Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(gi2lux @ 2012 02 04, 10:28)
turiu nuo pernai, jau baiginėju. kasdien nenaudojau, bet kartais pasilepinimui labai fainas rinkinukas, malonaus kvapo. Pernai labai greit juos išpirko, tai būtinai užsisakysiu ir dabar, nes gali vėl nebelikti. Beto puiki idėja dovanai  thumbup.gif

o kuo jis ypatingas? tik dėl kvapo? ar drėkina geriau, nei pvz., Body Series? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 04, 14:07)
o kuo jis ypatingas? tik dėl kvapo? ar drėkina geriau, nei pvz., Body Series?  blush2.gif

man spa su body serijos priemonem net nelyginami dalykai.
klausimas toms, kurios gerai nusimano arba naudoja pacios vandens linijos priemones. po vandens linijospriemoniu panaudojimo ziauriai sala veido oda.ar jums taip pat? ka darot?
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2012 02 03, 23:22)
Prekyboje vel yra ARTISTRY™ essentials Drėkinamoji SPA kolekcija.
Gaivinamoji kūno prausimosi želė (200 ml)
Švelninamasis kūno šveitiklis (135 ml)
Drėkinamasis kūno sviestas (200 ml)
Gal kas jau naudojote sios priemones? Ar tikrai labai geri produktai?  4u.gif
Nes kaip suprantu anksciau buvo jie prekyboje.

vel prekyboje yra ne tik kuno spa.nauji rinkiniai akims ir lupoms, taip pat.naujos makiazo tendencijos pavasariui.grizta 1920 metu mada.kas galetu pakomentuot kuoji ypatinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 04, 18:16)
vel prekyboje yra ne tik kuno spa.nauji rinkiniai akims ir lupoms, taip pat.naujos makiazo tendencijos pavasariui.grizta 1920 metu mada.kas galetu pakomentuot kuoji ypatinga g.gif

apie 1920 m makiazo tendencijas si bei ta radau internete smile.gif gal busidomu ir kitom:))
http://francescarose...ration-for.html
Atsakyti
Laukiu, kol LT pasirodys pavasario makiažo kolekcija. Labai smalsu, kokios priemonės ir spalvos joje yra.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 04, 18:03)
[ :4u:imeciau i A .Z

Ačiū. Peržiūrėjusi 20-ųjų makiažo tendencijas tikėjausi ryškesnių, tamsesnių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 04, 19:14)
Ačiū. Peržiūrėjusi 20-ųjų makiažo tendencijas tikėjausi ryškesnių, tamsesnių spalvų.

as manau, kad
darant makiaza galima derint senas palvas su naujom .spresti apie spalvos ryskuma nepabandzius sunku .tos, kur imeciau nuoroda, 1920m makiazo tendencijos yra bendros,tai ne artistry ar beautycycle veidas.gal tik viena kita nuotrauka atitinka ARTISTRY dekoratyvines kosmetikos tencencijas t.y NATURALUMA, RAFINUOTA ELEGANCIJA,SEKSUALUMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 04 vasario 2012 - 19:01
QUOTE(ramuva @ 2012 02 04, 11:22)
Taip, Body series produkcija mes irgi naudojame visa seima ir esam labai patenkinti. Losjona kunui galima naudoti net vaikams, kadangi pagamintas zoleliu pagrindu. Bet daugiausia ji naudoja vyras  smile.gif

Apie kuri losjona kalbate, parasykite koduka. Nes kaip tik galvojau paklausti, ar yra koks kremukas, tiknaktis kudikiams.
Mes turime Allano 6863, bet kazkaip nelabai patiko. Siaip toks labai malonus, ir nors mano oda sausa ir siurksti, bet jis netinka, nors butent tokiai rekomenduojamas. Manau vasarai jis labai tiktu, nes nepalieka riebaus sluoksnio. Gaivus, bet man per lengvas.
Dabar planuoju uzsisakyti sita 2175. Gal kas naudojate?

O prie bendru atsiliepimu apie isbandytas priemones butu taip:
(nors dar nedaug ka isbandziau, bet cia pasiskaicius, labai susidomejau)

Artistry akiu-lupu makiazo valiklis thumbup.gif
Balansing foundation, naudoju Natural - laaabai patinka, idealiai dengia. Kazkuri rasete, kad netinka, bet man tai liuks. Tas senesnis variantas taip graziai nedengdavo, o dabartinis labai fainas - skystesnis, mielesnis, tobulesnis. Ir nereikia dozatoriaus atskirai pirkti biggrin.gif
Labai patiko tusas, naudojau tiesiog patvaru, galvoju isbandyti vandeniui atsparu. Labai daug draugem esu tusu pardavusi, tai po to dar tu draugiu drauges uzsisakydavo thumbup.gif . Buvo mano bestseleris biggrin.gif.
Tik as turiu beda, su akiu asarojimu (ypac saltesniu oru), joks tusas nepadeda - nei Artistry, nei Clinique... Galvoju, gal ne tusas kaltas... gal seseliai... Tik gaila, kad is Artistry ju dar nebandziau, nes tiek turiu pridovanotu ir siaip gautu is seniau Isa Dora, kad vis dar neisbaigiu, o mesti gaila ... ax.gif
Sampuna naudoju sanitique, tai pastebejau, kad labai pradejo augti plaukai mirksiukas.gif . Nors jis man nera kazkas toookio, bet siaip geras. Tarp kitko, geresnis rezultatas gaunasi naudojant ji skiesta vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2012 02 05, 11:49)

Tik as turiu beda, su akiu asarojimu (ypac saltesniu oru), joks tusas nepadeda - nei Artistry, nei Clinique... Galvoju, gal ne tusas kaltas... gal seseliai... Tik gaila, kad is Artistry ju dar nebandziau, nes tiek turiu pridovanotu ir siaip gautu is seniau Isa Dora, kad vis dar neisbaigiu, o mesti gaila ...  ax.gif
Sampuna naudoju sanitique, tai pastebejau, kad labai pradejo augti plaukai  mirksiukas.gif . Nors jis man nera kazkas toookio, bet siaip geras. Tarp kitko, geresnis rezultatas gaunasi naudojant ji skiesta vandeniu.

