Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

Labas rytas,
išbandžiau Artistry akių ir lūpų makiažo valiklį bei Satinique High gloss serumą. Makiažo valiklis mane apstulbino: nuvalė net vandeniui atsparų tušą be jokio trynimo! Tiesa, akis šiek tiek man visgi graužė, bet neteko turėti tokio, kuris negraužtų, tad ir čia stebuklo nesitikėjau. O serumas nesuteikia to žvilgesio tiek, kiek tikėjausi, bet gavau kitą rezultatą, kurio nelaukiau - plaukai pasidarė švelnūs, paklusnūs, malonūs liesti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 28, 21:45)
Nėr nei su kuo, nei dėl ko pyktis. Time Defiance rinkinys (iš žiemos dovanų kolekcijos) yra vienas.  Jei jie būtų du, greičiausiai ir prekės kodukai skirtųsi smile.gif Ar ne?  cool.gif

rinkiniai yra du ir kodai yra du :)sausai odai dar ir su nuolaida, nemaza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 29 sausio 2012 - 11:03
QUOTE(gi2lux @ 2012 01 28, 23:08)
114708 rinkinys yra riebiai/mišriai odai. Viskas lietuviškai teisingai parašyta. O jei anglų k. jūs perkaitėte apie jautrią odą šiame sakinyje, tai manau kad čia rašo apie vit c "Vitamin C and Wild Yam treatment, all for normal to dry and sensitive skin types", nes prie abiejų rinkinukų gale tas pats sakinys anglų k buvo.

114707 rinlinys buvo normaliai/sausai odai  4u.gif

jei reikia aprašymų rusų k. galima įeiti į ukrainiečių puslapį www.amway.ua, prisiloginti su LT prisijungimo duomenimis, tik šalį LT pasirinkti iš dropdown. Aišku nusistatykit RU kalbą įėję. ten platūs aprašymai, sudėtis.
O tyčiotis iš LT puslapio nereikia, na tai kas kad dar nepilni aprašymai, na tai kas kad kainos zlotais, svarbu kad galima legaliai užsisakinėti, prekes per 2d pristato DPD į namus, galima po truputį rekomenduoti žmones jungtis apsipirkinėti. Katalogai, bent pas mus, yra 4 LT kalba - universalus, kuriame trumpai aprašytos visos prekės, ir 3 išsamūs su sudėtim, vartojimo instrukcijomis ir tt. Tai Sveikata, grožis ir namai. Kas nori užsisako ir pasiskaito. Būkim kantrūs, greit bus ne tik visi aprašymai, greit turėsim ir tokio pat formato puslapį kaip USA, ir parduotuves savo, per kurias galės klientai tiesiai sau į namus užsisakyti, ir kainas Litais  4u.gif Beje sąskaitose nurodytas LT PVM kodas, taigi mokesčius mokam Lietuvai  thumbup.gif

mokescius Lietuvai mokat irgi zlotais?asmeniskai ar nuo grupes?tarp kito , o kur sita grupe registruota?kuris centras dave leidma jai veikti?Lietuvisko centro nera, net vieno visom trim Baltijos salims, nes per maza rinka.taip, kad
nieks kieciau is zmogaus negali pasityciot, negu jis pats is saves...
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 01 29, 11:26)
mokescius Lietuvai mokat irgi zlotais?asmeniskai ar nuo grupes?tarp kito , o kur sita  grupe registruota?kuris centras dave leidma jai veikti?Lietuvisko centro nera, net vieno visom trim Baltijos salims, nes per maza rinka.taip, kad

