gal naudojat sampunus ir galit koki rekomenduoti? aciu
Naudojau Satinique Gentle Daily Cleanser. Man jokio įspūdžio nepadarė. Nekartosiu Lygiai toks pat, kaip bet kuris šampūnas iš prekybos centro, tik 3 kartus brangesnis. Gundausi pabandyti Protique seriją
QUOTE(obelele @ 2012 02 22, 09:37)
kiekviena plauka galima apibudinti pagal jo pozymius.tarkim jusu plaukai pleiskanoti ir dazyti,todel jus renkates sampuna nuo pleiskanu ir sampuna dazytiem.naudojat pakaitom tai butu pagrindines prieziuros priemones.
papildomai reiktu naudot kondicionieriu dazytiem, profilaktiskai,karta ar du
per 10d., kauke ar seruma.seruma reikia panaudot karta i pusmeti.
QUOTE(obelele @ 2012 02 22, 09:37)
Labai priklauso nuo odos ir plauko būklės.
Visus išbandžius. Rekomenduočiau Satinique seriją. (nepatiko tik dažytiems plaukams šampūnas ir balzamas, plaukai greičiau pradeda riebaluotis).
Nuo Protique išsausėjo galvos oda, atsirado pleiskanų.
Bet čia individualus reikalai...
P.S. Atstatomoji kaukė plaukams -
Pas mane panasi problemele, naudoju nuo pleiskanu sompuna, bet visai neveikia, tada, turbut, reikia pabandyti dazytiem, bet visai nevilioja, jeigu dazniau riebaluosis
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 09, 18:57)
pabandykit piestuka arba purskiama deo, reikia atrast kuris daiktas jums geriausiai tinka, tada jokio kito nenoresit )
Lygiai tą patį norėjau patarti, nes aš visus išbandžiau ir apsistojau prie purškiamo.
QUOTE(rasajura @ 2012 02 22, 18:07)
Pas mane panasi problemele, naudoju nuo pleiskanu sompuna, bet visai neveikia, tada, turbut, reikia pabandyti dazytiem, bet visai nevilioja, jeigu dazniau riebaluosis
plaukas gali buti ne tik pleiskanotas ar dažytas.tas pats dažytas ir pleiskanotas plaukas dar gali buti silpnas,linkęs riebaluotis, šiurkstus, garbanotas, sausas , sunkiai besigarbanojantis ir t.t .pasirenkant priemones reikia ir šitus požymius įvertint.jei norit, parašykit a.ž ,pasakysiu kokios tiksliai priemonės reikalinos jūsų plaukams
QUOTE(rasajura @ 2012 02 22, 17:07)
Nematau jokios problemos bandyti visus iš eilės tik todėl, kad jie iš Amway? Juk yra ir kitų gamintojų. Jei netinka produktas, kam leisti pinigus ir būti nepatenkintai rezultatu? Man pvz., nepatiko nei šampūnas, nei intensyviai regeneruojanti kaukė plaukams iš Satinique. Bet jų serumas plaukams - metų atradimas! Ir ką? Šampūnus perku vaistinėj tokius, kokie man tinka, o serumą perku iš Amway. Juk tai, kad perkate Amway lincenziją dar neįpareigoja tapti akla pirkėja, neturinčia pasirinkimo laisvės Sėkmės atrandant tinkamus produktus
QUOTE(jbs @ 2012 02 23, 12:48)
Nematau jokios problemos bandyti visus iš eilės tik todėl, kad jie iš Amway? Juk yra ir kitų gamintojų. Jei netinka produktas, kam leisti pinigus ir būti nepatenkintai rezultatu? Man pvz., nepatiko nei šampūnas, nei intensyviai regeneruojanti kaukė plaukams iš Satinique. Bet jų serumas plaukams - metų atradimas! Ir ką? Šampūnus perku vaistinėj tokius, kokie man tinka, o serumą perku iš Amway. Juk tai, kad perkate Amway lincenziją dar neįpareigoja tapti akla pirkėja, neturinčia pasirinkimo laisvės Sėkmės atrandant tinkamus produktus
butent
as irgi perku tik tai kas tinka ir patinka
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 23, 12:39)
plaukas gali buti ne tik pleiskanotas ar dažytas.tas pats dažytas ir pleiskanotas plaukas dar gali buti silpnas,linkęs riebaluotis, šiurkstus, garbanotas, sausas , sunkiai besigarbanojantis ir t.t .pasirenkant priemones reikia ir šitus požymius įvertint.jei norit, parašykit a.ž ,pasakysiu kokios tiksliai priemonės reikalinos jūsų plaukams
ištikrųjų nuo to reikėjo pradėti, kad kiekvienas plaukas pirmiausia gali būt silpnas,linkęs riebaluotis, šiurkštus, išsausėjęsar normalus atsakant į klausimą apie šampūnus
Kosmetikos zurnaliuke yra lentele, kaip nusistatyti , koki sampuna,kondicionieriu ar papildoma priemone naudoti pagal plauku tipa kaip pagrindine ir kokia , kaip alternatyva. CIA uk rinkoje. Turbut visose rinkose yra zurnalai su lentelemis. As nusistaciau pagal lentele-paprasta
kaip pasirenkat kosmetika, ypac prieziuros priemones?gal esat isbande odos analizatoriu kur skenuoja UV spinduliais?arba gal kuri nors naudojat odos dregmes matuokli?