Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(ASARITE @ 2010 01 29, 16:13)
aš ir naudoju tos firmos ir plovimo priemones ir veido priežiūros priemones(na kremukus,...) o dabar jau baigiu kremą, tai ir galvoju ar man toliau pirkt (nes kaina tikrai nėra maža) ar nusipirkt ir ekologiškus tik iš vaistinės(aišku ir kitur yra) pvz. WELEDA firmos kremą, o dabar padiskutuokime labai įdomu.
taip ir kyla abejonės, vieni giria kiti peikia...prekes blush2.gif

tai jeigu jums tinka, tai ir naudokite mirksiukas.gif vikce333 irgi kaip suprantu giria, tik nesuprantu, ką ji peikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 29, 16:35)
tai jeigu jums tinka, tai ir naudokite mirksiukas.gif  vikce333 irgi kaip suprantu giria, tik nesuprantu, ką ji peikia biggrin.gif

as peikiu platinima smile.gif to netoleruoja as
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 01 29, 17:02)
as peikiu platinima smile.gif to netoleruoja as

Verslas, platinimas... Tai tik žodžių žaismas... Tai jūs Amway versle, o tai ką jūs ten sakykite veikiate? blush2.gif g.gif Tik sau produktus užsisakinėjate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 29, 18:03)
Verslas, platinimas... Tai tik žodžių žaismas... Tai jūs Amway versle, o tai ką jūs ten sakykite veikiate? blush2.gif  g.gif  Tik sau produktus užsisakinėjate? g.gif

mes ten esam abu su vyru, esam neseniai tame versle, perkam prekes kolkas sau, ateityje pirksim ir uosviam, jei kas nenores buti kartu su mumis tame versle tada pirksim ir draugams. aisku draugai pirks uz 100% kaina.
Atsakyti
Apsipirkau šiandien kūno losjoną, muilą kur į tris dalis galima padalint ir rankų muilą, likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 31, 20:58)
Apsipirkau šiandien kūno losjoną, muilą kur į tris dalis galima padalint ir rankų muilą, likau labai patenkinta thumbup.gif

thumbup.gif

O rankų tai tą skystą?
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 21:37)
thumbup.gif

O rankų tai tą skystą?

Aha, labai patinka, kad reikia mažo lašelio, ir gerai nuplauna, nesausina, žodžiu tik pagiriamieji žodžiai jam thumbup.gif
Gabalinis muilas irgi labai švelnus, skalsus, nedaug reikia, gerai putoja, kūnas švelnus buvo blush2.gif
Labiausiai pagirti noriu rankų/kūno losjoną, fantastiškas daiktas, aš surizikavau ir patepiau veidą juo ir nenusivyliau thumbup.gif pas mane buvo šašų nuo spuogų, tai apmažino raudonį, apnaikino spuogų, pagreitino šašų nuėmimą, jau šiandien po vienos dienos pagerėjimas, naudosiu dar, žiūrėsiu, gal visai išlygins odą, tikrai nesitikėjau, kad toks švelnus ir taip gerai drėkina, čia juk kūnui, veidui išdrįsau panaudot tik todėl, kad draugei sakė nuo kūno visokius spuogelius nunaikino, bet švelniai drėkindamas wub.gif likau žiauriai patenkinta, buvo mano pirma pažintis su kosmetikos priemonėm amway, prieš tai esu naudojus tik dantų pastą ir mėginus dušo želę ir dezodorantą, dezodorantą purškiamą tai pirksiu greitu laiku, nes labai patiko kiek mėginau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 02 01, 20:24)
viskas, baigiam. Manau kam reikėjo, tas jau viską suprato mirksiukas.gif

bebejo... biggrin.gif
Atsakyti
Uzmigo temele verysad.gif
Seip is AMWAY produkcijos man labiausiai kosmetika patinka thumbup.gif Naudoju daug metu.ir rezultatas matosi.Atsikraciau daug problemu,turejau labai riebia spuogota oda,isbandziau man atrode viska,,bet nepadedavo.Spalvota serija padejo(ruzava-nuo normalios iki sausos,zalia-nuo riebios iki normalios)mano riebi.spalvota serija ne tik super drekina,bet ir normalizuoja odos funkcijas.po metu susitvarke mano odos per didelis riebumas thumbup.gif prausiklis super valo oda,atsikraciau spogu thumbup.gif o su kauke visu puliniu ir inkstiru thumbup.gif
Atsakyti
Turiu universaluji valikli-labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta85 @ 2010 02 06, 11:07)
Turiu universaluji valikli-labai patenkinta  smile.gif

akiu makijazo valimuj?
tikrai super geras,suplaki i svialniai isvalai bent koki stipru makijaza.neerzina akiu,lengvai nuvalo.mano dukra linzes nesioja,tai su beliako negali dazytis ir valiti,arba taskuciai ant linziu prilimpa,arba erzina.o su juo ir artistry tusu tesiog super,ir dar ilgam uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2010 01 11, 21:40)
Sveiki,o gal kas turit tusa E.FUNKHOUSER.Kaip jis?Ar vertas tu pinigeliu.Beje gal zinote kiek jis dabar kainuoja?

As bandziau si tusa. Esu labai suzaveta. Ir prailgina, ir uzriecia... Tik gaila, kad zada isimti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 28, 22:51)
Sveikutes merginos smile.gif ,gal galetumet padeti? Papasakokit apie AMWAY plauku aliejuka,ir kur butu galima isigyti 4u.gif Is anksto aciux 4u.gif

Sveikute. As ji naudoju. Man labai patinka, uztenka tik vieno paspaudimo. Plauku galiukai kuo puikiausiai apsaugoti. Jei gyvenate Kaune, manau be problemu galite isigyti..
Atsakyti