Kaip tai nėra? Juk balandžio mėn registruotas. Vilniuje, Smetonos gatvėje. Dėl paskutinio sakinio negaliu nesutikti. O dėl mokesčių biggrin.gif Na, Jūs juk nusipirkusi duonos ar šokolado nesusimokate nuo jų atskirai mokesčių inspekcijai? Kodėl aš, pirkdama kremą, turėčiau tai daryti? Nei vieno produkto nesu užsakiusi pardavimui. Viskas, ką pirkau, buvo man ir mano šeimai. Asmeniniam naudojimui. Jokios grupės nerenku ir neketinu to daryti smile.gif P.S. Beje, pati buvote prisijungusi per mano asmeninę prieigą prie lietuviško amway centro. Tai kaip galite sakyti, kad jo nėra? Ir kad rinkiniai yra du? Gal UK yra visai kitas asortimentas. Aš gi nesiginčiju dėl to, ko nežinau. Anyway, labai laukiu kažkokių atsiliepimų, komentarų iš tų, kurios apsiperka per LT centrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 29 sausio 2012 - 11:39
QUOTE(jbs @ 2012 01 28, 23:29)
Prie abiejų kodas nurodytas tas pats. Ir apie tyčiojimąsi kalba neina  schmoll.gif Tik netikslumų ir nesusipratimų yra tiek daug, o informacijos valstybine kalba - nulis. Kur tas "pas mus" katalogai lietuvių kalba? Nes užsisakyti jų sau online negaliu. Čia ne tyčiojimasis, o tiesiog liūdesys, kad pats pardavėjas labai apriboja galimybes pirkėjui įsigyti prekę  verysad.gif

Yra likęs tik 1 rinkinukas su nulaida iš Naujametinės kolekcijos. Apie tyčiojimąsi sakinukas skirtas ne jums mirksiukas.gif

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 01 29, 12:26)
mokescius Lietuvai mokat irgi zlotais?asmeniskai ar nuo grupes?tarp kito , o kur sita  grupe registruota?kuris centras dave leidma jai veikti?Lietuvisko centro nera, net vieno visom trim Baltijos salims, nes per maza rinka.taip, kad

Raimonda tu pati iš savęs ir tyčiojies, rašydama idioškus postus mirksiukas.gif Žmonės, kurie nelabai įsigilinę į viską, nesupranta, o kas žino truputuką daugiau, manau sutiks su mano nuomone bigsmile.gif Mokesčius sumoka kompanija, mums nereikia tuo rūpintis tongue.gif Juk ir pati nusipirkusi pieno maximoje nesirūpini kaip sumokėti PVM valstybei, tą padaro pardavėjas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2012 01 29, 11:56)
Yra likęs tik 1 rinkinukas su nulaida iš Naujametinės kolekcijos.

Šitą aš mačiau. Man kaip tik tai ir rūpi, KOKS JIS yra iš tikrųjų smile.gif Mišriai/riebiai ar sausai/jautriai odai ax.gif Nes neišverstame puslapyje rašo mišriai/riebiai, o perjungus anglų k. tas pats rinkinukas su tuo pačiu kodu rašo sausai/jautriai. Na neįsivaizduoju, kaip suprantamiau paaiškinti, kas man rūpi ir ką noriu sužinoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 29, 12:29)
Kaip tai nėra? Juk balandžio mėn registruotas. Vilniuje, Smetonos gatvėje. Dėl paskutinio sakinio negaliu nesutikti. O dėl mokesčių  biggrin.gif  Na, Jūs juk nusipirkusi duonos ar šokolado nesusimokate nuo jų atskirai mokesčių inspekcijai? Kodėl aš, pirkdama kremą, turėčiau tai daryti? Nei vieno produkto nesu užsakiusi pardavimui. Viskas, ką pirkau, buvo man ir mano šeimai. Asmeniniam naudojimui. Jokios grupės nerenku ir neketinu to daryti smile.gif P.S. Beje, pati buvote prisijungusi per mano asmeninę prieigą prie lietuviško amway centro. Tai kaip galite sakyti, kad jo nėra? Ir kad rinkiniai yra du? Gal UK yra visai kitas asortimentas. Aš gi nesiginčiju dėl to, ko nežinau. Anyway, labai laukiu kažkokių atsiliepimų, komentarų iš tų, kurios apsiperka per LT centrą.

aisku, kad moku ir nuo duonos, ir nuo sokolado ir nematautame probemos:) kiek zinau mokesciai mokami nuo gautu pajamu, kadangi jus aprupindama savo seima reikalingais gaminiais pajamu negaunat, tai ir mokesciu moket nereikia :hmgrupes nerenkat, bet nuorodas dalinant.tikrai idomus poziuris ir dar idomesnis elgesys.bet mes ziauriai nukrypom nuo temos.geriau apie kremus pasnekam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 01 29, 12:14)
grupes nerenkat, bet nuorodas dalinant.tikrai idomus poziuris ir dar idomesnis elgesys.

