Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2012 02 07, 10:53)
Tiesinantis serumas 5075 tikrai liuks dalykėlis - kelias dienas patepiau plaukų galiukus ir jie jau visai kitokie  bigsmile.gif . Nors seniai jį turiu, bet kažkaip anksčiau neatradau paskirties.

Šitą ir aš pamilau nuo pirmo panadojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 06, 17:38)
ar turit savo grozio prieziuros ir puoselejimo rutina?kokia ji?

Rutina labai paprasta- ryte prausiuosi po dusu, todel veido atskirai nevalau - tik patepu paakius su kremu , skirtu paakiams-105532 , rauksleles-wrinkle relax -102050,veida -intensive repair102006- labai plonai , po to dienini (as megstu lotion -101822 , nes nenoriu lopeteliu , nei pirstu kaisioti I indeli). Nededu jokiu foundation smile.gif. Padazau blakstienas su artistry tusu ir lupytes deja su N7 - visos dienos Ilgai grojanciais lupdaziais smile.gif Vakare po duso,pries visa ta pacia rytine rutina ,valau su cleaneriu-102795, kondishinu su -102796 , vietoj dieninio - naktinis lotion -101824 . Simpple smile.gif kaip 2 kart 2 smile.gif . Oda visa nebloga- nesiskundziu.
Atsakyti
QUOTE(biti @ 2012 02 08, 11:38)
Rutina labai paprasta- ryte prausiuosi po dusu, todel veido atskirai nevalau - tik patepu paakius su  kremu , skirtu paakiams-105532 , rauksleles-wrinkle relax -102050,veida -intensive repair102006- labai plonai , po to dienini (as megstu lotion -101822 , nes nenoriu lopeteliu , nei pirstu kaisioti I indeli). Nededu jokiu foundation smile.gif. Padazau blakstienas su artistry tusu ir lupytes deja su N7 - visos dienos Ilgai grojanciais  lupdaziais smile.gif Vakare  po duso,pries visa  ta pacia  rytine rutina ,valau su cleaneriu-102795, kondishinu su -102796 , vietoj dieninio - naktinis lotion -101824 . Simpple smile.gif kaip 2 kart 2 smile.gif . Oda visa nebloga- nesiskundziu.

o man wrinkle relax,tai ne acht tiktai.mano oda daug geriau veikia ir rauksles islygina peelingas ir drekinanti kauke smile.gif lopeteliu nebutinai i indeli kist, jug yra spatulos(sauksteliai kosmetiniai) beveik kiekvienoj dezutej. smile.gif
dar vienas klausimas.itariu, kad kartojasi, bet GAL ZINOT KOKS GALIOJIMO LAIKAS, ARTISTRY TIME DEFIANCE losjonu?kiek suprantu ant dezutes buna paaminimo data.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 08, 13:33)
o man wrinkle relax,tai  ne acht tiktai.mano oda daug geriau veikia ir rauksles islygina peelingas ir drekinanti kauke smile.gif  lopeteliu nebutinai i indeli kist, jug yra spatulos(sauksteliai kosmetiniai) beveik kiekvienoj dezutej. smile.gif
dar vienas klausimas.itariu, kad kartojasi, bet GAL ZINOT KOKS GALIOJIMO LAIKAS, ARTISTRY TIME DEFIANCE losjonu?kiek suprantu ant dezutes buna paaminimo data.
Atsiprasau, kad spatulas pavadinau lopetelem. Tiesiog ir spatulas reikia uzlaikyt idealiai svariai, nes zinau atveji , kad I krema buvo inesta infekcija su pirstuku ar su spatula:(
Spatulos buna visose dezutese:)Su mano greitu gyvenimo budu tiesiog man taip patogiau. Nesidomejau del galiavimo laiko, nes sunaudoju per pusmeti nuo atidarymo. PerkuAmway parduotuvej- ten senu nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti @ 2012 02 08, 16:25)
Atsiprasau, kad spatulas pavadinau lopetelem. Tiesiog ir spatulas reikia uzlaikyt idealiai svariai, nes zinau atveji , kad I krema buvo inesta infekcija su pirstuku ar su spatula:(
Spatulos buna visose dezutese:)Su mano greitu gyvenimo budu tiesiog man taip patogiau. Nesidomejau del galiavimo laiko, nes sunaudoju per pusmeti nuo atidarymo. PerkuAmway parduotuvej- ten senu nebuna smile.gif

