QUOTE(ramuva @ 2012 02 04, 11:22)
Taip, Body series produkcija mes irgi naudojame visa seima ir esam labai patenkinti. Losjona kunui galima naudoti net vaikams, kadangi pagamintas zoleliu pagrindu. Bet daugiausia ji naudoja vyras
Apie kuri losjona kalbate, parasykite koduka. Nes kaip tik galvojau paklausti, ar yra koks kremukas, tiknaktis kudikiams.
Mes turime Allano 6863, bet kazkaip nelabai patiko. Siaip toks labai malonus, ir nors mano oda sausa ir siurksti, bet jis netinka, nors butent tokiai rekomenduojamas. Manau vasarai jis labai tiktu, nes nepalieka riebaus sluoksnio. Gaivus, bet man per lengvas.
Dabar planuoju uzsisakyti sita 2175. Gal kas naudojate?
O prie bendru atsiliepimu apie isbandytas priemones butu taip:
(nors dar nedaug ka isbandziau, bet cia pasiskaicius, labai susidomejau)
Artistry
akiu-lupu makiazo valiklis
Balansing foundation, naudoju Natural - laaabai patinka, idealiai dengia. Kazkuri rasete, kad netinka, bet man tai liuks. Tas senesnis variantas taip graziai nedengdavo, o dabartinis labai fainas - skystesnis, mielesnis, tobulesnis. Ir nereikia dozatoriaus atskirai pirkti
Labai patiko
tusas, naudojau tiesiog patvaru, galvoju isbandyti vandeniui atsparu. Labai daug draugem esu tusu pardavusi, tai po to dar tu draugiu drauges uzsisakydavo
. Buvo mano bestseleris
.
Tik as turiu beda, su akiu asarojimu (ypac saltesniu oru), joks tusas nepadeda - nei Artistry, nei Clinique... Galvoju, gal ne tusas kaltas... gal seseliai... Tik gaila, kad is Artistry ju dar nebandziau, nes tiek turiu pridovanotu ir siaip gautu is seniau Isa Dora, kad vis dar neisbaigiu, o mesti gaila ...
Sampuna naudoju sanitique, tai pastebejau, kad labai pradejo augti plaukai
. Nors jis man nera kazkas toookio, bet siaip geras. Tarp kitko, geresnis rezultatas gaunasi naudojant ji skiesta vandeniu.