Man šaltu oru akys irgi ašaroja. Problemą sprendžiu labai paprastai - pasaugau tokiu oru akis ir išvis nesidažau jų. Ryškiai lūpas tuomet padažau. O ir šiaip akis retai dažausi, nes jos gan jautrios ir linkusios ašaroti.
O dėl šampūnų, tai dermatologai bet kurį šampūną rekomenduoja skiesti vandeniu. Satinique bandžiau, bet man asmeniškai kainos ir kokybės santykis neatitiko lūkesčių. Daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 05, 12:54)
Man šaltu oru akys irgi ašaroja. Problemą sprendžiu labai paprastai - pasaugau tokiu oru akis ir išvis nesidažau jų. Ryškiai lūpas tuomet padažau. O ir šiaip akis retai dažausi, nes jos gan jautrios ir linkusios ašaroti.
O dėl šampūnų, tai dermatologai bet kurį šampūną rekomenduoja skiesti vandeniu. Satinique bandžiau, bet man asmeniškai kainos ir kokybės santykis neatitiko lūkesčių. Daugiau nepirksiu  schmoll.gif

sampunai kaip ir kitos primones yra labai geri, bet jei NEATITINKA jusu plauko tipo, t.y netinkamai parinkti, tai ir rezultato nera, bent jau tokio kokio tikites.JOKIU PRIEMONIU NEREIKIA IR NEGALIMA SKIESTI NEI VANDENIU, NEI SEILEMIS, nei dar kaip nors !!!!!JOKIU BUDU !!
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 02 05, 13:29)
JOKIU PRIEMONIU NEREIKIA IR NEGALIMA SKIESTI NEI VANDENIU, NEI SEILEMIS, nei dar kaip nors !!!!!JOKIU BUDU !!

doh.gif Skiesti, tai šiuo atveju, ne į šampūno buteliuką pilti vandenį, o į saują: truputį šampūno užpilti vandeniu. Jokiu būdu negalima pilti neskiesto šampūno tiesiai ant galvos. Ypač, jei jautresnė galvos oda ar turint pleiskanų. Mažiems vaikams plaunant plaukučius lygiai tas pats galioja. Normalus pediatras ar šeimos gydytojas visad įspės jaunus tėvelius, susilaukusius naujagimio, kad skiestų šampūnus. Ir nekalbu apie konkretaus gamintojo konkrečią seriją. Šita taisyklė galioja bet kuriam šampūnui (galbūt išimtys aikomos eklogiškiems šampūnams, kurie visai neputoja). Ir gydytojo-dermatologo argumentuota rekomenacija man atrodo patikimesnė, nei kosmetikos pardavėjo/platinto/konsultanto.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2012 02 05, 12:49)
Apie kuri losjona kalbate, parasykite koduka. Nes kaip tik galvojau paklausti, ar yra koks kremukas, tiknaktis kudikiams.
Mes turime Allano 6863, bet kazkaip nelabai patiko. Siaip toks labai malonus, ir nors mano oda sausa ir siurksti, bet jis netinka, nors butent tokiai rekomenduojamas. Manau vasarai jis labai tiktu, nes nepalieka riebaus sluoksnio. Gaivus, bet man per lengvas.
Dabar planuoju uzsisakyti sita 2175. Gal kas naudojate?

O prie bendru atsiliepimu apie isbandytas priemones butu taip:
(nors dar nedaug ka isbandziau, bet cia pasiskaicius, labai susidomejau)

Artistry akiu-lupu makiazo valiklis  thumbup.gif
Balansing foundation, naudoju Natural - laaabai patinka, idealiai dengia. Kazkuri rasete, kad netinka, bet man tai liuks. Tas senesnis variantas taip graziai nedengdavo, o dabartinis labai fainas - skystesnis, mielesnis, tobulesnis. Ir nereikia dozatoriaus atskirai pirkti  biggrin.gif
Labai patiko tusas, naudojau tiesiog patvaru, galvoju isbandyti vandeniui atsparu. Labai daug draugem esu tusu pardavusi, tai po to dar tu draugiu drauges uzsisakydavo  thumbup.gif . Buvo mano bestseleris biggrin.gif.
Tik as turiu beda, su akiu asarojimu (ypac saltesniu oru), joks tusas nepadeda - nei Artistry, nei Clinique... Galvoju, gal ne tusas kaltas... gal seseliai... Tik gaila, kad is Artistry ju dar nebandziau, nes tiek turiu pridovanotu ir siaip gautu is seniau Isa Dora, kad vis dar neisbaigiu, o mesti gaila ...  ax.gif
Sampuna naudoju sanitique, tai pastebejau, kad labai pradejo augti plaukai  mirksiukas.gif . Nors jis man nera kazkas toookio, bet siaip geras. Tarp kitko, geresnis rezultatas gaunasi naudojant ji skiesta vandeniu.

kudikiam naudoja omega .praduria kapsulia ir tepa odyte aliejum:smile.gif)
Atsakyti