Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(are7 @ 2011 05 03, 21:17)
Sveika, o oda paraudo pradejus nadoti sistema ar tokia ir buvo ji pas tave? nes jei pradejus naudoti tuomet nieko tokio, praeis, nes tai yra giluminis valymas. mano padruskei ir taip buvo, bet jau susitvarke, matyt issivale visi brudai is odos smile.gif

Na niekada mano oda nebuvo tokia ideali, nors kartais atsikeliu ryte ir matau kad oda svyti, bet kita diena ji gali vel nedideliais spuogeliais pasidengt.. na jei po ilgesnio sio toniko vartojimo oda pagrazes, kaip ir minejot, tada apsidziaugsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 05 03, 21:26)
Naudoju ta tonika riebiai odai, o krema ir pieneli normaliai odai. Bet nezinau.. mano oda ne tokia kokios noreciau,  oda rausva tokiu lyg raudonu demeliu ar spuogeliu yra doh.gif kaip cia panaikinus tuos defektus?  unsure.gif

spuogai kyla tada kai oda yra nepakankamai nuvalyta.t.y like suragejusiu lasteliu, makiazo likuciu ir.t.naudok peelinga ir makiazo valikli.jei naudoji tik pagrindines priemones, tai gal reiktu is papildomu ka nors pasiziureti.
man dazniausiai spuogai kyla nuo sporto klubo.visas "idirbis" susigadina. verysad.gif vel viskas is naujo. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vakar gavau uzsisakyta ARTISTRY veido sveitikli. Noriu paklaust kas kiek laiko jus ji naudojat? Ir ar tikrai jis panaikina smulkias rauksleles kaip cia kazkur skaiciau internete ax.gif ir po kokio laiko ima nykti smulkus spuogeliai, naudojant veido sveitikli ir kitas veido valymo ir drekinimo priemones?
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 05 28, 15:13)
Sveikos  4u.gif  vakar gavau uzsisakyta ARTISTRY veido sveitikli. Noriu paklaust kas kiek laiko jus ji naudojat?  Ir ar tikrai jis panaikina smulkias rauksleles kaip cia kazkur skaiciau internete  ax.gif ir po kokio laiko ima nykti smulkus spuogeliai, naudojant veido sveitikli ir kitas veido valymo ir drekinimo priemones?

as naudoju daugiau kaip trys metai, ne reciau kaip karta i savaite, kartais ir dazniau.man isnyksta iskart ir spuogeliai ir smulkios rauksles
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 29, 16:43)
as naudoju daugiau kaip  trys metai, ne reciau kaip karta i savaite, kartais ir dazniau.man isnyksta iskart ir spuogeliai ir smulkios rauksles

yra ir naujas, su uzpildais.atstoja chemini peelinga salone.
Atsakyti
Draugė rekomendo Artistry rinkinį, manau pabandysiu ax.gif o dar norėjau paklausti, ns nerandu g.gif ar nėra nieko pėdų priežiurai?
Atsakyti
user posted image
QUOTE(Milinga @ 2011 06 06, 11:00)
Draugė rekomendo Artistry rinkinį, manau pabandysiu  ax.gif o dar norėjau paklausti, ns nerandu  g.gif ar nėra nieko pėdų priežiurai?

ARTISTRY pėdų kolekcija (šveitiklis 125 ml ir balzamas 125 ml.) Energijos suteikiantis mandarinų, citrinų ir žaliųjų obolių kvapai derinami su raminančiai veikiančiais levandų, mėtų, galvaninės ferulos ir rožių aromatais, su vos juntamomis jūris gaivos, irisų, melionų ir persikų natomis

ARTISTRY pėdų šveitiklis

Labai švelniai pašalina negyvas odos ląsteles. Oda tampa minkšta ir lygi. Puikiai nuvalo įvairiausius nešvarumus. Gaivinančiai ir raminančiai veikiančio pėdų šveitiklio sudėtyje yra gydomosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis garsėjančio alavijo. Simondsijų mikrodalelės puikiai nušveičia suragėjusį odos sluoksnį.

ARTISTRY pėdų balzamas

Puoselėja ir minkština nuvargusių pėdų odą.Puikiai drėkina odą, todėl ši mažiau šerpetoja.Drėkinamojo balzamo sudėtyje yra sviestmedžio sviesto, mangų vaisių ir alavijų sviesto bei vaisių rugščių, kurios puikiai sudrėkina pavargusią pėdų odą.

