau meri ceri ir dabar pas jus abi blogi miestai?
ajaja, tu galėtum būti psichologė
justyte, labai gražiai atrodo žalios. Dabar galvoju, kai man dės, gal irgi spalvotas dėtis? Šiaip norėjau permatomų, bet jos tikriausiai dažysis labai?
ajaja, tu galėtum būti psichologė
justyte, labai gražiai atrodo žalios. Dabar galvoju, kai man dės, gal irgi spalvotas dėtis? Šiaip norėjau permatomų, bet jos tikriausiai dažysis labai?
sveikos sugrizusios is atostogu kabesita ir tavo laime dabar pailsejusios, atsigavusios kalnus galit versti
Kabesita, ar ne tu i vestuves ejai pries kelias savaites?? kaip ten sekesi sypsotis??
Papildyta:
aciu viskas is daugiametes gyvenimo patirties
tik dabar negalvokit, kad as jau visai pensininke
Kabesita, ar ne tu i vestuves ejai pries kelias savaites?? kaip ten sekesi sypsotis??
Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 07 24, 09:31)
QUOTE(ajaja @ 2009 07 24, 11:37)
sveikos sugrizusios is atostogu kabesita ir tavo laime dabar pailsejusios, atsigavusios kalnus galit versti
Papildyta:
Papildyta:
mes žinom kiek tau metų
labuuusiiikasss visoms !!
KAS DAR NORIT I KURSUS UZSIRASYTI DEKUPAZO?? SIANDIEN PASKUTINE DIENA SEDZIU INTENSYVIAI PRIE PC
KAS DAR NORIT I KURSUS UZSIRASYTI DEKUPAZO?? SIANDIEN PASKUTINE DIENA SEDZIU INTENSYVIAI PRIE PC
QUOTE(Achilles @ 2009 07 24, 09:51)
mes žinom kiek tau metų
vajei tikrai taigi kazkada laimejus buvau metuku varzybas taip ir nesulaukiau savo prizo- ketureiliu is visu kitu formumo dalyviu
sveikos gyvos
na ka gryzau katik is ortodontes yra dvi zinios, viena gera, kita sakyciau bloga :/
tai va nuo geros: uzsidejau apacioj ruzavas gumytes taip linksmai atrodo ir jau pradejo taisyt sakandi tai burna su tais elastikais atrodo labai juokingai dave du maisus gumu ir uzmirsau kurias gumas kur det reiks megint pagal spalvas gal atskirt, nors jos tik vos vos skiriasi o gal kuri zino kur kurias det?
va o blogoji zinia tai del mano dantenos...pasirodo yra recesija..tai kolkas iki spalio galo kruopstus valymas ir prieziura, o paskui spresim ar operuojam ar nea.. ta operacija biski per kisene kirstu man..apie 700lt..
p.s. ryte pramiegojau ir nespejau pavalgyt pries ortodonte, tai daba pilvas urzgia, o nieko kramtyt negaliu skauda
na ka gryzau katik is ortodontes yra dvi zinios, viena gera, kita sakyciau bloga :/
tai va nuo geros: uzsidejau apacioj ruzavas gumytes taip linksmai atrodo ir jau pradejo taisyt sakandi tai burna su tais elastikais atrodo labai juokingai dave du maisus gumu ir uzmirsau kurias gumas kur det reiks megint pagal spalvas gal atskirt, nors jos tik vos vos skiriasi o gal kuri zino kur kurias det?
va o blogoji zinia tai del mano dantenos...pasirodo yra recesija..tai kolkas iki spalio galo kruopstus valymas ir prieziura, o paskui spresim ar operuojam ar nea.. ta operacija biski per kisene kirstu man..apie 700lt..
p.s. ryte pramiegojau ir nespejau pavalgyt pries ortodonte, tai daba pilvas urzgia, o nieko kramtyt negaliu skauda
QUOTE(vampyre @ 2009 07 24, 09:53)
Liau liau liau , mielosios metalurges
Kiek cia naujienu! vaj vaj vaj Justyte, kokia salotava,, o grazi
Na ka, pagaliau penktadienis, nuotaika dar geresne nei pries tai
Justuk, atstumas pats geriausias dalykas, kad ir koks jis nemalonus,,,tikriem santykiam, tikrai meilei atstumas ne beda... todel nosi i virsu , papus i prieki ir skirk ta laika geriau saves tobulinimui
Kiek cia naujienu! vaj vaj vaj Justyte, kokia salotava,, o grazi
Na ka, pagaliau penktadienis, nuotaika dar geresne nei pries tai
Justuk, atstumas pats geriausias dalykas, kad ir koks jis nemalonus,,,tikriem santykiam, tikrai meilei atstumas ne beda... todel nosi i virsu , papus i prieki ir skirk ta laika geriau saves tobulinimui
tobulinu tobulinu, kad kai gris negales atsiziuret
aciu visoms
o kas ten klause del bespavliu, tai man net gydytoja sake, kad su jom reik lb atsargiai nes del bet kokio spalvoto maisto nusidazo...
zinomas jausmas kad kramtyt negali.. o tai elastikus neparode kaip detis? nes as nesiopju tai trikampiuku tokiu sukabinti reikia
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 24, 12:38)
zinomas jausmas kad kramtyt negali.. o tai elastikus neparode kaip detis? nes as nesiopju tai trikampiuku tokiu sukabinti reikia
kaip kabint parode, bet uzmirsau kur kuriuos kabint