nu pralinksminot!!!o as pagalvojau, kad pirstus turit omeny kalbedama apie lopeteles :)taip, spatulas reikia plaut po kiekvieno panaudojimo ir svariai uzlaikyt, bet , o ka daryt, jei oda sausa?vistiek naudot riebiai ar misriai odai skirta priemone tik todel, kad ten ne spatulos, bet pompa? tas losjonas su pompele vietoj kamstuko,yra skirtas normliai i riebuma, riebiai ar misriai odai.tai stipri regeneruojanti ir atstatanti priemone nakciai, skirta brandziai odai,ar odai turinciai brandzios odos pozymiu.o del galiojimo, tai visur visko gali atsitikti...skaiciau, kad is viso jokiu galiojimo terminu nebus.
Atsakyti
Pati naudoju tik pasta ir zaliaji skysti burnytei skalauti:)) Turejau dezodoranta rutulini, taciau man nelabai patiko.. Mano teta naudoja tikrai nemazai amway'jaus: sampunai, veido odai (sausai) priemones, dezodorantas, duso zele.. net neisvardinsiu visu su pavadinimais.. Jai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2012 02 09, 15:59)
Pati naudoju tik pasta ir zaliaji skysti burnytei skalauti:)) Turejau dezodoranta rutulini, taciau man nelabai patiko.. Mano teta naudoja tikrai nemazai amway'jaus: sampunai, veido odai (sausai) priemones, dezodorantas, duso zele.. net neisvardinsiu visu su pavadinimais.. Jai tinka ir patinka smile.gif

pabandykit piestuka arba purskiama deo, reikia atrast kuris daiktas jums geriausiai tinka, tada jokio kito nenoresit smile.gif)
Atsakyti
TERESA PALMER http://www.teresapalmer.com/ -naujas veidas!!!!!reprezentuojantis ARTISTRY kosmetika iki 2014
http://www.youtube.c...h?v=n4xMNds1X4I
Si dinamiska, grazi ir talentina aktore savo debiuta pradejo 2012m . pristatydama ARTISTRY nauju spalvu kolekcija, kuria neuzilgo bus galima isigyti 4u.gif Kiekviena palete susideda is astuoniu spalvu skirtu veidui,dvieju bligesiu lupoms ir piestuko su droztuku, skirto akims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 10 vasario 2012 - 14:01
QUOTE(virsukalne @ 2012 02 09, 13:59)

Zaliojo skyscio burnytei Glister paskirtis yra labai plati

Sent from my iPhone

Begin forwarded message:

From: Raimonda Bagdoniene <raimondab@msn.com>
Date: 9 February 2012 06:54:22 GMT
To: "raimondab@msn.com" <raimondab@msn.com>
Subject: Glister skalavimo priemone

GLISTER Koncentruota burnos skalavimo priemonė

Paskirtis: Įvairiapusiškai veikianti koncentruota burnos skalavimo priemonė gaivina ne tik burnos kvapą bei rūpinasi visapusiška burnos higiena, bet ir palengvina susikaupusių apnašų šalinimą, 38% padidina dantų valymo poveikį. Ši daugiafunkcinė priemonė naudojama ne tik stomatologijoje, bet ir kitose srityse.

Sudėtis: Eteriniai aliejai – pipirinės mėtos, citrininės melisos, paprastosios mėtos, mentolis, gyvatės nuodai, spiritas, vanduo, kamparas, cukranendrės, citrinos sultys, organinės rūgštys, enzimai, alijošius, eukaliptas ir kt. Praskiedus alkoholio kiekis – 1,5%.

Savybės ir privalumai: Įvairiapusis naudojimas. *Aukšta kokybė. *Koncentruota, taupi ir efektyvi – iš koncentrato gaunama 2,69 l tirpalo. *Užtenka 90 skalavimų. *Priklausomai nuo vandens kietumo, PH vertė – 5,4 – 6,2.

