Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

sveikutės,

gal kuri turi odą linkusią spuoguotis blush2.gif man jau trisdešimt stuktelta, nu bet iš tų jaunatvinių spuogų neišbrendu niekaip. Visas veidas nusėtas spuogiukais tokiais poodiniais, kurie vis išlenda ir išlenda. Kakta, skruostai nusėti, ypač aplink burną jų pilna.

naudoju šitą rinkinuką

matau, kad dar kažko reikia. Oda iš esmės pagražėjo, bet kova su spuogais, kaip su vėjo malūnais g.gif Ir dabar galvoju, kas man geriau padėtų --- pilingas kažkoks, ar spec priemonė spuogams. Mačiau yra šveitiklis ir žėlė nuo spuogų.

Ačiū parekomendavusioms
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 09 12, 17:50)
sveikutės,

gal kuri turi odą linkusią spuoguotis  blush2.gif man jau trisdešimt stuktelta, nu bet iš tų jaunatvinių spuogų neišbrendu niekaip. Visas veidas nusėtas spuogiukais tokiais poodiniais, kurie vis išlenda ir išlenda. Kakta, skruostai nusėti, ypač aplink burną jų pilna.

naudoju šitą rinkinuką

matau, kad dar kažko reikia. Oda iš esmės pagražėjo, bet kova su spuogais, kaip su vėjo malūnais  g.gif Ir dabar galvoju, kas man geriau padėtų  --- pilingas kažkoks, ar spec priemonė spuogams. Mačiau yra šveitiklis ir žėlė nuo spuogų.

Ačiū parekomendavusioms

aš irgi turiu žiauriai problematišką odą ir štai ką sužinojau besidomėdama gaminiais ,pasbėjau iš savo asmeninės vartojimo patirties.
spuogai būna trijų rūšių.vieni , tai organizmo valymosi,gerai nenupeelinguotos odos ar iki galo nenuvalyto makiažo, pasekmes. kiti atsiranda del neteisingo priežiūros priemonių derinio, dazniausiai tom, kurių oda dar ir jautri.Pirmieji nesunkiai nusisveičia su peelingu arba dingsta panaudojus valančią kaukę, kartais prireikia ir gelio nuo nešvarumų. Antri dingsta kai oda gauna papildomos drėgmės ir yra nuraminama shoothing kremu. Dar būna ir hormoninis bėrimas.Asmeniškai nesusidūriau, bet žinau, kad jį galima sureguliuoti maisto papildų pagalba smile.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja Amway purskiklis gaiviklis? bigsmile.gif ten kazkaip vadinas koncentratas.. ar zinot apie ka kalbu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 23, 23:37)
o kiek kainuoja Amway purskiklis gaiviklis?  bigsmile.gif ten kazkaip vadinas koncentratas.. ar zinot apie ka kalbu? biggrin.gif

Anksčiau virš 10 kažkiek kainavo, dabar net nežinau, ilgai jis nesibaigs man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 09 24, 10:12)
Anksčiau virš 10 kažkiek kainavo, dabar net nežinau, ilgai jis nesibaigs man biggrin.gif

gaL esat isbande Luxuary KREMA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 09 25, 17:07)
gaL esat isbande Luxuary KREMA ax.gif

atsiliepkit, kurios bandet L/X krema smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 09 12, 17:50)
sveikutės,

matau, kad dar kažko reikia. Oda iš esmės pagražėjo, bet kova su spuogais, kaip su vėjo malūnais  g.gif Ir dabar galvoju, kas man geriau padėtų  --- pilingas kažkoks, ar spec priemonė spuogams. Mačiau yra šveitiklis ir žėlė nuo spuogų.

