Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

Na atlekiu pasigirt naujausiais pagyrimais naudojamai amway kūno kosmetikai biggrin.gif
vis tos pačios trys priemonės, bet dar daugiau teigiamų atsiliepimų, muiliukas naudojamas kiekvieną dieną ir niekaip nemažėja, dar 2 stalčiuj biggrin.gif net dušo želės netraukiu, muiliukas nurungė ją, nes daug patogiau juo naudotis, kūnas visą dieną taip švelniai kvepia.
Rankų muilą nebūčiau aš jeigu naudočiau tiksliai pagal paskirtį biggrin.gif kadangi gerai putoja, drėkina odą ir palieka ją švelnią (net rankų kremo nereikia) tai panaudoju rytais kaip veido prausiklį. Rezultatas: veido oda švelni, netraukia jos, poros nesikemša, geriau nei kiti prausikliai, mažai reikia, gerai putoja, skaniai kvepia, svarbiausia nesausina o švelniai nuplauna visus riebalus ir nešvarumus, aišku naudojant ne pagal paskirtį (aišku ir pagal paskirtį tuo pačiu) biggrin.gif
Losjonas lieka mano nr 1 jau taip gerai padrėkina odą, švelnutė lieka, skalsus taip pat, mažai reikia, kvepia skaniai, gydo odos nelygumus, taip pat pakankamai švelnus naudoti veidui, naikina spuogelius, bet labai gerai drėkina odą thumbup.gif
Atsakyti
Koki muiliuka naudojate? Gal ta su medumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(editule2552 @ 2010 02 10, 21:55)
Koki muiliuka naudojate? Gal ta su medumi? g.gif

Aha, su glicerinu ir medumi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 10, 20:49)
Na atlekiu pasigirt naujausiais pagyrimais naudojamai amway kūno kosmetikai biggrin.gif
vis tos pačios trys priemonės, bet dar daugiau teigiamų atsiliepimų, muiliukas naudojamas kiekvieną dieną ir niekaip nemažėja, dar 2 stalčiuj biggrin.gif net dušo želės netraukiu, muiliukas nurungė ją, nes daug patogiau juo naudotis, kūnas visą dieną taip švelniai kvepia.
Rankų muilą nebūčiau aš jeigu naudočiau tiksliai pagal paskirtį biggrin.gif kadangi gerai putoja, drėkina odą ir palieka ją švelnią (net rankų kremo nereikia) tai panaudoju rytais kaip veido prausiklį. Rezultatas: veido oda švelni, netraukia jos, poros nesikemša, geriau nei kiti prausikliai, mažai reikia, gerai putoja, skaniai kvepia, svarbiausia nesausina o švelniai nuplauna visus riebalus ir nešvarumus, aišku naudojant ne pagal paskirtį (aišku ir pagal paskirtį tuo pačiu) biggrin.gif
Losjonas lieka mano nr 1 jau taip gerai padrėkina odą, švelnutė lieka, skalsus taip pat, mažai reikia, kvepia skaniai, gydo odos nelygumus, taip pat pakankamai švelnus naudoti veidui, naikina spuogelius, bet labai gerai drėkina odą thumbup.gif

Kuri losjina cia taip giriate - ten yra keli.
Atsakyti
QUOTE(pipiriukas @ 2010 02 11, 18:18)
Kuri losjina cia taip giriate - ten yra keli.

