Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

gal bandete sampuna dazytiems plaukams
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2011 10 10, 13:57)
Labas,
Noriu išbandyti amway kosmetiką.Mano oda mišri,metelių virs 30...girdėjau,kad yra mėginukų riebiai/mišriai ir sausai odai,čia kaip supratau ARTISTRY linija,o tos prabandesnės linijos ar yra mėginukų ar mažų pakuočių pabandymui?

Artistry mini rinkinukas (valymo preparatas, tonikas, kremas) kainuoja ~38 zlotai užsiregistravus sistemoje.

Beautycicle mėginukai ~7 zlotai užsiregistravus sistemoje

Artistry TIME DEFIANCE, Artistry LuXury, Artistry Intensive mėginukų ar mini rinkinukų nėra.
Atsakyti
[quote=bresk5,2011 10 11, 19:17]

As naudoju sampuna dazytiems plaukams ir esu juo labai patenkinta, taciau reikia naudoti kartu su balzamu ir dazytu plauku apsauginiu purskikliu . Tuomet ilgiau islaikoma spalva, blizgesys, plaukai islaiko dregme.
Atsakyti
[quote=daivacpl,2011 10 12, 21:38]
[quote=bresk5,2011 10 11, 19:17]

As naudoju sampuna dazytiems plaukams ir esu juo labai patenkinta, taciau reikia naudoti kartu su balzamu ir dazytu plauku apsauginiu purskikliu . Tuomet ilgiau islaikoma spalva, blizgesys, plaukai islaiko dregme.
[/quote]
ar esat naudoje seruma veidui?kokius pokycius pastebejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 15 spalio 2011 - 12:37
O Kokie Amway tušai blakstienoms?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2011 10 17, 16:40)

normalus, o ka?yra pavieniai, yra rinkiniuose, kalediniuose
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2011 10 17, 16:40)

Tusas yra rudas ir juodas. Atsparus vandaniui ir paprastas. Man labai patinka ,paprasta naudoti, nenubyra. Tusas blakstienas tankina, ilgina. Sioje kompanijoje visi produktai yra aukstos kokybes, tik reikia teisingai juos pasirinkti ir moketi naudoti. Sekmes
Atsakyti
QUOTE(daivacpl @ 2011 10 19, 07:13)
Tusas yra rudas ir juodas. Atsparus vandaniui ir paprastas. Man labai patinka ,paprasta naudoti, nenubyra. Tusas blakstienas tankina, ilgina. Sioje kompanijoje visi produktai yra aukstos kokybes, tik reikia teisingai juos pasirinkti ir moketi  naudoti. Sekmes

thumbup.gif pritariu, aš naudoju juodą tankinantį. Man jis nei byra, nei tepa, o svarbiausia akių neerzina (labai jautrios akys).
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 19, 08:44)
thumbup.gif pritariu, aš naudoju juodą tankinantį. Man jis nei byra, nei tepa, o svarbiausia akių neerzina (labai jautrios akys).

galkas turit serumo nuo rauksliu ir Luxuary paakiams aprasymus ax.gif
gali but anglu arba rusu kalba
Atsakyti
QUOTE(Danieliute @ 2009 07 22, 11:21)
Nusprendžiau atidaryti nauja tema apie Amway kosmetika, tikiuosi atsiras norinčių pasidalinti savo patirtimi. Kiekviena  ieškojimu ir bandymų keliu  atrandame labiausia tinkanti  kremuka, dekoratyvine kosmetika, ar kitas veido priežiūros priemones, taigi visu komentarai yra laukiami....

As jau pora mėnesių naudoju šias priemones ir rezultatais esu patenkinta.
ARTISTRY™ essentials riebios odos prausimo priemonė
ARTISTRY™ essentials losjonas riebiai odai SPF15
ARTISTRY™ essentials tonikas riebiai odai
ARTISTRY poras valanti kaukė

Mano oda labai riebi, nuolat kamuoja atsiverusios poros, susidarantys inkštirai, bet panašu kad šių priemonių dėka šias problemeles išspresiu  4u.gif

Super tikrai problemos dings! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzina1 @ 2011 10 25, 12:04)
Super tikrai problemos dings! smile.gif

kaip pasirinkai priemones?
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 10 23, 18:08)
galkas turit serumo nuo rauksliu ir Luxuary paakiams aprasymus ax.gif
gali but anglu arba rusu kalba

ARTISTRY intensive skincare Сыворотка для подтяжки кожи лица с антивозрастным эффектом
Благодаря тщательно разработанной формуле направленного действия, которая вместе с тем обеспечивает удобное использование средства, Сыворотка для подтяжки кожи от ARTISTRY intensive skincare эффективно борется с признаками старения.
Со временем протеиновая матрица коллагена и эластина теряет свою прочность. В результате кожа становится менее упругой, на ее поверхности появляются морщины. Это НОВОЕ мощное антивозрастное средство заметно повышает упругость кожи и разглаживает глубокие и мелкие морщины. Постепенно кожа становится более гладкой и упругой и обретает более молодой вид.
Papildyta:
ARTISTRY Intensive Skincare Anti-Wrinkle Firming Serum

ARTISTRY Intensive Skincare is comprised of several targeted anti-ageing treatments providing the singular best solution for a specific sign of ageing.
The most potent overnight treatment product from the ARTISTRY Intensive Skincare brand. Reduces the appearance of visible lines and wrinkles, revealing smoother, firmer, younger-looking skin in just two weeks!

PLEASE NOTE:
Anti-Wrinkle Firming Serum should not be used with any exfoliating products, such as Polishing Scrub and AHS+ from the ARTISTRY essentials line or Intensive Repair Serum and Skin Refinishing Lotion From the TIME DEFIANCE™ line.
Like many treatments of this nature, some individuals may find that their skin does not tolerate this product. Discontinue use if persistent irritation, redness, or burning occurs. Low humidity is drying, so Retinol may be more irritating in these conditions. We recommend applying moisturiser before Anti-Wrinkle Firming Serum only in this situation.
If you are pregnant or nursing, consult your doctor before using a Retinol-based product.
Suitable for all skin types, including sensitive skin.

Papildyta:
ARTISTRY™ Creme LuXury

Give your skin back 15 years with the ultimate indulgence in skin luxury. Exclusively from the ARTISTRY® Center for Skin Health Research, Creme LuXury delivers unparalleled performance and the lavish results your skin desires. Patent-pending CellEffect technology re-energizes skin’s youth, helping skin increase elastin and act up to 15 years younger.

Benefits
Women who tried Creme LuXury reported astonishing results:
93% experienced smoother skin.
88% experienced a more youthful glow.
84% experienced a more radiant complexion.
81% saw fewer fine lines.
79% saw fewer wrinkles.
78% experienced younger-looking skin.
67% felt skin was firmer and lifted.

More Information
Creme LuXury is the first and only ARTISTRY® product to contain Cardiolipin – a rare lipid that helps generate skin renewal powerful enough to give your skin back 15 years. Creme LuXury also contains exclusive NUTRILITE® Spinach Extract to help boost skin’s natural ability to repair past damage and help protect against future damage. ARTISTRY scientists, working with leading researchers, unlocked the secret to energizing the skin in our exclusive, patent-pending, CellEffect technology, allowing you to put the power of youth at your fingertips.
Papildyta:
Jau sukurtas ir Luxury paakių kremas, pardavimai startuos lapkričio 1d. USA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 25 spalio 2011 - 14:22