Naudojimas: *STOMATOLOGIJOJE: paradantozė; cinga; dantų kariesas; sialodenitas; gingivitas; paradontitas ir kt. Skalavimo skystis sustiprina dantų valymo efektą iki kelių dešimčių kartų (38%), naudojama prieš valant dantis iki 5 p. p. į skalavimo indelį (skalauti 30 s), kovoja su dantenų kraujavimu, dantų apnašomis, kariesu. Į preparato sudėtį įeina stiprūs augalinės kilmės antiseptikai, kurie kovoja su mikrobais ir bakterijomis. Nerekomenduojama
vaikams iki 6 metų. *GINEKOLOGIJOJE: vaginaliniai kolpitai; pienligė ir kt. išskyros;didelis gimdos kaklelio išsiplėtimas; niežėjimas; herpio virusas; veikia kaip antibakterinė ir lengva kontraceptinė priemonė; gali būti naudojama lytinio akto metu ir kt. Kadangi skalavimo priemonė turi tik augalinės kilmės antibiotikus, jį gali naudoti ir nėščios moterys. *ANDROLOGIJOJE: įvairiems uždegimams ir lengvoms infekcijoms kaip asmeninės higienos priemonė. *LOR: tonzilitas (pūlinga angina): 2-5 p. p. į skalavimo indelį. Skalauti gerklę. Sloga: 2 p. p. į skalavimo indelį. Suvilgyti tamponėlius, dėti į nosį ir giliai kvėpuoti. *GRIPAS IR KT. LIGŲ EPIDEMIJOS: 10-15 p. p. į 200 ml vandens. Supilti į purkštuvą, purkšti patalpas, valyti durų rankenas ir pan. *APSINUODIJIMAS: 1 p. p. į skalavimo indelį vandens. Išgerti užgeriant dideliu kiekiu vandens. *TRAUMOS: Durtines- pjautines žaizdas patepti neskiesta priemone. Veikia kaip kraujo tekėjimą stabdanti priemonė, analgetikas ir antiseptikas. *SKAUSMAI: galvos (migreniniai); spazmai; širdies skausmai. Veikia kaip analgetinė priemonė. *AKIMS: Traiškanas akyse valyti skiediniu – 1 lašas skalavimo priemonės, 30 lašų vandens. *BUITYJE: troškulio malšinimui: Nedidelį kiekį skalavimo priemonės atskiesti drungname vandenyje ir išgerti. įlašinti 1-7 lašus į sterilizuojamą vandenį.

Atsakyti
QUOTE(biti @ 2012 02 10, 16:53)

didelis gimdos kaklelio išsiplėtimas;
veikia lengva kontraceptinė priemonė; gali būti naudojama lytinio akto metu ir kt.

Aš nedrįsiu ginčytis dėl visame post'e išvardintų dalykų, nes nesu gydytoja. Tiksliau - ne kūnų gydytoja. Kad man visa tai nuskambėjo marazmatiškai, tai čia gal mano problemos. Bet va paaiškinkit Jūs man bent viena: kas yra LENGVA KONTRACEPTINĖ priemonė? Kontraceptcija būna veiksminga arba ne. Apie lengvas girdėjau tiek pat, kiek apie posakį "truputį nėščia".
Ir ką Glister'is gali padaryti su dideliu gimdos kaklelio išsiplėtimu? Gal sutraukti? doh.gif Įdomu, kodėl universitetinės klinikos man iškart siūlo užsiuvimą, jei galima tokiu stebuklingu Glister'iu viską sutvarkyt? Be narkozės ir skausmingo pooperacinio gydymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(biti @ 2012 02 10, 17:53)
Zaliojo skyscio burnytei Glister paskirtis yra labai plati 
Sent from my iPhone

Begin forwarded message:

From: Raimonda Bagdoniene <raimondab@msn.com>
Date: 9 February 2012 06:54:22 GMT
To: "raimondab@msn.com" <raimondab@msn.com>
Subject: Glister skalavimo priemone
GLISTER Koncentruota burnos skalavimo priemonė

Paskirtis: Įvairiapusiškai veikianti koncentruota burnos skalavimo priemonė gaivina ne tik burnos kvapą bei rūpinasi visapusiška burnos higiena, bet ir palengvina susikaupusių apnašų šalinimą, 38% padidina dantų valymo poveikį. Ši daugiafunkcinė priemonė naudojama ne tik stomatologijoje, bet ir kitose srityse.

