Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai

QUOTE(justyte** @ 2009 07 23, 16:28)
Papildyta:

na as jau cia  thumbup.gif  ir su apacia jau breketuota smile.gif klyjavimas vyko sklandziai, dbr dar neskauda bet jauciasi toks tempimas, ir keista kazkaip... uzdejo kalneli ant galiniu dantu, bet mazus tokius, tai net nesijaucia jie, na nzn kas bus su skausmu veliau  smile.gif  dbr keista save matyti pilna burna metalu biggrin.gif kaip sese juokiasi is manes ir sako; va dbr jau dvieju eiliu gelezinkelis atsidare biggrin.gif lotuliukas.gif

sveikinimai tapus pilno etato gelezinkelietei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 23 liepos 2009 - 18:28
aciu aciu 4u.gif thumbup.gif
skausmelis neblogas g.gif atsisedau valgyt, paziurejau i lekste su maistu apsilaiziau ir nuejau i kambary biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
nusifotografuosiu veliau..o gumyciu spalva tokia pati kaip ir virsuje- zalia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 23 liepos 2009 - 18:34
jei kas pasakys kaip ikelti cia foto tai idesiu savo gelezinkeliu foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 07 23, 20:27)
jei kas pasakys kaip ikelti cia foto tai idesiu savo gelezinkeliu foto  thumbup.gif

gali kelt per www.postimage.org

įkel foto , tada kai ją parodys, spausk ant jos ir su dešiniu pelės mygtuku paspaudus atrask "properties". kai išmes lentelę, nukopijuok ten duotą adresą ir įkelk jį čia per IMG
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 23, 12:43)
sveika prisijungus  4u.gif
kaip pas tave progresas, ar parodysi mums nuotraukeliu??
kadangi damonus nesioji tai uzpilsiu tave klausimais, nes pati su jais tik 4 savaites  ax.gif ar greitai dantukai pajudejo, ar skauda po paverzimu? ar isvis patenkinta breketais? ar dar trina burnos vidu??
man apatiniai pakeite truputi vieta, bet dabar vienas per daug i prieki listi pradejo, net eme remtis i virsutini, tai ta virsutini dabar taip skauda... valytis dantu normaliai negaliu, galvoju gal gyd skambinti...  unsure.gif

Breketais tikrai patenkinta, patinka, kad jie mažesni nei įprasti ir greitesnis efektas smile.gif Kadangi pas mane buvo viršuje problema su atsikišusiom iltim, maniau kad užtruks ilgai procesas, bet vos po kelių mėnesių pamačiau, jog stumias į vietas thumbup.gif Pradžioje paveržimai buvo gan skausmingi, o žandukus trindavo tik pirmas savaites, tačiau vaško pagalba nereikėdavo kęst skausmų mirksiukas.gif Jau nešioju daugiau nei metus, pagaliau nusimato nuėmimas clap.gif Nuotraukas bandysiu įdėt, bet neturiu prieš breketus..Niekad nesišypsodavau prieš tai doh.gif
Na, o pas tave kaip? Hm, kartais būna, kad dantukai atsistoja, rodos, visai ne ten, kur reikia.. Bet jei skauda tai gal vertėtų pasiteiraut gydytojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikttorija @ 2009 07 23, 21:24)
Breketais tikrai patenkinta, patinka, kad jie mažesni nei įprasti ir greitesnis efektas smile.gif Kadangi pas mane buvo viršuje problema su atsikišusiom iltim, maniau kad užtruks ilgai procesas, bet vos po kelių mėnesių pamačiau, jog stumias į vietas thumbup.gif Pradžioje paveržimai buvo gan skausmingi, o žandukus trindavo tik pirmas savaites, tačiau vaško pagalba nereikėdavo kęst skausmų mirksiukas.gif Jau nešioju daugiau nei metus, pagaliau nusimato nuėmimas clap.gif Nuotraukas bandysiu įdėt, bet neturiu prieš breketus..Niekad nesišypsodavau prieš tai doh.gif
Na, o pas tave kaip? Hm, kartais būna, kad dantukai atsistoja, rodos, visai ne ten, kur reikia.. Bet jei skauda tai gal vertėtų pasiteiraut gydytojo g.gif

o tu ten kur dvi datas parašei, tai pirmoji data viršus, antroji apačia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikttorija @ 2009 07 23, 19:24)

kaip tik siandien gyd paskambinau, bet jis atostogauja, reiks laukti beveik 2 savaites kol priims unsure.gif

kazkaip nieko tas gyd nesako, padaro ir viskas, man noretusi, kad paaiskintu kiekviena karta kas ir kaip turi buti, kas kur judes... gal pati kalta, lyg ir neklausiau, manau kita karta butinai visko isklausinesiu.