Drėkinamąjį rankų/kūno losjoną, drėkina geriau, negu kremai normaliai/sausai odai net + padeda spuogelių atsikratyt wub.gif
Atsakyti
aš taip pat iš AMWAY produktų daug ką naudoju,bet neišbandžiau kosmetikos,kremų.Bet turiu sūnų paauglį su problemine oda.Jam labai išsiplėtusios poros ant nosies ,daug spuogų visur .Tai gal kas patartumėte ką naudoti ,kad problemėlė nors po truputėlį mažėtų. verysad.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif jungiuosi į jūsų būrelį. Amway kosmetiką naudoju tik 3 sav, bet jau esu labai patenkinta thumbup.gif Turiu Artistry time defence naktinį kremuką ir toniką thumbup.gif Mano oda labai jautri ir iki šiol galėjau naudoti tik Eucerin kremukus, bet Artistry kuo puikiausiai tiko, nealergizuoja, netraukia odos wub.gif
QUOTE(astazam @ 2010 02 12, 00:49)
aš taip pat iš AMWAY produktų daug ką naudoju,bet neišbandžiau kosmetikos,kremų.Bet turiu sūnų paauglį su problemine oda.Jam labai išsiplėtusios poros ant nosies ,daug spuogų visur .Tai gal kas patartumėte ką naudoti ,kad problemėlė nors po truputėlį mažėtų. verysad.gif

Kaip tik vakar gavau tokį tepaliuką. Jį užsakiau dukrai ir vyrui. Kai išbandysim, parašysiu savus atsiliepimus, o dabar aprašymas iš katalogo. 4u.gif
user posted image
Jis tinka visiems odos tipams. Tai yra skaidrios želė konsistencijos kremas. Sudėtyje yra Nutrilite ženšenio ir ramunėlių. Be alkoholio ir kvapiųjų medžiagų. Išlygina odos nelygumus, švelniai, neužkimšdamas porų jas sutraukia ir užgydo žaizdeles. Nesiriebaluoja. Dermatologiškai patikrintas, nesukelia alergijos. Suminkština ir atvėsina odą. Švelni sudėtis, tinka visiems odos tipams.Naudojimas. Naudoti po arba prieš odos drėkinimą. Du kartus per dieną tepti reikiamą vietą - spuogelius (pagal poreikį ir dažniau). Idealiai tinka naudoti po makiažu. Tinka ir vyrams.
Atsakyti
QUOTE(astazam @ 2010 02 12, 00:49)

Tikriausiai turėtų tikti sistema riebiai odai, ją sudaro prausiklis, tonikas ir kremas/gelis. Aišku geriausia Jums būtų nusipirkti mini sistemą pabandymui, jos dydžiai yra 30ml-30ml-20ml kiek atsimenu, ir kainuoja nelabai daug, pabandymui tikrai per akis, nes jau kaip pastebėjau visi amway produktai yra labai skalsūs naudoti smile.gif
didelė sistema kainuoja netoli 200lt, bet dabar tikrai galima pigiau įsigyti, o didelės naudojimas labai ilgas, apie pusę metų, gal netgi daugiau, tai siūlau pradžiai bandyt mini sistemėlę riebiai odai, pasižiūrėt, ar suveiks, nes kiek žinau tai gerai sutraukia poras ir apmažina riebalavimasi, tai tuo pačiu ir spuogelius smile.gif
Atsakyti
Gal yra cia tokiu, kurios is Amway nauja kosmetika bane? Beautycycle. Ydomu kokie atsiliepimai apie ja butu.
Atsakyti
As buvau tokiam mini pristatyme apie beautycycle, tai cia daugiau jaunimo linija, jos nereikia sieti su Artistry, ji perpus pigesne, bet ir efektas neva ne toks kaip Artistry smile.gif)) va tiek zinau smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 vasario 2010 - 22:35
QUOTE(editule2552 @ 2010 02 26, 15:51)
Gal yra cia tokiu, kurios is Amway nauja kosmetika bane? Beautycycle. Ydomu kokie atsiliepimai apie ja butu.

Kaip tik vyras man paeme visa komplektuka sios kosmetikos,tai negaliu pasakyti,nors pazystama naudojo tai sake,kad patenkinta liko,dar turiu ir pardavimui.I komplektuka ieina:prausti veidui kosmetinis pienelis,tonikas,naktinis ir dieninis kremas.Cia tinka normaliai ir sausai odai ir yra vandens pagrindu
Atsakyti

i 
Temoje atsiliepimai TIK apie kosmetiką.
Apie platinimo reikalus diskutuokite kitur.
Atsakyti