Nes Jūs jos paprašėte asmeniškai, pati Jums nieko nesiūliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2012 01 29, 12:56)
Yra likęs tik 1 rinkinukas su nulaida iš Naujametinės kolekcijos. Apie tyčiojimąsi sakinukas skirtas ne jums  mirksiukas.gif
Raimonda tu pati iš savęs ir tyčiojies, rašydama idioškus postus  mirksiukas.gif Žmonės, kurie nelabai įsigilinę į viską, nesupranta, o kas žino truputuką daugiau, manau sutiks su mano nuomone  bigsmile.gif  Mokesčius sumoka kompanija, mums nereikia tuo rūpintis  tongue.gif Juk ir pati nusipirkusi pieno maximoje nesirūpini kaip sumokėti PVM valstybei, tą padaro pardavėjas  rolleyes.gif

as rasau savo nuomone.ji gali but ir neteisinga, taciau tvarka yra visiem viena todel ir idomu pasdare.pagaliau gi ne visi tokie genialus gali buti biggrin.gif

pvm nuo pieno ant kiekvieno cekio paspausdintas :)moku as pati, o pardavejas nuo gautu pajamu moka dar karta
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2012 01 29, 12:56)
Yra likęs tik 1 rinkinukas su nulaida iš Naujametinės kolekcijos. Apie tyčiojimąsi sakinukas skirtas ne jums  mirksiukas.gif
Raimonda tu pati iš savęs ir tyčiojies, rašydama idioškus postus  mirksiukas.gif Žmonės, kurie nelabai įsigilinę į viską, nesupranta, o kas žino truputuką daugiau, manau sutiks su mano nuomone  bigsmile.gif  Mokesčius sumoka kompanija, mums nereikia tuo rūpintis  tongue.gif Juk ir pati nusipirkusi pieno maximoje nesirūpini kaip sumokėti PVM valstybei, tą padaro pardavėjas  rolleyes.gif

jus ne pardaveja g.gif o kokia jusu funkcija?ir kam tas centras tada, jei nieks nieko nepardavineja, jokiu pajamu negauna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 01 29, 12:23)
as rasau savo nuomone.ji gali but ir neteisinga, taciau tvarka yra visiem viena todel ir idomu pasdare.pagaliau gi ne visi tokie genialus gali buti biggrin.gif

pvm nuo pieno ant kiekvieno cekio paspausdintas :)moku as pati, o pardavejas nuo gautu pajamu moka dar karta

vadinasi, gaudama sąskaitą ir ją apmokėdama kreditine kortele, aš lygiai taip pat susimoku mokesčius.
o dėl Jūsų nuomonės, Jūs ją pasakote ne į temą paprasčiausiai. Prieš gerą savaitę klausiau atsiliepimų iš išbandžiųsiųjų apie beautycycle kaukę-šveitiklį-skaistiklį. Ką atrašėte? "Artistry naujas ir brangus geresnis, nors Beautycycle nebandžiau". 1. Jūs nebandžiusi nusprendėte, kuris yra geresnis (spėju, kad pagal kainą). 2. Apie Artistry aš net neklausiau. Arba paklaususi, kas turi parduoti Artistry (ne TD serijos) ir Beautycycle kreminių pudrų mėginukų, Jūs man pasiūlėte būtent TD serijos mėginukus ir Beautycycle dieninių kremų mėginukus. 2 kartus iš eilės. Perskaitote po pusę post'o, po pusę skelbimo, pasidarote savo išvadas ir skleidžiate čia šurmulį. Nors klausimai buvo labai paprasti doh.gif
Atsakyti
užteks žinučių ne į temą ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Vitulka 4u.gif
Atsakyti