man dar vienoj pusej apacioj vielyte nebuvo pritvirtinta prie paskutiniu dvieju breketu ir valgant riesutukus vis islysdavo, o as ja pincetu atgal vis sukisdavau... ir pries kelias dienas tas galiukas nuluzo... doh.gif tau taip nebuve??

o del dydzio breketu, tai gal jie maziau ploto uzima, bet manau daugiau atsikise negu paprasti metaliniai, nors gal ir klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 23, 21:32)
o tu ten kur dvi  datas parašei, tai pirmoji data viršus, antroji apačia? g.gif

Taip, apačioj viskas buvo tiesu, bet dėl taisyklingo sukandimo dėjo ir apačioje, bet po mėn nuims jau 4u.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 23, 21:33)
kaip tik siandien gyd paskambinau, bet jis atostogauja, reiks laukti beveik 2 savaites kol priims  unsure.gif

kazkaip nieko tas gyd nesako, padaro ir viskas, man noretusi, kad paaiskintu kiekviena karta kas ir kaip turi buti, kas kur judes... gal pati kalta, lyg ir neklausiau, manau kita karta butinai visko isklausinesiu.

man dar vienoj pusej apacioj vielyte nebuvo pritvirtinta prie paskutiniu dvieju breketu ir valgant riesutukus vis islysdavo, o as ja pincetu atgal vis sukisdavau... ir pries kelias dienas tas galiukas nuluzo...  doh.gif  tau taip nebuve??

o del dydzio breketu, tai gal jie maziau ploto uzima, bet manau daugiau atsikise negu paprasti metaliniai, nors gal ir klystu  g.gif

Aha, kartais reikia paklausinėti, nes patys kol pasakys... doh.gif
Dėl vielyčių man taip niekad nebuvo, tvirtai laikosi gale g.gif Na kai pas draugę buvo metaliniai, tai lyg ir labiau buvo atsikišę nei pas mane, bet čia taip pat turbūt pas kiekvieną skirtingai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 23, 16:41)

kur dingus ou-jeaa, aciu uz atsakyma del breketu, siaip idomu kas ka del ko renkasi  ax.gif
na taip damonai labai iskile, man kol neidejo as net negalvojau  doh.gif  as itariu, kad jie ir burnos vidu labiau kankina  doh.gif  doh.gif

ar brangiausiasis zino apie auskariuka, ar bus cia jam surprise? blush2.gif

Kad geras oras ,tai ko cia namie sedet biggrin.gif reik galva pravedint thumbup.gif tai vis su kokia drauge islekiam i miesta smile.gif

o del brangiausio... verysad.gif zino apie auskara, bet... bet kazin kaip viskas bus...man atrodo, kad laikas skiria mus, bent is jo puses...ziuresim kaip bus kai gris... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 24, 00:04)
Kad geras oras ,tai ko cia namie sedet biggrin.gif reik galva pravedint  thumbup.gif tai vis su kokia drauge islekiam i miesta smile.gif
o del brangiausio...  verysad.gif  zino apie auskara, bet... bet kazin kaip viskas bus...man atrodo, kad laikas skiria mus, bent is jo puses...ziuresim kaip bus kai gris...  verysad.gif

uj kaip bijau kad musu laikas neisskirtu sad.gif

ne taip gavosi kaip norejau bet nieko.. wink.gif
nelb grazus bet nieko tokio smile.gif
http://www.postimage...b7804067df1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 23 liepos 2009 - 22:42
QUOTE(justyte** @ 2009 07 23, 23:29)

uj kaip bijau kad musu laikas neisskirtu sad.gif

nelb grazus bet nieko tokio  smile.gif

Liau liau liau , mielosios metalurges hi.gif
Kiek cia naujienu! vaj vaj vaj lotuliukas.gif Justyte, kokia salotava,, bigsmile.gif o grazi wub.gif
Na ka, pagaliau penktadienis, nuotaika dar geresne nei pries tai yu.gif assa.gif
Justuk, atstumas pats geriausias dalykas, kad ir koks jis nemalonus,,,tikriem santykiam, tikrai meilei atstumas ne beda... todel nosi i virsu , papus i prieki ir skirk ta laika geriau saves tobulinimui mirksiukas.gif nail.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 07 23, 23:29)
nelb grazus bet nieko tokio  smile.gif

nu jau koks grozis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 07 24, 08:53)
Justuk, atstumas pats geriausias dalykas, kad ir koks jis nemalonus,,,tikriem santykiam, tikrai meilei atstumas ne beda... todel nosi i virsu , papus i prieki ir skirk ta laika geriau saves tobulinimui  mirksiukas.gif  nail.gif  brunette.gif

drinks_cheers.gif
tik kad visas tas laukimas atnestu daugiau dziaugsmo mirksiukas.gif
Atsakyti