Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 29, 15:20)
kaip pasirenkat kosmetika, ypac prieziuros priemones?gal esat isbande odos analizatoriu kur skenuoja UV spinduliais?arba gal kuri nors naudojat odos dregmes matuokli? g.gif

Esu isbandziusi odos analizatoriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 02 29, 15:50)
Esu isbandziusi odos analizatoriu  mirksiukas.gif

nu kaip?koki ispudi paliko?Kaune ar kur kitur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 29 vasario 2012 - 15:12
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 29, 16:05)
nu  kaip?koki ispudi paliko?Kaune ar kur kitur?

Per susitikima mano linijos atstovai buvo atsiveze i Siaulius, kadangi mano oda problematiska, buvo idomu suzinoti ar jai truksta dregmes, kuriose vietose poros uzsikisusios ir pan. Tai ka isvydau nepralinksmino. Ten galva i ikisi i vidu po ale skraiste kazkokia ar medziaga, ten tamsu ir UV parodo tavo oda, per veidrodi tu matai ja.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 03 01, 01:12)
Per susitikima mano linijos atstovai buvo atsiveze i Siaulius, kadangi mano oda problematiska, buvo idomu suzinoti ar jai truksta dregmes, kuriose vietose poros uzsikisusios ir pan. Tai ka isvydau nepralinksmino. Ten galva i ikisi i vidu po ale skraiste kazkokia ar medziaga, ten tamsu ir UV parodo tavo oda, per veidrodi tu matai ja.

Ir kokios buvo rekomendacijos?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 03 01, 09:52)
Ir kokios buvo rekomendacijos?

Asmeniškai man rekomendavo rožinę liniją. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gak kas naudojote Artistry akiu konturu piestuka, ar gerai laikosi? O gal geriau Beautycykle piestuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 03 01, 16:50)
Asmeniškai man rekomendavo rožinę liniją.  mirksiukas.gif

Atsiprašau, kad taip neišmanėliškai klausiu, bet kas yra rožinė linija? blush2.gif Koks buvo nustatytas odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2012 03 01, 23:52)
Gak kas naudojote Artistry akiu konturu piestuka, ar gerai laikosi? O gal geriau Beautycykle piestuka?  4u.gif

as naudoju beautycycle piestuka .man jis patinka daug geriau negu ""slapios pravodkes"", nes piesia plonai kaip slapios,bet pritaikyt galima daugiau kur.as naudoju vokams, antakiams, net lupas apsivedu vakarui 4u.gif ir laaabai patenkinta!
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 03 01, 17:50)
Asmeniškai man rekomendavo rožinę liniją.  mirksiukas.gif

ar pasiteisino parinktos priemones?
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 03 02, 14:45)
as naudoju beautycycle piestuka .man jis patinka daug geriau negu ""slapios pravodkes"", nes piesia plonai kaip slapios,bet pritaikyt galima daugiau kur.as naudoju vokams, antakiams, net lupas apsivedu vakarui 4u.gif ir laaabai patenkinta!

O kaip laikosi? Neissitrina? Nes man svarbu kad laikytusi ilgai.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 03 02, 17:20)
ar pasiteisino parinktos priemones?

Ci alabiau problematiskai odai skirta rozine linija, o dar jos nebandziau, nes tik nesenai pasidariau ta testa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2012 03 02, 19:22)
O kaip laikosi? Neissitrina? Nes man svarbu kad laikytusi ilgai.

per diena laiko.taisyt nereikia.vakare nesunkiai nusivalo.
Papildyta:
QUOTE(saliutas @ 2012 03 02, 19:24)
Ci alabiau problematiskai odai skirta rozine linija, o dar jos nebandziau, nes tik nesenai pasidariau ta testa  rolleyes.gif

kas ta rozine linija, niekaip nesuprantu g.gif cia gal ta acne treatment, kur buvo usa linijoj?kurioj linijoj ja pardavineja? ir dar jei ne paslaptis, kuo tas odos problemiskumas pasireiskia?mano riebi, dehidratuota ir laaabai jautri.biski kas tuoj grauzt pradeda, tai vargstu nerealiai. o pas jus kas?
Atsakyti