Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

JBS likęs rinkinukas kodu 114708 yra skirtas mišriai/riebiai odai 4u.gif ARTISTRY™ TIME DEFIANCE serijos kremai (apvaliose žemose dėžutėse) skirti sausai/normaliai odai, losijonai (aukštuose buteliukuose su dozatoriais) mišriai/riebiai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2012 01 29, 12:55)
JBS likęs rinkinukas kodu 114708 yra skirtas mišriai/riebiai odai  4u.gif  ARTISTRY™ TIME DEFIANCE serijos kremai (apvaliose žemose dėžutėse) skirti sausai/normaliai odai, losijonai (aukštuose buteliukuose su dozatoriais) mišriai/riebiai odai  4u.gif

Pagaliau biggrin.gif Ačiū labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 29, 13:32)
vadinasi, gaudama sąskaitą ir ją apmokėdama kreditine kortele, aš lygiai taip pat susimoku mokesčius.
o dėl Jūsų nuomonės, Jūs ją pasakote ne į temą paprasčiausiai. Prieš gerą savaitę klausiau atsiliepimų iš išbandžiųsiųjų apie beautycycle kaukę-šveitiklį-skaistiklį. Ką atrašėte? "Artistry naujas ir brangus geresnis, nors Beautycycle nebandžiau". 1. Jūs nebandžiusi nusprendėte, kuris yra geresnis (spėju, kad pagal kainą). 2. Apie Artistry aš net neklausiau. Arba paklaususi, kas turi parduoti Artistry (ne TD serijos) ir Beautycycle kreminių pudrų mėginukų, Jūs man pasiūlėte būtent TD serijos mėginukus ir Beautycycle dieninių kremų mėginukus. 2 kartus iš eilės. Perskaitote po pusę post'o, po pusę skelbimo, pasidarote savo išvadas ir skleidžiate čia šurmulį. Nors klausimai buvo labai paprasti  doh.gif

pabandziau abu smile.gif pasilieku prie savo nuomones.tarp kitko jus nedaskaitet iki galo. sveitiklis is beautycyce netinka visiskai nelygiai odai,nuo jo nelyguma dar labiau isryskeja, o tas naujasis peelingas, nors ne toks jis ir naujas, labai gerai islygina oda, netgi poros uzsidaro.ta as jum ir parasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 29 sausio 2012 - 13:54
Kaip jums naujasis lūpų blizgis iš Beautycycle? Spėjote išbandyti? Atrodo labai viliojančiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 29, 15:36)
Kaip jums naujasis lūpų blizgis iš Beautycycle? Spėjote išbandyti? Atrodo labai viliojančiai  ax.gif

to su veidroduku dar nebandziau.du paprastus sunaudojau.skanus labai :)ypc zemuoginis,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 29 sausio 2012 - 20:50
QUOTE(jbs @ 2012 01 29, 10:34)
Labas rytas,
išbandžiau Artistry akių ir lūpų makiažo valiklį bei Satinique High gloss serumą. Makiažo valiklis mane apstulbino: nuvalė net vandeniui atsparų tušą be jokio trynimo! Tiesa, akis šiek tiek man visgi graužė, bet neteko turėti tokio, kuris negraužtų, tad ir čia stebuklo nesitikėjau. O serumas nesuteikia to žvilgesio tiek, kiek tikėjausi, bet gavau kitą rezultatą, kurio nelaukiau - plaukai pasidarė švelnūs, paklusnūs, malonūs liesti  wub.gif

Noriu pasakyti, kad Satinique plauku serumas ir duoda ta rezultata, kuri Jus pavadinote kita- svelnuma, paklusnuma ir malonuma biggrin.gif, aisku truputi ir blizgesio priduoda.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2012 01 29, 21:41)
Noriu pasakyti, kad Satinique plauku serumas ir duoda ta rezultata, kuri Jus pavadinote kita- svelnuma, paklusnuma ir malonuma biggrin.gif, aisku truputi ir blizgesio priduoda.

Aš pavadinau "kitu" vien dėl to, kad pavadinimas suklaidino. Įsivaizdavau, kad plaukai žvilgės kaip reklamoj, bet kad jie taps tokie malonūs, švelnūs - neturėjau lūkesčių. Džiaugiuosi taip "apsigavusi" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 30, 00:07)
Aš pavadinau "kitu" vien dėl to, kad pavadinimas suklaidino. Įsivaizdavau, kad plaukai žvilgės kaip reklamoj, bet kad jie taps tokie malonūs, švelnūs - neturėjau lūkesčių. Džiaugiuosi taip "apsigavusi"  thumbup.gif

pratesiu lupu dazu tema smile.gif ar jauciat skirtuma tarp lupu dazu skirtu vasarai ir ziemai?ar visada pagal sezona naudojat?
Atsakyti
Prekyboje vel yra ARTISTRY™ essentials Drėkinamoji SPA kolekcija.
Gaivinamoji kūno prausimosi želė (200 ml)
Švelninamasis kūno šveitiklis (135 ml)
Drėkinamasis kūno sviestas (200 ml)
Gal kas jau naudojote sios priemones? Ar tikrai labai geri produktai? 4u.gif
Nes kaip suprantu anksciau buvo jie prekyboje.
Atsakyti
Aš šiandien juos irgi pastebėjau, bet kažkaip nevilioja blush2.gif Liksiu ištikima Body Series biggrin.gif
Atsakyti
Taip, Body series produkcija mes irgi naudojame visa seima ir esam labai patenkinti. Losjona kunui galima naudoti net vaikams, kadangi pagamintas zoleliu pagrindu. Bet daugiausia ji naudoja vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2012 02 03, 23:22)
Prekyboje vel yra ARTISTRY™ essentials Drėkinamoji SPA kolekcija.
Gaivinamoji kūno prausimosi želė (200 ml)
Švelninamasis kūno šveitiklis (135 ml)
Drėkinamasis kūno sviestas (200 ml)
Gal kas jau naudojote sios priemones? Ar tikrai labai geri produktai?  4u.gif
Nes kaip suprantu anksciau buvo jie prekyboje.

turiu nuo pernai, jau baiginėju. kasdien nenaudojau, bet kartais pasilepinimui labai fainas rinkinukas, malonaus kvapo. Pernai labai greit juos išpirko, tai būtinai užsisakysiu ir dabar, nes gali vėl nebelikti. Beto puiki idėja dovanai thumbup.gif
Atsakyti