ARTISTRY pėdų kolekcijos gaminiai supakuoti į gražią dėžutę, todėl šiuos gaminius galite drąsiai dovanoti savo šeimos nariams ir draugams.

Produkto kodas 101814
Atsakyti
Ačiū birgiolita 4u.gif
Nu truputį brangoka ant kojų tepti verysad.gif O jei dar įpatingo poveikio nebus doh.gif Mano viena pėda labiau sausesnė nei kita, ir truputį vietom oda lupasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2011 06 06, 12:17)
Ačiū birgiolita  4u.gif
Nu truputį brangoka ant kojų tepti  verysad.gif O jei dar įpatingo poveikio nebus  doh.gif Mano viena pėda labiau sausesnė nei kita, ir truputį vietom oda lupasi  g.gif

bet nepalyginamai pigiau, negu pats paprasčiausias higieninis pedikiūras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 06 06, 19:58)
bet nepalyginamai pigiau, negu pats paprasčiausias higieninis pedikiūras ax.gif

o pėdų priežiūra yra labai svarbi.pėdos kenčia ir nuo kūno svorio ir nuo batų, nuo pėdų prasidideda geras makiažas
Atsakyti
kas naudojat naują peelingą su enzimais?kokie atsiliepimai?????
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2010 11 10, 14:36)
Atsiprasau,kad rusiskai,bet OFICIALI info
Удаляя сухость и шершавость кожи, Обновляющий пилинг ARTISTRY Intensive Skincare демонстрирует результат, как после салонного химического пилинга, но только действует мягче, при этом средство можно использовать в домашних условиях.

Природные энзимы, полученные из грибов Mucor Miehei, являющиеся основой Обновляющего пилинга , не повреждают уровень pH кожи в отличие от химических пилингов, после которых требуется обязательная нейтрализация и восстановление уровня pH.  По мере того, как энзимы проникают в более глубокие слои кожного покрова, они адаптируются к рН окружающей среды и самонейтрализуются, в результате чего пилинг действует только на омертвершие клетки, не повреждая молодые, живые клетки
После одного 8-минутного  применения  Вы почувствуете, что кожа стала более мягкой, светящейся, гладкой и приятной на ощупь
После нескольких применений Вы заметите, как начали исчезать морщинки и пигментные пятна
Cредство можно использовать в удобных домашних условиях
Средство для домашнего пользования, дающее тот же мгновенный и ощутимый результат, который достигается после сеанса у специалиста-дерматолога
Для получения оптимальных результатов средство применяют два раза в неделю. Не используйте средство каждый день.

Перерыв при пользовании данным средством должен составлять не менее одного дня. Тщательно очистите кожу очищающим средством ARTISTRY и вытрите насухо. Затем тонким слоем (8 полных нажатий на дозатор) нанесите средство на кожу лица и шеи, избегая области вокруг глаз. Оставьте на 6-8 минут (средство может до конца не высыхать). Во время применения Вы можете ощущать небольшие покалывания, свидетельствующие о том, что средство действует. Перед тем, как смыть, слегка помассируйте кожу кончиками пальцев, чтобы усилить процесс отшелушивания. Тщательно смойте средство водой и вытрите кожу. После этого при желании нанесите на кожу увлажняющее средство
thumbup.gif
Papildyta:

o jus kur ziurit?anglijoj atsiras ti po 4 dienu.Ir kaina 20% brangesne tongue.gif

kas naudojat , parasykit kaip veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 07 01, 15:58)
kas naudojat naują peelingą su enzimais?kokie atsiliepimai?????

aš naudoju. superinis pylingas, oda po jo kaip kūdikio wub.gif tik aš naudoju karts nuo karto, o ne taip kaip insktrukcijoj parašyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 07 02, 01:23)
aš naudoju. superinis pylingas, oda po jo kaip kūdikio  wub.gif  tik aš naudoju karts nuo karto, o ne taip kaip insktrukcijoj parašyta  blush2.gif

kokia cia geda? gal tau nereikia taip daznai, jei yra geras rezultatas g.gif o

koks odos tipas ar labai problematiska buvo pries pradedant?per kiek laiko pasimate rezultatas?pavieni ar su visa sistema naudoji?

Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 07 03, 19:47)
o kokie daiktai konkreciai??? daug buities prekiu ir skalbimo milteliai -visai naujos pakuotes, atnaujinti gaminiai.kosmetika irgi.kas ten pasene?

giliux, papasakok dar ka nors apie ta nauja peelinga veidui.
Atsakyti