Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 05, 14:29)
.JOKIU PRIEMONIU NEREIKIA IR NEGALIMA SKIESTI NEI VANDENIU, NEI SEILEMIS, nei dar kaip nors !!!!!JOKIU BUDU !!

Keista, nes kiek zinau, tai Amway priemones yra skiedziamos, nes kaip jie sako, kad vandens jie nepardavineja, nes visi jo turi namuose. Akiu valikli pilam ant vandeniu sudrekinto vatos tamponiuko ir taip valom, antiperspirantus taip pat ant dregnos odos. Skysta muila taip pat kartais praskiedziu, nes mes naudojam kaip reikia - po maza lasiuka spaudziam, bet sveciai kartais pavaro lotuliukas.gif , o po to sako "oi koks geras muilas, kiek nedaug jo reikia" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2012 02 05, 15:22)
Keista, nes kiek zinau, tai Amway priemones yra skiedziamos, nes kaip jie sako, kad vandens jie nepardavineja, nes visi jo turi namuose. Akiu valikli pilam ant vandeniu sudrekinto vatos tamponiuko ir taip valom, antiperspirantus taip pat ant dregnos odos.  Skysta muila taip pat kartais praskiedziu, nes mes naudojam kaip reikia - po maza lasiuka spaudziam, bet sveciai kartais pavaro  lotuliukas.gif , o po to sako "oi koks geras muilas, kiek nedaug jo reikia"  bigsmile.gif

mes tur but nesusikalbam. ant dregnos odos, tai nereiskia, kad gamini reikia praskiest.as kalbu apie kosmetika, bet ne apie buities prekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 05 vasario 2012 - 15:00
Neišradinėkim dviračio, naudokim pagal paskirtį, pagal gamintojo rekomendacijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 05, 14:39)
doh.gif  Skiesti, tai šiuo atveju, ne į šampūno buteliuką pilti vandenį, o į saują: truputį šampūno užpilti vandeniu. Jokiu būdu negalima pilti neskiesto šampūno tiesiai ant galvos. Ypač, jei jautresnė galvos oda ar turint pleiskanų. Mažiems vaikams plaunant plaukučius lygiai tas pats galioja. Normalus pediatras ar šeimos gydytojas visad įspės jaunus tėvelius, susilaukusius naujagimio, kad skiestų šampūnus. Ir nekalbu apie konkretaus gamintojo konkrečią seriją. Šita taisyklė galioja bet kuriam šampūnui (galbūt išimtys aikomos eklogiškiems šampūnams, kurie visai neputoja). Ir gydytojo-dermatologo argumentuota rekomenacija man atrodo patikimesnė, nei kosmetikos pardavėjo/platinto/konsultanto.

kuris body losjonas pagamintas zoleliu pagrindu???? bigsmile.gif naudoju 15metu pirma kart girdziu.jei kalbat apie kuno ir ranku losjona 400ml., baltam butelyje, tai jo sudetyje yra avizu proteinu.naturali prieziura odai.pagerina odos dregnuma, sumazina ir islyina rauksles per 24va.turi apsaugas nuo uv ir uvb.greitai ir gerai isigeria, nepalieka riebaus blizgesio.naudojant pastoviai oda tampa lygesne, minkstene, elastinesne.gaila neprismenu ALLANO putu sudeties, bet pasiziuresiu:)))
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 05, 18:27)
kuris body losjonas pagamintas zoleliu pagrindu???? bigsmile.gif naudoju 15metu pirma kart girdziu.jei kalbat apie kuno ir ranku losjona 400ml., baltam butelyje, tai jo sudetyje yra avizu proteinu.naturali prieziura odai.pagerina odos dregnuma, sumazina ir islyina rauksles per 24va.turi apsaugas nuo uv ir uvb.greitai ir gerai isigeria, nepalieka riebaus blizgesio.naudojant pastoviai oda tampa lygesne, minkstene, elastinesne.gaila neprismenu ALLANO putu sudeties, bet pasiziuresiu:)))

Viena apie ratus, kita apie batus. Kaip visada. Prie ko čia koks nors body losjonas, jei kalbėta buvo tik apie šampūnus?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 05, 19:29)
Viena apie ratus, kita apie batus. Kaip visada. Prie ko čia koks nors body losjonas, jei kalbėta buvo tik apie šampūnus?

va sita pasisakyma galvoj turejau
""QUOTE(ramuva @ 2012 02 04, 11:22)
Taip, Body series produkcija mes irgi naudojame visa seima ir esam labai patenkinti. Losjona kunui galima naudoti net vaikams, kadangi pagamintas zoleliu pagrindu. Bet daugiausia ji naudoja vyras ""
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 05, 18:54)
va sita pasisakyma galvoj turejau
""QUOTE(ramuva @ 2012 02 04, 11:22)
Taip, Body series produkcija mes irgi naudojame visa seima ir esam labai patenkinti. Losjona kunui galima naudoti net vaikams, kadangi pagamintas zoleliu pagrindu. Bet daugiausia ji naudoja vyras  ""

Na, jis ne mano. Tad ir cituoti mano post'us, neaišku ką turint omenyje, nėra prasmės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 05, 20:00)
Na, jis ne mano. Tad ir cituoti mano post'us, neaišku ką turint omenyje, nėra prasmės  doh.gif

as ir nesakau, kad ta pranesima parase jbs . as cituoju moteriske,kuri smarkiai klysta del gaminio sudeties.pataisyti klystanti visada yra prasme smile.gif o kalbuosi sitoj temoj ne tik su jumis , jbs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 05 vasario 2012 - 19:35
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 05, 19:32)
as ir nesakau, kad ta pranesima parase jbs . as cituoju moteriske,kuri smarkiai klysta del gaminio sudeties.pataisyti klystanti visada yra prasme smile.gif o kalbuosi sitoj temoj ne tik su jumis , jbs 4u.gif

Tiesiog nesuprantu, kodėl atsakoma konkrečiai į mano post'ą, jei kalbama ne su manimi doh.gif
Atsakyti
ar turit savo grozio prieziuros ir puoselejimo rutina?kokia ji?
Atsakyti
PETER ISLAND™ Balzamas po deginimosi 103176
Kosmetologė rekomendavo, kad šis kremas pats geriausias pažeistai jautriai odai, nes jis atstato net saulės nudegintą odą.
Užsisakysiu ir žiūrėsiu, kiek man tas pasiteisins smile.gif.
Atsakyti
Tiesinantis serumas 5075 tikrai liuks dalykėlis - kelias dienas patepiau plaukų galiukus ir jie jau visai kitokie bigsmile.gif . Nors seniai jį turiu, bet kažkaip anksčiau neatradau paskirties.
Antiperspirantus išbandžiau visus, bet man labiausiai patinka purškiamas, mano vyrui - rutulinis, o draugams - pieštukinis, ir kai kuriems rutulinis. Žodžiu, visi geri, tik reikia išsirinkti sau labiausiai tinkantį smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė Orchidėja: 07 vasario 2012 - 10:59