Sudėtis: Eteriniai aliejai – pipirinės mėtos, citrininės melisos, paprastosios mėtos, mentolis, gyvatės nuodai, spiritas, vanduo, kamparas, cukranendrės, citrinos sultys, organinės rūgštys, enzimai, alijošius, eukaliptas ir kt. Praskiedus alkoholio kiekis – 1,5%.

Savybės ir privalumai: Įvairiapusis naudojimas. *Aukšta kokybė. *Koncentruota, taupi ir efektyvi – iš koncentrato gaunama 2,69 l tirpalo. *Užtenka 90 skalavimų. *Priklausomai nuo vandens kietumo, PH vertė – 5,4 – 6,2.

Naudojimas: *STOMATOLOGIJOJE: paradantozė; cinga; dantų kariesas; sialodenitas; gingivitas; paradontitas ir kt. Skalavimo skystis sustiprina dantų valymo efektą iki kelių dešimčių kartų (38%), naudojama prieš valant dantis iki 5 p. p. į skalavimo indelį (skalauti 30 s), kovoja su dantenų kraujavimu, dantų apnašomis, kariesu. Į preparato sudėtį įeina stiprūs augalinės kilmės antiseptikai, kurie kovoja su mikrobais ir bakterijomis. Nerekomenduojama
vaikams iki 6 metų. *GINEKOLOGIJOJE: vaginaliniai kolpitai; pienligė ir kt. išskyros;didelis gimdos kaklelio išsiplėtimas; niežėjimas; herpio virusas; veikia kaip antibakterinė ir lengva kontraceptinė priemonė; gali būti naudojama lytinio akto metu ir kt. Kadangi skalavimo priemonė turi tik augalinės kilmės antibiotikus, jį gali naudoti ir nėščios moterys. *ANDROLOGIJOJE: įvairiems uždegimams ir lengvoms infekcijoms kaip asmeninės higienos priemonė. *LOR: tonzilitas (pūlinga angina): 2-5 p. p. į skalavimo indelį. Skalauti gerklę. Sloga: 2 p. p. į skalavimo indelį. Suvilgyti tamponėlius, dėti į nosį ir giliai kvėpuoti. *GRIPAS IR KT. LIGŲ EPIDEMIJOS: 10-15 p. p. į 200 ml vandens. Supilti į purkštuvą, purkšti patalpas, valyti durų rankenas ir pan. *APSINUODIJIMAS: 1 p. p. į skalavimo indelį vandens. Išgerti užgeriant dideliu kiekiu vandens. *TRAUMOS: Durtines- pjautines žaizdas patepti neskiesta priemone. Veikia kaip kraujo tekėjimą stabdanti priemonė, analgetikas ir antiseptikas. *SKAUSMAI: galvos (migreniniai); spazmai; širdies skausmai. Veikia kaip analgetinė priemonė. *AKIMS: Traiškanas akyse valyti skiediniu – 1 lašas skalavimo priemonės, 30 lašų vandens. *BUITYJE: troškulio malšinimui: Nedidelį kiekį skalavimo priemonės atskiesti drungname vandenyje ir išgerti. įlašinti 1-7 lašus į sterilizuojamą vandenį.

nuo slogos ir anginos,dantu skausmo tai laaaabai gerai thumbup.gif skalauju, padeda, bet naudoju stipresni koncentrata, negu cia parasyta
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 10, 14:42)
TERESA PALMER http://www.teresapalmer.com/ -naujas veidas!!!!!reprezentuojantis ARTISTRY kosmetika iki 2014
http://www.youtube.c...h?v=n4xMNds1X4I
Si dinamiska, grazi ir talentina aktore savo debiuta, dirbant su ARTISTRY kosmetika, pradejo 2012m . pristatydama ARTISTRY nauju spalvu kolekcija, kuria neuzilgo bus galima isigyti  4u.gif Kiekviena palete susideda is astuoniu spalvu skirtu veidui,dvieju bligesiu lupoms ir piestuko su droztuku, skirto akims.

Atsakyti