Ačiū parekomendavusioms

1. Vertėtų pirmiau išsiaiškint ar neturite kokių ligų
2. Žiūrėti ką dedate į burną
3. Žiūrėti ką dedate ant odos
4. Gerti daugiau vandens

Mano sesuo tik dabar atsikratė spuogų (jai jau 31-eri metai). Pradėjo nebevalgyt mėsos ir dar kažko.. Kol organizmas išsivalė praėjo beveik 1 metai. Jokių spuogelių dabar, tik palikimas - randeliai ir visokie odos nelygumai.
Atsakyti
QUOTE(pergaliuke @ 2011 10 04, 17:19)
1. Vertėtų pirmiau išsiaiškint ar neturite kokių ligų
2. Žiūrėti ką dedate į burną
3. Žiūrėti ką dedate ant odos
4. Gerti daugiau vandens

Mano sesuo tik dabar atsikratė spuogų (jai jau 31-eri metai). Pradėjo nebevalgyt mėsos ir dar kažko.. Kol organizmas išsivalė praėjo beveik 1 metai. Jokių spuogelių dabar, tik palikimas - randeliai ir visokie odos nelygumai.

4u.gif jūs visiškai teisi doh.gif bet aš negaliu be kavos...
riebaus maisto nelabai dedu burnon...dažausi labai retai smile.gif dažniausiai tai kas dedama ant odos, tai egipto žemė...dėl vandens sutinku...labai sunku man su juo susidraugauti, bet bandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 04, 17:54)
4u.gif jūs visiškai teisi  doh.gif bet aš negaliu be kavos...
riebaus maisto nelabai dedu burnon...dažausi labai retai smile.gif dažniausiai tai kas dedama ant odos, tai egipto žemė...dėl vandens sutinku...labai sunku man su juo susidraugauti, bet bandau  blush2.gif

yra priemoniu thumbup.gif galima viska valgyt ir tureti grazia oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 10 05, 12:41)
yra priemoniu  thumbup.gif  galima viska valgyt ir tureti grazia oda 4u.gif

4u.gif žinau, bet kad vanduo žmogui gyvybiškai būtinas, ir ne tik dėl sveikos odos, tai nepaneigsi...jo suvartoju super mažai... visi mano dienos skysčiai --- trys puodeliai kavos balintos, ir vanduo tik tiek kiek užgeriu gerdama vitaminus (apie stiklinė gautųsi).
beje, oda taisosi, kaip ant mielių. Žiūrėsiu ar visiškai pagydysiu aš ją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 05, 13:39)
4u.gif žinau, bet kad vanduo žmogui gyvybiškai būtinas, ir ne tik dėl sveikos odos, tai nepaneigsi...jo suvartoju super mažai... visi mano dienos skysčiai --- trys puodeliai kavos balintos, ir vanduo tik tiek kiek užgeriu gerdama vitaminus (apie stiklinė gautųsi).
beje, oda taisosi, kaip ant mielių. Žiūrėsiu ar visiškai pagydysiu aš ją  ax.gif

del vandens, tikrai teisybe, bet vien tikrai neuztenka ypac jei oda problematiska.taisyklingai subalansuota mityba(valgai ka nori ir kiek nori, bet savo raciona papildai trukstamom medziagom , kuriu negauni arba gauni ne pakankama kieki su maistu) ne maziau svarbi uz vandeni.odos buklei, taip pat turi itakos salygos, kuriose buni(uztersta, nevedinta, prirukyta, dulketa)fiziniai kruviai, temperaturos, UV spinduliai ir t.t.todel svarbu ir isorines apsaugos, kurias oda gauna naudojant teisingai parinktas priemones(kremus, pudras) smile.gif
ir zinoma sveikas miegas!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 10 06, 16:11)
del vandens, tikrai teisybe, bet vien tikrai neuztenka ypac jei oda problematiska.taisyklingai subalansuota mityba(valgai ka nori ir kiek nori, bet savo raciona papildai trukstamom medziagom , kuriu negauni arba gauni ne pakankama kieki su maistu) ne maziau svarbi uz vandeni.odos buklei, taip pat  turi itakos salygos, kuriose buni(uztersta, nevedinta, prirukyta, dulketa)fiziniai kruviai,  temperaturos, UV spinduliai ir t.t.todel svarbu ir isorines apsaugos, kurias oda gauna naudojant teisingai parinktas priemones(kremus,  pudras) smile.gif
ir zinoma sveikas miegas!!!!!!!

4u.gif sutinku visais 100 procentais
Atsakyti